Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
G

Gray Foxx

Гостин
Да го ебам! И најхардкор фан на јунајтед ке рече дека веб суди за нас. Нејкам ваква победа!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да го ебам! И најхардкор фан на јунајтед ке рече дека веб суди за нас. Нејкам ваква победа!
И ја нејќам, ама карма стиже за асистенцијата на Стиви Џи прошла сезона xD

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Искрено не ни ми се гледа веќа, очигледно е дека Веб ни попушти во првото. Досадно е да победиш а да не е возбудливо или заслужено. Ама сепак, победа против Ливерпул е победа ипол каква и да е :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.446
Не суди Веб за нас, едноставно тапа се судиите во англиско, ама кретениве немаат друга работа освен да плачат.

GLORY!!!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.914
Честито победа, не сме ние криви што судијата направи грешки.. На нив нека им е мака, како што ми беше мене пред 2 недели, јас сигурно нема да се нервирам оти судијата досудил непостоечки пенал..

Што е најважно, победивме и одиме во наредно коло.. Кога ќе се знае противникот за четврто коло?

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Не суди Веб за нас, едноставно тапа се судиите во англиско, ама кретениве немаат друга работа освен да плачат.

GLORY!!!
Tочно и јас го делам ова мислење, едноставно ептем “слаби“ се судииве во Англија.
Ама еве и ние еднаш да имаме наклонети судиски грешки....тоа сепак поретко се случува..

Iako ne mi e po kef, sepak pobeda si e pobeda!
GLORY GLORY MAN UNITED
И мене не ми е по кејф, требаше да ги наполниме ,маме им еба....цело второ полувреме топка не фатија....анај реина ко 100 раце да имаше..

Вака значи....ги ебавме Ливерпул.....поубо от то немат...

И ИЧ АМА БАШ ИЧ не ми е гајље за судиските грешки, зошто ливерпул го заслужи тоа.....а џерард копиљакот му се врате за лани шо се преше курназ со челзи и шо е гнаса невидена....

За нас...

прво полувреме многу слабо изигравме,речиси без ниту една посалам шанса или убава акција...

Второ полувреме, ги здробивме, на секој дел од теренот, штета што не постигнавме уште неколку гола....ама вака поубо , нека болит, нека патат скаузерите....едно голче....од пенал...кој нетребаше да бидит суден...

Инаку ЈОНИ ЕВАНС изигра ептем солидно, ама РАФАЕЛ беше брилијантен...
Гигс нешо се подмладува ми се чини, слаломи колку сакаш....
Другите горе-долу стандард....

ЧЕСТИТО ДА НИ Е ПОБЕДАТА И ПЛАСМАНОТ....

--- надополнето ---

P.S> Иначе сеа беше ждрепката за наредното коло...

Нас не извлекоа да играме на гости против Саутемптон....

ќе бидит интересно :) :)

SIRKO

Believe in Manchester United FC
Член од
8 јануари 2008
Мислења
287
Поени од реакции
18
Па да се знае кој се најдобри во Англија па и во светот Гази ги таму сите. Честито победа и да се множат.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ептен ми е мерак вака кога ќе ги победиме Лузерите, без разлика дали било со судиска помош, или со балон, или што ти знам... Манчестер Јунајтед е во 4-та Рунда, Лузерите си идат дома со надеж за подобро утре... :icon_lol:

Фудбалот е таква игра, во која ако нема грешки од судии, играчи, или што ти знам, нема да е интересен и возбудлив за гледање... едни плачат, други се радуват... тоа е тоа, најгледаната споредна работа на Светот :)

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Честито победата, иако посакував барем уште 2 гола да им шибнеме, нели црвен картон....секоја чест за кралот Гигс. :cuc:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Оооооо на нашиот мил и драг Ст. Мери стадион :icon_lol:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Не ви било по ќејф, хахаха :) Најќејф ми е вака, НАЈ !!! Нека плачат бе нека плачат и нека земат сега на Челзи пак нека го пуштат да победи :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom