Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Има и те како искуство и е играчиште што може да носи екипа на грб...а добри напаѓачи во Манчестер освен Руни и Берба сеуште нема...Чичаро е на пат да биде добар, а Овен е некогаш бледа сенка од тоа што беше...Бебевци, Обертановци....тоа е на листа за чекање.
дај не зезај кај има македа искуство , дека дал минатата сезона еден два решавачки голови.... Не бе друже од него не гледам фудбалер нз зш , а она Чикион подобар од него е стопати се познава по додирот на топката..

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Утре во кој кафич ќе се следи Јунајтед-Ливерпул?
Галери на Рузвелтова, кој сака нека дојде, инаку знамето и маичките ќе бидат спремни за дуелот со Тотенхем следната недела, зошто во печатницата имаат некои мали грешки со величините.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Интервју на Адлер, во кое потврдува дека нема да го продолжи договорот со Леверкузен, Манчестер Јунајтед му е омилен, но сеуште нема контакт со Јунајтед. Знам дека читав вакво нешто, ама ова е од вчера колку што гледам.
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bundesliga/vereine/leverkusen/2011/01/08/rene-adler/vertrags-poker-auf-eis.html

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1345369/Ryan-Giggs-Its-big-games-like-ones-Liverpool-I-miss-I-retire.html

Прочитајте ја статијава за Гигс, интересни изјави.
So at which point do you cross the line from being shouted at by Ferguson to being asked advice?
Giggs stops the question short.
'I'm still shouted at,' he snorts.
When was the last time? A long pause ensues, which suggests that maybe he is exaggerating, that perhaps Ferguson has gone soft on him after all these years. No chance.
'Probably the last game,' he says. 'I should have shot but I cut inside. But it's probably when you turn 30 (when he starts talking to you more). When players turn 30 there is that maturity about them and probably the gaffer gives you a lot more respect and asks your views.'

SIRKO

Believe in Manchester United FC
Член од
8 јануари 2008
Мислења
287
Поени од реакции
18
Интервју на Адлер, во кое потврдува дека нема да го продолжи договорот со Леверкузен, Манчестер Јунајтед му е омилен, но сеуште нема контакт со Јунајтед. Знам дека читав вакво нешто, ама ова е од вчера колку што гледам.
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bundesliga/vereine/leverkusen/2011/01/08/rene-adler/vertrags-poker-auf-eis.html
Абе брат што напрајвте секој можен играч го направивте наш дај оладете малку не клавајте сештое на форумов како да немаме играчи. поздрав.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Абе брат што напрајвте секој можен играч го направивте наш дај оладете малку не клавајте сештое на форумов како да немаме играчи. поздрав.
Oд вчерашен Билд е ова и за други играчи не знам ама ако со некој потпишуваме летово Адлер е најблиску до тоа. Има разлика од некои други што ставаат шпекулации, а ова е интервју негово, во кое не гледам ништо лошо. А за играчи се согласувам, имаме и да останеме на овие ја сум сосема задоволен и знам дека ќе бидеме на врвот. :)

SIRKO

Believe in Manchester United FC
Член од
8 јануари 2008
Мислења
287
Поени од реакции
18
^ Абе дури не се појави на официјална страна на Манчестер брат во тие глупости не верувам поздрав. А иначе утре очекувам сигурна победа без многу мака. :D

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Ајде браќа и сестри, денеска е убав ден, Недела, Божји ден, празник, ден за убави работи... Разбудејте се, измиејте си очите и спремајте се за еден класицизмите на Англискио фудбал. Облечејте си црвенио дрес, и у 2.30 бидејте у друштво со други пациенти и сите заедно, да се радуваме гледајќи ги нашите херои во уште една битка... GGMU

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Ајде браќа и сестри, денеска е убав ден, Недела, Божји ден, празник, ден за убави работи... Разбудејте се, измиејте си очите и спремајте се за еден класицизмите на Англискио фудбал. Облечејте си црвенио дрес, и у 2.30 бидејте у друштво со други пациенти и сите заедно, да се радуваме гледајќи ги нашите херои во уште една битка... GGMU
Зошто морам прво да добијам репутација пред да ти дадам пак, тука ќе пишам едно WELL SAID!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom