Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Верувај не се за Манчестер тие што ги наброја.

П.С. ДАЈ ДА НАПРААМ ЕДИТ СЕГА КОГА ВИДОВ. ВЕ МОЛАМ НЕ ЈА СТАВАЈТЕ ВЕСТА ЗА РОНАЛДИЊО, ДА НЕ СПАМИРАТЕ, ДЕКА Е ЧИСТА ГЛУПОСТ!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Верувај не се за Манчестер тие што ги наброја.
Не реков дека се за Манчестер, само велам дека се квалитетни, тука некаде :) А според мене Мојс е за Манчестер и се` мислам дека Ферги ќе го одбере него ама живи биле па видели :)

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Не реков дека се за Манчестер, само велам дека се квалитетни, тука некаде :) А според мене Мојс е за Манчестер и се` мислам дека Ферги ќе го одбере него ама живи биле па видели :)
На Манчестер им треба традиционален менаџер, кој ќе го продолжи делото на Ферги, а Мурињо не е таков и нема ни да биде, се слагам со тебе дека Мојс е вистинскиот наследик...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
На Манчестер им треба традиционален менаџер, кој ќе го продолжи делото на Ферги, а Мурињо не е таков и нема ни да биде, се слагам со тебе дека Мојс е вистинскиот наследик...

Ајде петка-глава Мојс чив наследник да биде, ваш или наш :) :)

G

Gray Foxx

Гостин
Арни ли сте вие бе шо го спомнуете Мојс и наследник на Ферги во ист контекст?

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
:pos:

Па ако почнеме со Мојс после Фергусон не ни бега моменталниот ''успех'' на Манчестер Сити и менувањето менаџери на секои 3 месеци... Рој Кин, Ерик Кантона, Солскер, Гигс, Невил... еден од овие ќе биде наследник, не сакам а и нема да биде некој друг... Рој Кин мој фаворит...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
:pos:

Па ако почнеме со Мојс после Фергусон не ни бега моменталниот ''успех'' на Манчестер Сити и менувањето менаџери на секои 3 месеци... Рој Кин, Ерик Кантона, Солскер, Гигс, Невил... еден од овие ќе биде наследник, не сакам а и нема да биде некој друг... Рој Кин мој фаворит...
Рој Кин сега мислам е тренер во 2лига во англискава.. мислам на Ипсвич му е ама не сум сигурен. Иначе каков киллер на нозе беше , ако се нанервираше колеше се на терен :pos2:

За наследник Мојс би сакал па ќе видиме Ферги шо ке направи

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653

Вака изгледаше Стемфорд Бриџ на денот кога требаше да се одигра мечот. Мене ова не ми изгледа како замрзнат терен и има сосем добри услови за игра (there's fucking sun on the pitch). Плус тоа Челзи не требаше да го одложи мечот ден порано, туку ако навистина немало услови тогаш требал мечот да биде одложен во неделата. Денес е -8 температурата во Манчестер и има снег, ама сепак мечот Сити - Евертон не е одложен. Еве јас тврдам дека ако Челзи немаат грејачи на терен, ние ќе покажеме солидарност и ќе им позајмиме.

Видете го времето во Леверкузен и Ипсвич од ова коло и состојбата на теренот која е едно десет пати полоша од таа на Стемфорд Бриџ, па мечевите без проблем се одиграа.

(Видеото е со смешно име, ама ми ја гледате поентата)

Дури и новинарите кои требаше да го следат овој меч напишаа - Conditions outside Stamford Bridge were “not bad at all”, “only slushy” and “pavements well gritted”.

А еве ја и изјавата дека не полицијата, туку клубот го има финалниот збор околу тоа дали еден меч ќе биде одложен или не - A police spokesman said: ‘There were concerns over public safety. Clubs liaise with the police in the run-up to a game and are in regular contact. The final decision is made by the club.’

Мене од сликите не ми изгледа толку страшно (посебно тие од 16 20 часот на денот на одигрување на мечот) како опасни за патување на навивачите. Прашањето е дали Челзи ќе го одложеше мечот ако тие беа први на табела со еден меч повеќе од нас, а ние бевме во лоша форма? Одговорот сите го знаеме. Ако, нека им служи на чест на Челзи тоа, како и да е, не можат да избегаат од дуел со нас, ќе не можат стално со 'замрзнат терен' да се извадат.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.996
Поени од реакции
7.152
^ Леле ако го исценираја намерно ова со откажувањето срам и арам да им е! Ова уште повеќе ќе натежне кога ќе се решава титулата, ако воопшто до крај останат во трка за неа :pos:. Гледа Господ, а и Ѓаволот (т.е. ние :pos:) и ќе си го добијат заслуженото.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Пеер, па кој друг? :) Еве да кажеме дека ќе дојде Мурињо, не верувам дека ќе седи повеќе од 3-4 години а сигурно овој нашиов ќе сака некој да седи колку него и Базби :) Кога ќе си замине Зозе, кој? xD

--- надополнето ---

Иначе за ова за Челзи јбг, тоа е тоа, самите ќе си направат проблем со позгуснат распоред, они имаат мањак играчи, не ние.

'It is a great league and one of the most competitive in the world. Maybe one day I will come back here but I have always said that it will only be for Manchester United. I am not holding my breath on that one, but we will have to wait and see." - David Beckham

G

Gray Foxx

Гостин
Ако ништо друго не ми го спомнувајте Мојс кој е бедна дефиниција за менаџер. Лузер као Раниери, Секогаш втор, но во случајов на Мојс во долните десет.
Секоја година слушам за тој ебан Мојс колку е талентиран, го вади најдоброто од играчите. Буквално секоја сезона имаат катастрофален старт покрај изјавите дека сезоната шо иде нели ке биде одлична за неговиот тим. Не знае да се снајде тактички, не знае да се снајде кога има мн повреди во тимот. Исфорсиран трењер.
Единствениот квалитет кај него е што секоја сезона им одзема по некое бодче на Јунајтед и Челзи. Ништо повеќе. А таков кампањски менаџер воопшто не ни треба.
Наследник на Ферги во права смисла на зборот нема и нема ни да има. Следниот менаџер на Манчестер(кој и да е) ќе сврти нов лист во водење на клубот, нешто од кое искрено стравувам!

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.862
Поени од реакции
5.737
за наследници на најдобриот менаџер на најдобриот светски клуб во конкуренција треба да се само најдобрите... во моментов има само двајца.. едниот е Мурињо, другиот е Гвардиола... и што е најинтересно и двајцата сакаат да бидат наследници на Ферги... каков Мојс, каков Брус, каков Рој Кин и слично.. од друга страна Џену од каде тоа дека Мурињо после 3-4 години ќе си замине?? јас баш напротив мислам дека нема да замине, кај ќе оди?? изјави дека еден ден сака да биде селектор на Португалија, ама тоа на залезот на неговата кариера... освои се во Италија со Интер, освои се со Челзи (освен ЛШ), ќе освои се со Реал и кај ќе иде?? во Германија? во Франција?? во Белгија?? никаде!! баш мислам дека ќе се скраси кај нас :) може не 25 години ама сигурно не и 3-4...

и уште нешто... според филозофијата на форсирање на млади играчи според офанзивниот пристап кон играта, Гвардиола е многу сличен со Ферги...

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
И јас сум за Гвардиола пред Мурињо јилсам дек тој е идеален заменик на Ферги кога ќе се пензионира

G

Gray Foxx

Гостин
Нема да го биде ни Гвардиола, Гвардиола е створен за системот на Барселона. А во англискиот фудбал не верувам дека ке се снајде. Тактички не е ни малце добар као Мурињо.
Мурџо има его спремно само за Јунајтед. Сакале или не идеален е за после Ферги.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.129
Поени од реакции
1.733
Не сум сигурен, но не знам дали после, се разбира Сер Алекс, и после нашиот, Арсен, има некој кој има повеќе од +24, односно +15 години на чело на некој клуб во светот ?
Двајцава aint got nothin on Guy Roux(1961-2005 Auxerre)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom