Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
1.Уплаф(се освен голман)
2.pain_killer(лево крило)
3. Mile Red Devil (се освен голман) (и да ми кажете на време кој ден ќе биде за да испланирам, оти имам колоквиуми наредната, под знак прашалник сум) :)
4.Devil_guy (се освен голман и напаѓач - мразам да дремам напред)
5.mans (ако не се најде голман, сите ќе се мењаме на 10 минути, да видам тимски дух :icon_mrgr) старо копито со искуство од сите области на теренот!
6. Bobipp (се освен голман :), за ова сериозен сум стварно, да не објаснувам зошто)
7.
8.
9.
10.

Ајде нека се најде некој ништо освен голман :) :) :)

1.Уплаф(се освен голман)
3. Mile Red Devil (се освен голман) (и да ми кажете на време кој ден ќе биде за да испланирам, оти имам колоквиуми наредната, под знак прашалник сум) :)
5.mans (ако не се најде голман, сите ќе се мењаме на 10 минути, да видам тимски дух :icon_mrgr) старо копито со искуство од сите области на теренот!
6. Bobipp (се освен голман :), за ова сериозен сум стварно, да не објаснувам зошто)
7.
8.
9.
10.

П.С. И шо бе нема пренос на СпортКлуб??? Место Манчестер ќе ја даваат Фулам-Астон Вила :tapp:

1.Уплаф(се освен голман)
7.DarkAngel_sk (можам да играм на сите позиции каде ке биде најпотребно. по потреба може и голман не е проблем али не практикувам многу) :)
8.
9.
10.

Само да ми одговара термин и местото каде што ќе с еигра би требало да дојдам :)

Кај гледате бе дајте некој линк, тие педерите од atdhe.net ги дават Блекпул - Евертон на стрим за Манчестер..

Толку од кариерата на Харго :/ за жал не може да издржи дечкото...

Фабио му преведува на Бебе :pos:

--- надополнето ---

Колку што видов неубаво згазна, се жалеше на ложата.

Еј вака да се испоразболеа пред дерби ќе го колев тој првиот што ги разболе сите, Андо или Гибсон :@ тимов е бетер него кога немавме одбрана.

1.Уплаф(се освен голман)
7.DarkAngel_sk (можам да играм на сите позиции каде ке биде најпотребно. по потреба може и голман не е проблем али не практикувам многу) :)
8.
9.
10.

Само да ми одговара термин и местото каде што ќе с еигра би требало да дојдам :)

Ако и мене ми одговара термин и место - играм назад :)

Инаку што се случи со Харго бе? сега се вклучувам

Ах бе Ферги бе Ферги зошто го пушташе Харгривс на толкав ризик, недолечен? Шо не зеде некој од младинците? Ех како добро ќе ни дојдеше Клеверли во ваква ситуација. Зошто ова ни се случува во отприлика истиот период како и лани. Тимов касапница. Ќе биде предобро ако тепаме денеска.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom