Во право си тие денес пак загубија од Евертон 2-0 додека ние сме на 3/4 место со само 5 бода негатива зад Челзи и да не заборавиме сеуште единствената екипа БЕЗ ПОРАЗ! во лигата. Кога и да е ќе ни тргне и нас не може вечно нерешено да играме. Само треба 2-3 победи во серија и оваа мала криза ќе биде заборавена. Да почнеме веќе во среда против БурсаWhen u're depressed, there's always liverpool to cheer you up
Манчестер Јунајтед е единствена англиска екипа без пораз воопшто од почетокот на сезоната во сите натпреварувања, веќе освои еден трофеј, а е во игра и за сите останати четири. И после за некој беше смешно ко пишав минатото коло дека Манчестер Јунајтед го има најдобриот старт на сезоната од сите клубови. :raz:Во право си тие денес пак загубија од Евертон 2-0 додека ние сме на 3/4 место со само 5 бода негатива зад Челзи и да не заборавиме сеуште единствената екипа БЕЗ ПОРАЗ! во лигата. Кога и да е ќе ни тргне и нас не може вечно нерешено да играме. Само треба 2-3 победи во серија и оваа мала криза ќе биде заборавена. Да почнеме веќе во среда против Бурса
Не ми се верува, што пишува и што јас читам во овој пост... ?! Ти, Руни, го ставаш пред Сер Алекс ? Пред Сер Алекс ? Дали треба, јас, еј јас, навивач на Арсенал, да те потсетам шо е Сер Алекс за Вас и за фудбалот, воопшто ? Не ми се верува.....значи и да ги оставиме настрана весниците, статиите и шпекулациите, мораме да признаеме дека моменталниот конфликт помеѓу Руни и Ферги може само да не дозакопа сезонава.. сега сме само со нозете "под земја", ама лесно може да се случи да отидеме целосно "под земја"... и Фергусон мора еднаш да си згазне на гордоста и барем еднаш во овие 24 години да го погази својот авторитет во име на доброто на клубот.. сите знаеме како завршија и Бекам и Стам, како заврши Рој Кин, како заврши Ван нистелрој.... за сите нив Фергусон успеа да најде адекватна замена и тоа во истата година кога си заминаа, освен секако за Рој Кин (прашање е дали некогаш ќе се роди замена за ваков фудбалер)... според мене Руни моментално има поголема вредност од Фергусон ако реално ги гледаме работите.... има 24 години и може да игра најмалку уште 10 сезони на високо ниво, а Фергусон во секој момент може да се пензионира... и дали вреди според вас за еден "пензионер" да го изгубиме најдобриот играч?? и ќе ве молам реално да ги гледаме работите.... секоја чест за Фергусон и за тоа што го направи во изминативе години... ама во случајов јас гласам за РУНИ
Стариов не си оди додека не им избегаме на Лузериве бар 2-3 титули , шала на страна, нормално е дека кога и да е ќе дојде и тоа време да некој мора да го смени Ферги, меѓутоа мислам дека не е логично да се зборува за тоа после 2 или 3 лоши партии на тимот. Признавам дека вчера го гледав можеби најлошиот натпревар на Театарот во последните неколку сезони на МУ, ама тоа е што е. Гледав и на Емирати пред неколку кола гледав и вчера, едноставно ВБА имаат чудна игра - нон стоп се во движење, нон стоп покриваат, брзо ја пренасаат топката и опасни се од прекини и сето тоа им носи резултати . Поздрав и не очајувајте, најдоброто допрва доаѓа :smir:Ај пак од почеток зошто се правите на тошо :icon_mrgr секоја чест за Фергусон, ама се си има рок на траење, get it?! Нема потреба некој друг да го јаде за хировите на Фергусон и неговиот истрипан(накај сенилен) мозок...стариот го издигна Јунајтед кој пред тоа беше екипа од рамките на Евертон со исклучок на Европски куп и чат пат некое титулче...ќе остане запаметен и ќе му се дигне споменик и се по список, ама кога едноставно ти доаѓа времето да си одиш бе бате, тоа е...
И длабоко се извинувам Ооо големи фанови на Манчестер што си го искажувам своето мислење пред вас...но почнете да размислувате и за "животот после фергусон".
И ако е спамање искажување на незадоволство и давање став за одредени работи, ондак секое добро дечки...пардон "вистински навивачи".
значи и да ги оставиме настрана весниците, статиите и шпекулациите, мораме да признаеме дека моменталниот конфликт помеѓу Руни и Ферги може само да не дозакопа сезонава.. сега сме само со нозете "под земја", ама лесно може да се случи да отидеме целосно "под земја"... и Фергусон мора еднаш да си згазне на гордоста и барем еднаш во овие 24 години да го погази својот авторитет во име на доброто на клубот.. сите знаеме како завршија и Бекам и Стам, како заврши Рој Кин, како заврши Ван нистелрој.... за сите нив Фергусон успеа да најде адекватна замена и тоа во истата година кога си заминаа, освен секако за Рој Кин (прашање е дали некогаш ќе се роди замена за ваков фудбалер)... според мене Руни моментално има поголема вредност од Фергусон ако реално ги гледаме работите.... има 24 години и може да игра најмалку уште 10 сезони на високо ниво, а Фергусон во секој момент може да се пензионира... и дали вреди според вас за еден "пензионер" да го изгубиме најдобриот играч?? и ќе ве молам реално да ги гледаме работите.... секоја чест за Фергусон и за тоа што го направи во изминативе години... ама во случајов јас гласам за РУНИ
Не се работи за никакво откажување, реални сме само срања сегде се случуваат, па еве и во Манчестер дојде редот.
Од такви фанове ми иде пролив. Ибати реалните навиваче шо сте... битно реални сте На човек да гоо срам да навива за Јунајтед заедно со такви вртипоповци. Одејте и двујцата легнајте си некаде и не излевајте барем до Мај. И не се секирајте, не сте само вие, има и други паралии тука.Ај пак од почеток зошто се правите на тошо :icon_mrgr секоја чест за Фергусон, ама се си има рок на траење, get it?! Нема потреба некој друг да го јаде за хировите на Фергусон и неговиот истрипан(накај сенилен) мозок...стариот го издигна Јунајтед кој пред тоа беше екипа од рамките на Евертон со исклучок на Европски куп и чат пат некое титулче...ќе остане запаметен и ќе му се дигне споменик и се по список, ама кога едноставно ти доаѓа времето да си одиш бе бате, тоа е...
И длабоко се извинувам Ооо големи фанови на Манчестер што си го искажувам своето мислење пред вас...но почнете да размислувате и за "животот после фергусон".
И ако е спамање искажување на незадоволство и давање став за одредени работи, ондак секое добро дечки...пардон "вистински навивачи".
колку беше поубав фан клубов додека те немаше... не си ни самиот свесен....Од такви фанове ми иде пролив. Ибати реалните навиваче шо сте... битно реални сте На човек да гоо срам да навива за Јунајтед заедно со такви вртипоповци. Одејте и двујцата легнајте си некаде и не излевајте барем до Мај. И не се секирајте, не сте само вие, има и други паралии тука.
нека почне да ти се верува.. и свесен сум што направил Ферги и за нас и за фудбалот воопшто.. ако го прочита постот поубаво ќе го увидеше тоа сам..Не ми се верува, што пишува и што јас читам во овој пост... ?! Ти, Руни, го ставаш пред Сер Алекс ? Пред Сер Алекс ? Дали треба, јас, еј јас, навивач на Арсенал, да те потсетам шо е Сер Алекс за Вас и за фудбалот, воопшто ? Не ми се верува.....
Прекрасен e со се*ковци како тебе, што ни самиот незнаеш што пишуваш, што гледаш дека сите ти реплицираат и индиректно ти укажуваат дека немаш појма од фудбал, па дури дојде ред и навивач на Арсенал да ти даде до знаење кој е Сер Алексколку беше поубав фан клубов додека те немаше... не си ни самиот свесен....
Сакате ваква анкета на сајтот?:pos2:Прекрасен e со се*ковци како тебе, што ни самиот незнаеш што пишуваш, што гледаш дека сите ти реплицираат и индиректно ти укажуваат дека немаш појма од фудбал, па дури дојде ред и навивач на Арсенал да ти даде до знаење кој е Сер Алекс
Vote who should leave Manchester United?
a) Rooney;
b) Sir Alex;
Абе нема шо да се увиди тука.... Ти гласаш за играчот да остане, а менаџерот да си замине ? Зарем треба да го увиди некој ова ? Ти бараш да си оди човекот кој ви донесе титули, еден тон, во ФА, во ПЛ, во ЛШ, пред човек кој имал уддел само во неколку ?! Кој ти гарантира дека ако си оди Сер Алекс, Руни ќе остане во тимот ?! А ?колку беше поубав фан клубов додека те немаше... не си ни самиот свесен....
--- надополнето ---
нека почне да ти се верува.. и свесен сум што направил Ферги и за нас и за фудбалот воопшто.. ако го прочита постот поубаво ќе го увидеше тоа сам..