Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
За тие што го преферираат Тевез:

Just thought I should point out that after 5 games, Berbatov has scored more league goals than Carlos Tevez did all season in 08-09.

П.С.
I still maintain that Paul Konchesky has the scariest eyes in football. He once killed a man just by looking at him

:pos:

Aki_7

***Train Hard Go Pro***
Член од
15 септември 2008
Мислења
79
Поени од реакции
33
Лелејј им ги раздрпавме газињата на педерланите. Не знаат они уште да си го поштуваат клубот, незнаат да оставаат срце на терен, затоа им препуштаме да ни ги бакнуваат камерите а ние да си се сладиме со титулички.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Секоја чест за Бербатов.... Фантастичен втор гол и честито победа и од мене...

Поздрав

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Да прашам шо бидна со Харгивс ќе се врати скоро или тешко, така дете од Баерн е па ме интересира што бидна со него???

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да прашам шо бидна со Харгивс ќе се врати скоро или тешко, така дете од Баерн е па ме интересира што бидна со него???
Ќе се врати од Америка кај и да е, рекол лекарот дека е спремен за игра, само клубот треба да одлучи кога ќе почне :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Нема многу да ја тупам овде, нека ни е честита победата над Лузерите и хет-трикот на Бербатов... јас сакам само да ви пратам голем поздрав од мене, а и да ви пренесам голем поздрав од ZzanchY (бидејќи не е во можност да ви пише)... се надевам дека знаете за што станува збор :icon_lol:

П.С. Треба да им се забрани на Јапонците да прават и произведуваат игри како Фифа Менаџер, ПЕС и остали игри преку кој децата го "учат" фудбалот :wink:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Ако продолжи Бербатов да игра вака како овие неколку натпревари, ќе успее да се извади за катастрофалната ланска сезона. Сега уште Руни да влезе во форма и мислам дека нападот ќе биде одличен, иако и на преходниве натпревари (освен со Ренџерс) ефикасноста е на добро ниво.

Најголем проблем моментално е одбраната. Денес Ливерпул при 2 - 0 немаше никаква игра и прашање на време беше кога ќе биде 3 - 0, за со 2 глупави потега да се вратат целосно во игра. Еванс го сметам за муле одамна и мислам дека не е кадарен да биде ништо повеќе од повремена замена кога отсуствува Рио или Видич. Тотално безпотребен старт, кога Торес немаше ни да ја стигне топката. И О'Шеј направи глупав фаул, затоа што и таа топка ќе ја прибереше Ван Дер Сар, а да не зборам за реакцијата на Флечер во живиот ѕид.

Се надевам со враќањето на Рио ќе се зацврсти конечно одбраната која е болна точка засега сезонава.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Ај за вчерашниот натпревар да пишам импресии...

Вчера одигравме одлично можевме да победиме и со повеќе разлика и да не примиме два гола но важно победивме. Супер игра на цел тим. Бербатов изигра одлично. Кога ви викав дека на Бербатов само време му треба вие плукавте по него но еве конечно тој си ја покажува својата вредност и игра одлично и мислам дека сите сме задоволни. Задоволен од играта и презадоволен од победата и од Бербатов само вака да продолжиме се надевам дека оваа победа ќе не лансира во понатамошни победи и добри натпревари. Само едно не ми е јасно како можеше Џерард да изјави дека Ливерпул на Олд Трафорд заслужил минимум бод да освои. Па ништо не прикажаа незнам ни како 2 гола ни дадоа. Пеналот ај да речеме ама после слободниот па немаше никаков фаул тука од Оши. Немаа ни игра ни ништо но ајде нека си се тешат.

Рио вчера не играл поради грип и затоа Еванс играше прв тим. За Нани мислам дека не е сериозна повредата и дека ќе се врати до мечот со Болтон но сепак да почекаме официјално.

За мечот со Сканторп очекувам Рафаел, Смолинг, Гибсон, Андерсон, Обертан и Македа во прв тим додека Бебе на клупа и покрај изворите што повикуваат на тоа дека Бебе ќе биде стартер на овој меч. Овен во нападот со Македа да видиме до каде е.

Glory, glory Man United!

П.С. Гласот од вчера ми е фатен не можам ич да зборам грло ме боли. Одлична беше атмосферата.;)

--- надополнето ---

Moжe nekoj da najde video od golovite
Линк од головите!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom