Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Има попуст на сите дресови, заради хет-трикот на Бербатов :)

Ти кое го избра?

Billing adress...ама и да стои Александар пак адресата е иста...така да нема шанси да ти залута пратката...

Edit: Остави им мобилен, и Брзата пошта ќе ти се јави кога ќе стигне...така да на која адреса сакаш ќе ти го остават дресот, но тој вработениот ми рече дека преферирале на рака да ги оставаат пратките...

Член од
21 септември 2010
Мислења
76
Поени од реакции
1
Дечки ме интересира од каде може да набавам некој маичка за Фан клуб на Манчестер Македонија ,како изгледаат маичките и која е цената ? ПП

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Дечки ме интересира од каде може да набавам некој маичка за Фан клуб на Манчестер Македонија ,како изгледаат маичките и која е цената ? ПП
Првата тура маички беше направена ланската сезона, за оваа моментално се прават дизајни и во скоро време очекуваме да се испринта и втора тура маички од фан клубот. Кога ќе биде тоа, сите ќе бидете известени.

Член од
21 септември 2010
Мислења
76
Поени од реакции
1
Првата тура маички беше направена ланската сезона, за оваа моментално се прават дизајни и во скоро време очекуваме да се испринта и втора тура маички од фан клубот. Кога ќе биде тоа, сите ќе бидете известени.
Ок да знаеш дека сум заинтересиран!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Sir Alex told ManUtd.com. "We’ll do the same tomorrow at Scunthorpe. A lot of my young players will play. Bebe is training very well. He’ll be involved tomorrow night. Federico Macheda will as well.

"The Carling Cup’s served us well over the last few seasons - it allows me to keep everybody happy in terms of giving people games and we’ve reached the last two finals, which has its obvious advantages. Playing at Wembley and competing for medals on the big stage is terrific for players’ development."

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Јунајтед во битка со Барса за услугите на ’вундеркидот’ Андриго

Според пишувањата на Daily Mirror Сер Алекс Фергусон му понудил проба на Олд Трафорд на 15 годишниот талент на Интернационал, Андриго Се шпекулира дека големиот талент од Бразил го привлекол вниманието на ’Црвените Ѓаволи’ за време на еден турнир на млади фудбалери во Манчестер. Покрај Манчестер Јунајтед и скаути на Барселона ги следеле игрите на 15 годишниот Андриго, кој успеал да ги импресионира и Каталонците.
Daily Mirror објави дека актуелниот шампион на Шпанија веќе го поканил младиот напаѓач на проба на Камп Ноу а истото го сториле и Манчестер Јунајтед кој му понудиле престој на Андриго на Олд Трафорд.
Сер Алекс Фергусон се надева дека примерот од браќата Да Силва ќе му помогнат во обидите да го убеди напаѓачот да ја одбере понудата од Манчестер Јунајтед.
За вундеркидот на Интернационал се говори дека е одличен финишер и фудбалер кој добри ги користи двете нозее.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Фергусон кажа дека не верува дека Роналдо ќе остане во Мадрид до крај на кариерата нешто што го кажа и ланската година и новинариве одма извртеа сторија, овој коментаторов на Алфа не прекина да дрви со тоа :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom