Rooney's Temper
in front of Old Trafford
Од колку ке играме со резервите
Од 8
--- надополнето ---
Инаку казната од 5 меча неиграње на Евра денес е потврдена од страна на француската федерација.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од колку ке играме со резервите
[/COLOR]Инаку казната од 5 меча неиграње на Евра денес е потврдена од страна на француската федерација.
Да бев на место на Евра ке се откажев од играњето на репрезентацијата која и онака е слаба и би се посветил на играњето за Манчестер Јунајтед.![]()
Не сум образован:kesa:Навивачи на Манчестер Јунајтед сме и за нас е подобро да се откаже од националниот дрес али за секој играч најважно е да ја претставува својата држава.Франциа слаба репрезентациа:kesa:
Навивачи на Манчестер Јунајтед сме и за нас е подобро да се откаже од националниот дрес али за секој играч најважно е да ја претставува својата држава.Франциа слаба репрезентациа:kesa:
Не сум образован:kesa:
4-5 пати можда го имам цитрано за јадње букви...Сеа пак не мислам ништо лошо само да му кажам нека прочита постот пред да го пратиСигурен си дека е најдобро?Јас не мислам така,тие настапи најчесто знаат да донесат и повреди на играчите,умор.
Ако можел Гигс да се откаже од националниот дрес,Сколс и многу други играчи од својата репрезентација може и Евра.
--- надополнето ---
Добро де,една буква изедел![]()
Сигурен си дека е најдобро?Јас не мислам така,тие настапи најчесто знаат да донесат и повреди на играчите,умор.
Ако можел Гигс да се откаже од националниот дрес,Сколс и многу други играчи од својата репрезентација може и Евра.
--- надополнето ---
Дури сме кај граматика...дан се велит ИЗЕл, а не Изедел?Сигурен си дека е најдобро?Јас не мислам така,тие настапи најчесто знаат да донесат и повреди на играчите,умор.
--- надополнето ---
God bless sangoku:kesa:Сакаш да кажеш дека побитно е да играш за клуб отколку репрезентациа?Ова ти е исто како да е побитно да освоиш ЛШ отколку СП или ЕП.
Резултат?Андерсон излезе повреден, на негово место влезе Кофи, се надевам не е ништо сериозно. Иначе играта е нашиве против голманот на Стокпорт.