Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Можам фино да ви кажам дека групата ја поминуваме ние и Ренџерс :vozbud:
П.С. Тоа е само мое мислење

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Има ли некој порачано дрес на Јунајтед од официјалната страна? Како оди процедурата?

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Има ли некој порачано дрес на Јунајтед од официјалната страна? Како оди процедурата?
Јас го порачав овогодинешниот. Процедура прво си бираш големина, после бираш дали сакаш да го имаш знакот на ПЛ на ракавите, дали сакаш со или без име. После тоа пишуваш адреса кај да ти стигне, поштарината е 15 евра, ќе провериш дали имаш картичка од која клубот може да повлече пари. После тоа на страната ја добиваш финалната порачка, внимателно ја проверуваш, ако е се ОК, ја потврдуваш и за 3-7 работни дена го добиваш дресот. Пред некој ден имаше акција, се беше со 10% попуст, не знам дали уште трае.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Јас го порачав овогодинешниот. Процедура прво си бираш големина, после бираш дали сакаш да го имаш знакот на ПЛ на ракавите, дали сакаш со или без име. После тоа пишуваш адреса кај да ти стигне, поштарината е 15 евра, ќе провериш дали имаш картичка од која клубот може да повлече пари. После тоа на страната ја добиваш финалната порачка, внимателно ја проверуваш, ако е се ОК, ја потврдуваш и за 3-7 работни дена го добиваш дресот. Пред некој ден имаше акција, се беше со 10% попуст, не знам дали уште трае.
Трае сеуште, туку до дома ти го носат така ?
Нема други плаќања освен тие што ги пишува?
73 еу ми излегува се. Значи сигурно стига до Македонија
Фала Руни :)

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Трае сеуште, туку до дома ти го носат така ?
Нема други плаќања освен тие што ги пишува?
73 еу ми излегува се. Значи сигурно стига до Македонија
Фала Руни :)
Па лани на еден дечко му бараа и царина за дресот, нешто доплати знам, а оваа година мислам дека стига без проблем, иначе 100% доставуваат кај нас.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Па лани на еден дечко му бараа и царина за дресот, нешто доплати знам, а оваа година мислам дека стига без проблем, иначе 100% доставуваат кај нас.
Само што ја направив порачката, и си проверив сметката, точно има одземено колку и што пишува. Останува да го чекам Чичарито :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сакате да го гледаме Бебе во живо? :)

Portugal announce U21 squad for the Euro qualifiers v England & Macedonia. Bebe in final squad (previously selected in pre-squad)

--- надополнето ---

Boss on Bebe: "Fitness wise he's not up to our level, but ability wise he's excellent - a terrific finisher."

--- надополнето ---

П.С. Клеверли на позајмица во Болтон до крајот на сезоната.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Супер вести за Андо и Рио денес. Првиот почнал да тренира со првиот тим што е супер, солиден прв натпревар со Резервите. И конечно Рио очекувам да го видам во тимот заедно со Видиќ, ако не со Евертон, тогаш барем на натпреварот со scum-от следното коло.

Мислам дека Ферги убаво им кажа за Бебе, најкомпетентен е да говори за него, за разлика од другите тој барем го гледал на тренинг. Сега логично е дека нема да излезе и да каже дека сме го промашиле како засилување, ама мислам дека коментарите на Ферги влеваат надеж. Сега малку сомнително ми е тоа што Серот вика дека не бил ни близу до потребниот фитнес, зошто сепак Бебе имаше скоро целосна пред-сезона со Виторија, тренираше со нив и изигра 5 подготвителни натпревари. Знам дека условите, менаџерскиот и тренерскиот тим кај нас и Виторија се неспоредливи, ама сепак како и да е на играчот ќе му требаат уште барем неколку недели пред полека да почне да се вклопува во тимот, да го учи јазикот, да се навикне на стилот на игра. Фитнесот ќе дојде и се надевам ќе го видиме на некој натпревар за Резервите. Со Португалија младинците играат во МК?

За Клеверли навистина ќе ми биде многу жал ако замине на позајмица. Не ми е логично да позајмуваме играч на позиција каде што сме најтенки од аспект на креативност. Ферги го изнафали и кажа дека нема да го праќа во друг клуб, ама се оди накај тоа дека пак ќе биде позајмен. Во моментов Клеверли слободно би го ставил и пред Гибсон и пред Керик (особено пред првиот). Каде и да оди ќе биде големо засиување за тој тим. Му посакувам да има одлична сезона и да се врати уште посилен кај нас за следната сезона (fingers crossed he stays).

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Супер вести за Андо и Рио денес. Првиот почнал да тренира со првиот тим што е супер, солиден прв натпревар со Резервите. И конечно Рио очекувам да го видам во тимот заедно со Видиќ, ако не со Евертон, тогаш барем на натпреварот со scum-от следното коло.
Може некој ќе ми се налути за ова но... зошто ни е потребен Рио? Преживеавме и без него, станавме посилни без него, се научивме како се игра без него... зарем ќе дадеме доверба на некој кој не остави на цедило во минатата сезона... со несигурна форма? Стискам палци да биде оној стариот и искрено се надевам дека така и ќе биде но... факт е дека ни требаат здрави и издржливи играчи.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Може некој ќе ми се налути за ова но... зошто ни е потребен Рио? Преживеавме и без него, станавме посилни без него, се научивме како се игра без него... зарем ќе дадеме доверба на некој кој не остави на цедило во минатата сезона... со несигурна форма? Стискам палци да биде оној стариот и искрено се надевам дека така и ќе биде но... факт е дека ни требаат здрави и издржливи играчи.
Никој не ти се лути, ама морам да кажам дека кога Рио е здрав и физички спремен (признавам ретко во последно време) тој е еден од најдобрите дефанзивци во светот. Рио и Виидќ имаат рзвиено партнерство што ретко кој друг тим го има. Сеуште за мене Рио е пред Еванс. Точно е дека ни требаат здрави и издржливи играчи, а Рио се надевам ќе биде таков за две недели, па зошто да не игра ако ги исполнува тие услови, а токму за да не останеме на цедило ги имаме Џони и Смолинг. Со Фердинанд само ќе добиеме уште посигурна одбрана и уште поголем авторитет во одбраната.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Никој не ти се лути, ама морам да кажам дека кога Рио е здрав и физички спремен (признавам ретко во последно време) тој е еден од најдобрите дефанзивци во светот. Рио и Виидќ имаат рзвиено партнерство што ретко кој друг тим го има. Сеуште за мене Рио е пред Еванс. Точно е дека ни требаат здрави и издржливи играчи, а Рио се надевам ќе биде таков за две недели, па зошто да не игра ако ги исполнува тие услови, а токму за да не останеме на цедило ги имаме Џони и Смолинг. Со Фердинанд само ќе добиеме уште посигурна одбрана и уште поголем авторитет во одбраната.
Чул те Господ, само да не биде некој хаос и да го гледам како се расправа со ВДС цело време за тоа кој бил крив.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.446
Без рио нема да земеме титула, факт.

Член од
6 август 2010
Мислења
62
Поени од реакции
3
Posakuvam pobeda protiv West Ham so pogolema razlika a najveke Rooney da postigne gol i da izleze od mizerijata. Chicharito isto taka sakam da postigne debi gol vo Premier ligata i na Old traford.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Јас бев тој, среќа ништо не платив.
Тебе не ти бараа дополнителни пари, така?

--- надополнето ---

И дајте некако и јас да слушнам тој разговорот што одеше на радио :)

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.780
Поени од реакции
21.490

Fergie: I Don’t Need To Sink To Arsenal Boss’ Level

Arsene Wenger gave a glowing report of Manchester United legend Paul Scholes last week, talking of his great contribution to United’s success and English football in general.

However, Wenger being Wenger, couldn’t keep it as a totally classy affair, with him launching in to an attack on Scholes’ apparent “dark side”. He rejected the claim that Scholes is clumsy or simply a bad tackler of the ball, instead insisting he was an unfair player, with a dark side, whose approach to the game was unacceptable.

Sir Alex Ferguson is confused as to why Wenger felt the need to do that.

“I don’t know why Wenger said that,” said Ferguson. “If you talk about someone with the ability and performance levels of Paul Scholes, you know he is not the best tackler. He has not injured anyone in his time here, but it is very easy to look into the dark side of any player. I could say the same about one of the Arsenal players in particular, but I don’t need to do that.”
Ова е одговорот на САФ за изјавата на Венгерот дека Сколси имал мрачна страна ... лол ...

Long Live SAF!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom