- Член од
- 2 јули 2010
- Мислења
- 5.906
- Поени од реакции
- 7.468
Можам фино да ви кажам дека групата ја поминуваме ние и Ренџерс
П.С. Тоа е само мое мислење
П.С. Тоа е само мое мислење
Јас го порачав овогодинешниот. Процедура прво си бираш големина, после бираш дали сакаш да го имаш знакот на ПЛ на ракавите, дали сакаш со или без име. После тоа пишуваш адреса кај да ти стигне, поштарината е 15 евра, ќе провериш дали имаш картичка од која клубот може да повлече пари. После тоа на страната ја добиваш финалната порачка, внимателно ја проверуваш, ако е се ОК, ја потврдуваш и за 3-7 работни дена го добиваш дресот. Пред некој ден имаше акција, се беше со 10% попуст, не знам дали уште трае.Има ли некој порачано дрес на Јунајтед од официјалната страна? Како оди процедурата?
Трае сеуште, туку до дома ти го носат така ?Јас го порачав овогодинешниот. Процедура прво си бираш големина, после бираш дали сакаш да го имаш знакот на ПЛ на ракавите, дали сакаш со или без име. После тоа пишуваш адреса кај да ти стигне, поштарината е 15 евра, ќе провериш дали имаш картичка од која клубот може да повлече пари. После тоа на страната ја добиваш финалната порачка, внимателно ја проверуваш, ако е се ОК, ја потврдуваш и за 3-7 работни дена го добиваш дресот. Пред некој ден имаше акција, се беше со 10% попуст, не знам дали уште трае.
Па лани на еден дечко му бараа и царина за дресот, нешто доплати знам, а оваа година мислам дека стига без проблем, иначе 100% доставуваат кај нас.Трае сеуште, туку до дома ти го носат така ?
Нема други плаќања освен тие што ги пишува?
73 еу ми излегува се. Значи сигурно стига до Македонија
Фала Руни
Само што ја направив порачката, и си проверив сметката, точно има одземено колку и што пишува. Останува да го чекам ЧичаритоПа лани на еден дечко му бараа и царина за дресот, нешто доплати знам, а оваа година мислам дека стига без проблем, иначе 100% доставуваат кај нас.
Може некој ќе ми се налути за ова но... зошто ни е потребен Рио? Преживеавме и без него, станавме посилни без него, се научивме како се игра без него... зарем ќе дадеме доверба на некој кој не остави на цедило во минатата сезона... со несигурна форма? Стискам палци да биде оној стариот и искрено се надевам дека така и ќе биде но... факт е дека ни требаат здрави и издржливи играчи.Супер вести за Андо и Рио денес. Првиот почнал да тренира со првиот тим што е супер, солиден прв натпревар со Резервите. И конечно Рио очекувам да го видам во тимот заедно со Видиќ, ако не со Евертон, тогаш барем на натпреварот со scum-от следното коло.
Никој не ти се лути, ама морам да кажам дека кога Рио е здрав и физички спремен (признавам ретко во последно време) тој е еден од најдобрите дефанзивци во светот. Рио и Виидќ имаат рзвиено партнерство што ретко кој друг тим го има. Сеуште за мене Рио е пред Еванс. Точно е дека ни требаат здрави и издржливи играчи, а Рио се надевам ќе биде таков за две недели, па зошто да не игра ако ги исполнува тие услови, а токму за да не останеме на цедило ги имаме Џони и Смолинг. Со Фердинанд само ќе добиеме уште посигурна одбрана и уште поголем авторитет во одбраната.Може некој ќе ми се налути за ова но... зошто ни е потребен Рио? Преживеавме и без него, станавме посилни без него, се научивме како се игра без него... зарем ќе дадеме доверба на некој кој не остави на цедило во минатата сезона... со несигурна форма? Стискам палци да биде оној стариот и искрено се надевам дека така и ќе биде но... факт е дека ни требаат здрави и издржливи играчи.
Чул те Господ, само да не биде некој хаос и да го гледам како се расправа со ВДС цело време за тоа кој бил крив.Никој не ти се лути, ама морам да кажам дека кога Рио е здрав и физички спремен (признавам ретко во последно време) тој е еден од најдобрите дефанзивци во светот. Рио и Виидќ имаат рзвиено партнерство што ретко кој друг тим го има. Сеуште за мене Рио е пред Еванс. Точно е дека ни требаат здрави и издржливи играчи, а Рио се надевам ќе биде таков за две недели, па зошто да не игра ако ги исполнува тие услови, а токму за да не останеме на цедило ги имаме Џони и Смолинг. Со Фердинанд само ќе добиеме уште посигурна одбрана и уште поголем авторитет во одбраната.
Јас бев тој, среќа ништо не платив.Па лани на еден дечко му бараа и царина за дресот, нешто доплати знам, а оваа година мислам дека стига без проблем, иначе 100% доставуваат кај нас.