Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
11 15 - 11 20 е новиот термин, сега ми се јавија од радиото.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Фердинанд почнал да тренира исто Андерсон веќе цела недела тренирал со првиот тим.

Браво за интервјуто!;)

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
11 15 - 11 20 е новиот термин, сега ми се јавија од радиото.
A кога ќе има друго слушање, јас во 11 15 не знаев дека ќе е?

Или секој ден во 11 15 ќе оди?

Ако нешто снимете и постирајте тука на форумов :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
Не не грешка си:

25 Мај финале Реал Мадрид (H) :)

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.811
Поени од реакции
22.862
Tue 14 Sep - Rangers H

Wed 29 Sep - Valencia A

Wed 20 Oct - Bursaspor H

Tue 2 Nov - Bursaspor A

Wed 24 Nov - Rangers A

Tue 7 Dec - Valencia H

Според мене само со Бураспор ке играме со мешан состав а со Валенсија и Ренгерс мораме претпазливо ...Очекувам со Валенсија да се бориме за прото место..

Член од
6 август 2010
Мислења
62
Поени од реакции
3
Finaleto se igra na Wembley. Da se nadevame deka ke se peat poznatite stihovi : Wembley, Wembley we're the famous Man United and we go to Wembley.
I Que Sera Sera Whatever Will be Will be we are going to Wembley que sera sera.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Според мене само со Бураспор ке играме со мешан состав а со Валенсија и Ренгерс мораме претпазливо ...Очекувам со Валенсија да се бориме за прото место..
Моментално Валенсија се послаби од Ренџерс,на исто рамниште се со Бурса..така да не очекувам некој голем отпор...сакам 3/3 па после да се чуваме за премиер лига :vozbud:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.913
Моментално Валенсија се послаби од Ренџерс,на исто рамниште се со Бурса..така да не очекувам некој голем отпор...сакам 3/3 па после да се чуваме за премиер лига :vozbud:
Taка си мислиш, ќе видиш оти на Местаља ни зимат барем 1 поен..

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.445
Им останаа од стара клапа џоакин и висенте, што значи дека се сеуште топ екипа, плус мата...ќе направат проблеми во секој случај. Незгодна екипа се дома, а и во гости исто - убав фудбал играат, што значи дека ќе се ужива во тие натпревари.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Само една информација, пошто гледам дека планирате да одите за Турција... Да знаете дека Бурса, како град, е единствен во Турција, што нема аеродром... Значи, и фудбалерите и навивачите, треба да слетаат околу најблискиот град, веројатно Истанбул и 200 км, да одат со бус или метро, до Бурса.... Верувам дека една од причините, што Бурса лани немаше пораз дома е патот, кој ги убива конкурентите.... Како и да е, лесна група за вас...

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Ман, дај не заебавај, и ти ептен ја потцена Валенсија. Вистина ги изгубија двајцата најдобри поединци, но сеуште имаат добар тим!Хоакин,Висенте,Албелда,Мигуел,Банега,Мата плус новите Фенгули,Солдадо,Адуриз,Мехмед Топал стварно не се за потценување. Сигурен сум дека покрај нас Валенсија ќе ја помине групата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom