- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 11.532
- Поени од реакции
- 29.080
Да не каснат?ма live 1 уште нема ништо.....Оди на нивната веб страна, десно горе имаш таква опција или на страната на он нет исто можеш да слушаш.
Да не каснат?ма live 1 уште нема ништо.....Оди на нивната веб страна, десно горе имаш таква опција или на страната на он нет исто можеш да слушаш.
A кога ќе има друго слушање, јас во 11 15 не знаев дека ќе е?11 15 - 11 20 е новиот термин, сега ми се јавија од радиото.
25-Maj 2011 final BrselonaTue 14 Sep - Rangers H
Wed 29 Sep - Valencia A
Wed 20 Oct - Bursaspor H
Tue 2 Nov - Bursaspor A
Wed 24 Nov - Rangers A
Tue 7 Dec - Valencia H
Tue 14 Sep - Rangers H
Wed 29 Sep - Valencia A
Wed 20 Oct - Bursaspor H
Tue 2 Nov - Bursaspor A
Wed 24 Nov - Rangers A
Tue 7 Dec - Valencia H
Моментално Валенсија се послаби од Ренџерс,на исто рамниште се со Бурса..така да не очекувам некој голем отпор...сакам 3/3 па после да се чуваме за премиер лигаСпоред мене само со Бураспор ке играме со мешан состав а со Валенсија и Ренгерс мораме претпазливо ...Очекувам со Валенсија да се бориме за прото место..
Taка си мислиш, ќе видиш оти на Местаља ни зимат барем 1 поен..Моментално Валенсија се послаби од Ренџерс,на исто рамниште се со Бурса..така да не очекувам некој голем отпор...сакам 3/3 па после да се чуваме за премиер лига
Ман, дај не заебавај, и ти ептен ја потцена Валенсија. Вистина ги изгубија двајцата најдобри поединци, но сеуште имаат добар тим!Хоакин,Висенте,Албелда,Мигуел,Банега,Мата плус новите Фенгули,Солдадо,Адуриз,Мехмед Топал стварно не се за потценување. Сигурен сум дека покрај нас Валенсија ќе ја помине групата.Моментално Валенсија се послаби од Ренџерс,на исто рамниште се со Бурса..така да не очекувам некој голем отпор...сакам 3/3 па после да се чуваме за премиер лига