Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.879
Поени од реакции
21.803
Едно не ми е јасно зашто само плукате по еванс посебно по нани?Секоја утакмица дркате на него сеа една утакмица изигра лошо не му бил денот одма го вреѓате!А кога ке игра добро оние постови се редат ГГОООООЛ, тоо мајсторе!Па секој може да има лош ден остајте го да подиши малце....
Попрво би рекол дека Нани ќе изигра 5 утакмици од 37 кола добро и одма го величате. Типот има талент ама не за Манчестер Јунајтед.

Еванс .... он никогаш ама баш никогаш не изиграл добро .... достојна замена за фердиданд ... тешко ... Замора денес го искина ...

Бербатов ... 1 гол со тапа екипа одма е господ ... а се игра против појак тим = дрво !!! Ќе патиме ние со бербатов и оваа сезона ... ќе видите !!!!!!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.560
Поени од реакции
29.153
Сајтлер
Чекајј кој беа шити?Оние што фрлија 130 милиони за играчи и до сега само 1 победа вклучувајки ги и пријателските?:pos2:Или оние што изгубија у ЛШ 4-0 на гости а на домашен 2-3?Со оние старците од 40 години?Малдини пирло неста гатузо дида па коа ке ми текне на кафу:pos::pos:Имате ли вие резервни играчи шо би се рекло младина?:pos:

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Значи какви шупаци.. страшно нешто! :P
Секоја година е ама БАШ истото.. ќе притиснат како што треба.. ќе дадат гол и после к** ги боли се додека не примнат гол и се освестат.
Значи мора под итно Фергусон да менува нешто во одбраната, вака до крајот на сезоната не може. Она видич зив ненормален е :P
BTW за еванс.. ОК е да не му денот.. ама слободно може да се рече НЕ МУ Е МЕСЕЦОТ, или можда годината. За Нани ОК е, иако промарши, значи се дешава.
Али тоа е, не сме како челзи, се што ќе пуцниме да влези, јебига мора и среќа :P

Член од
6 август 2010
Мислења
62
Поени од реакции
3
Едно не ми е јасно зашто само плукате по еванс посебно по нани?Секоја утакмица дркате на него сеа една утакмица изигра лошо не му бил денот одма го вреѓате!А кога ке игра добро оние постови се редат ГГОООООЛ, тоо мајсторе!Па секој може да има лош ден остајте го да подиши малце....
Nani minatata sezona dali dade 4-5 gola i sega kaj ne dava od igra uste penal promasuva Match point na tesko gostuvanje kade gubime 2 sezoni po red gubime poeni odma a dobiena ni bese. Denot mi go zeznaa c c c c da bese 1-1 aj nemase do tolku loso igraa vtoro poluvreme ama 2-1 so nikakov gol i penal....... pa i gol da primime u 90 ......... VRIJAM

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Абе не се нервирам многу што изигравме нерешено. Ова се случува секоја година во првите пет кола. Него зашто кревен Котиџ зашто Фулам да беше и дома против друг тим ќе беше друго. Сега Фулам, минатата година Барнли пред тоа Њукасл.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Минатата година втората утакмица пенал утна Керик сега Нани....

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.560
Поени од реакции
29.153
Попрво би рекол дека нани ќе изигра 5 утакмици од 37 кола добро и одма го величате . Типот има талент ама не за манчестер јунајтед.

Еванс .... он никогаш ама баш никогаш не изиграл добро .... достојна замена за фердиданд ... тешко ...

Бербатов ... 1 гол со тапа екипа одма е господ ... а се игра против појак тим = дрво !!! Ќе патиме ние со бербатов и оваа сезона ... ќе видите !!!!!!
Претеруваш:)Нани има талент ама и Е за во јунајтед...Можеби не е како некоја звезда ама сепак добро игра во нашиот дрес и ке продолжи подобро верувам!!!!

Еванс не е достојна замена за Рио али сепак и он е за во Јунајтед...Кажи ти во моментот кој е негова достојна замена?

Бербатов тука те поддржувам никад не играл добро(освен на пријателски) и никогаш не сум го сакал овој играч џабе 30 мил. се фрлија али пак му е љубимец на ферги...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Што сте се упрпале толку бе? :)

Па гледам некои дочекаа Манчестер НЕРЕШЕНО да изигра па одма тука на забава дојдоа :pos:

Нани промаши пенал, промаши, што, може на секој да му се случи. За бугарот ви реков и прошлата утакмица, не знам зошто бевте толку задоволни од него кога нема увек да водиме 3-0 кога тој ќе пропушта такви шанси. И не е крив Еванс ама ич, заборавивте како ја собра со глава пред Замора во прво полувреме? За мене Ошеј треба да седне на клупа под итно.

Уживајте, нерешено на гости сме извадиле, јакиот срам, ја мислам у втора лига сами да си заминеме :tapp: ако одите по паметот на термитиве што се убацуваат во фан клубов, алал да ви е.

П.С. Ќе ви памтам сега све што кажавте за Еванс ама Дрогба кога нема да мрдне против Еванс ќе видиме што ќе зборите :)

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Добро бе пичка му мајчина, Го имаш Гигс,Овен,Сколс ,кој кур му даваш на пиле неиспилено да шутира пенал??? Во сам финиш се решава утакмица,се дава да изведе пенал искусен играч,не седмак....Сиктер и фергусон и нани и се у пм...

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
О'Шеј .... Играчот едноставно е за во Виган, со цела почит кон него, дава максимум но .... Не е играч за во Јунајтед.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.560
Поени од реакции
29.153

Па гледам некои дочекаа Манчестер НЕРЕШЕНО да изигра па одма тука на забава дојдоа :pos:

Нани промаши пенал, промаши, што, може на секој да му се случи. За бугарот ви реков и прошлата утакмица, не знам зошто бевте толку задоволни од него кога нема увек да водиме 3-0 кога тој ќе пропушта такви шанси. И не е крив Еванс ама ич, заборавивте како ја собра со глава пред Замора во прво полувреме? За мене Ошеј треба да седне на клупа под итно.

Уживајте, нерешено на гости сме извадиле, јакиот срам, ја мислам у втора лига сами да си заминеме :tapp: ако одите по паметот на термитиве што се убацуваат во фан клубов, алал да ви е.
Браво за постот..Истото и ја им го кажав сите се напалија поготово оној фанот на СД Билан СтаречкиДом.....И на секој може да се деси да игра лошо на 1 утакмица а со architect воопшто не се слагам дека играл лошо цела сезона па врати ја меморијата наназад и види колку пати не вадел и што има направено за нас:)Бербатов коа го плукав сите ме напаѓавте дека е играч на Манчестер и треба да се поштува епа неможе со ваква игра или он нејке да игра или е проколнат на вакви утакмици а го има колку толку талентот ете доказ беа и пријателските...

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Абе цел тим си е виновен.. зошто кога го дадоја првиот гол го смалија темпото?
Примија после гол.. па ајде пак по старо.
Треба како челзи, да толчат дури можат. Па од друга страна и не сме толку среќни како нив, се што ќе пуцнат да влезe. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Браво за постот..Истото и ја им го кажав сите се напалија поготово оној фанот на СД Билан СтаречкиДом.....И на секој може да се деси да игра лошо на 1 утакмица а со architect воопшто не се слагам дека играл лошо цела сезона па врати ја меморијата наназад и види колку пати не вадел и што има направено за нас:)Бербатов коа го плукав сите ме напаѓавте дека е играч на Манчестер и треба да се поштува епа неможе со ваква игра или он нејке да игра или е проколнат на вакви утакмици а го има колку толку талентот ете доказ беа и пријателските...
А пази, сите ги гледаат лошите работи а добрите не ги гледаат. За пасовите на Сколс никој не видов убава работа да каже, за голот негов? :/

Уживајте бе, ние од увек сме имале тапа стартови во ПЛ, најтапа ни беше 2007/08 сезоната а сите добро знаете што се случи тогаш.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102

П.С. Ќе ви памтам сега све што кажавте за Еванс ама Дрогба кога нема да мрдне против Еванс ќе видиме што ќе зборите :)
Работата е што ја имавме победата у рака..

Но тоа е.. Не треба да се предаваме, има уште многу да се игра.. И така и така само Челзи има 100% ефект, ама и тие ќе паднат кај и да е..

А за Ошеј се сложувам оти треба да седне на клупа.. Рафаел е многу подобар..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom