Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Секоја година вака кикснуваме или 2 или 3 коло прошлата година Барнли оваа Фулам...

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.862
Поени од реакции
5.737
Проколнати сме. И празен да беше голот ќе го утнеше не можеме да победиме на Кревен Котиџ!
да бе проколнати сме шо имаме дебили како Нани и како Еванс во тимот... убаво си седеше на клупа шо мора да го става... нека дреми на клупа таму му е местото

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Продолжува непишаното правило, кога Руни не е на теренот Манчестер Јунајтед не победува.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
Нани... Еванс очаен едноставно очаен.. Замора си играше со него го поминуваше како сака.. Зашто не шутираше пенал Сколс Овен или Гигс најискусин најсмирени се.. Од као видов дкеа подзастана знаев дека Нани ке го утне.. Зашто го имитира Роналадо? Заштоо?? Он шутирал так а мора и он?? Ма нека иде у пичку матер..

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Ај белким ова ќе биде тој бод што лани ни фалеше за шампионската титула...

Има и добра страна на лошиов резултат, а тоа е што малце играчите ќе се спуштат во облаци и ќе размислат дека секој натпревар е засебен и треба многу потење и трчање за да се освојат трите бода.
Денес видов многу лешерност и опуштеност што секако не е предзнак за успешен настап...

Се надевам дека веќе следното коло ќе се покажеме во добро светло и со убедлив триумф ќе се вратиме на победничките патеки!

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.879
Поени од реакции
21.803
Сега можда ќе сватите дека Еванс има квалитет само за маалски екипи. Ошеј е добар играч само за 5 минути игра , а за цела утакмица тешко. Валенссија се истури од трчање напред назад ... но кога нема квалитетен десен бек со кој да се подржува нормално дека ќе се игра тапа по десна страна. Многу време му требаше на ферги да свати дека треба да го извади парк, и тоа е она што највише увек ме вадело од такт. Чека да се дојде до неповолен резултат па да се прават измени иако играчот предходно ништо не прикажал. Бербатов стара песна , со тапа екипи дава гол ... па се мисли одма дека е господ.... а се падне малце појак тим, бербатов никаде го нема, па уште и неговото незалагање ... ужас ..... !!!

Член од
6 август 2010
Мислења
62
Поени од реакции
3
Od vakvi gluposti se gubi titula u 85 sutira penal utinja u 89 primame gol. Ovoj Nani ima da pocne da igra kako sto treba ili neka igra vo Maritimo i ostali. :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Me skrsi krajov :mad: podobro da zavrsese 1-1 nego vaka c c c c c

Ete kockanje 2 cisti boda lani za 1 ja izgubivme titulata.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
ЦЦЦ... Не знам шо да пишам... Како може да се толку глупи да не знаат да се одбранат бе?!?!?!? И не знам што не зеде Гигс да шутира пеналот.. У пичку матер, мора кикс на почетокот на напрајме// Сеа мора да се тепат и Евертон и Ливерпул!

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
A да биде полошо, последен го чекав на ливче. :tapp:
Слаба утакмица од која можеше и убедлива победа да извадиме, ама тоа е. Секој може да промаши пенал, и Гигс да бил може ќе промашел. Само се надевам дека ова нема да се одрази лошо по Нани.

Don Rooney

The fire one
Член од
30 април 2010
Мислења
170
Поени од реакции
25
кој е тај нани бре.....да му дадес испечена кокошка ке у избега а не па топка...али ајде ништо ке си почекаме уште малку за победа над фулам.иначе да не бесе сколс ке беше по катастрофа...руни се враќа така да не е многу проблем има уште 36 кола

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Толку сум нервозен шо може се и сешто да истресам, се читаме после.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Знаев дека ќе се случи вакво нешто. Или ние да дадеме гол или да примиме.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.560
Поени од реакции
29.153
Едно не ми е јасно зашто само плукате по еванс посебно по нани?Секоја утакмица дркате на него сеа една утакмица изигра лошо не му бил денот одма го вреѓате!А кога ке игра добро оние постови се редат ГГОООООЛ, тоо мајсторе!Па секој може да има лош ден остајте го да подиши малце....

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Абе не ни е судено да тепаме овде во последниве 3 години се малер е Фулам. Пред две години Сколс и Руни црвен и изгубена 2 - 0. Минатата година Керик, Флечер одбрана Кушчак на гол 3 - 0. Сега Руни повреден утнат пенал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom