Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.561
Поени од реакции
29.153
http://www.arsenal.vitalfootball.co.uk/forum/random-quotes/view-random-quotes.asp

http://arsenal-mania.com/forum/viewtopic.php?f=25&t=62121&start=2910

И на вториов линк ќе го најдеш.;)

--- надополнето ---

Абе МАЛИ...кај го знаеш ти Беркамп?

--- надополнето ---

Од инает можат само Британците да кажат кога ги увеличуваат своите играчи и како и сега кога вие мислите дека Руни ви е најдобар на свет и дека Андерсон е подобар од Фабрегас :).

Побарај многу статии од странци ќе видиш дека Зола, Кантона, Анри и Беркамп се најфалените играчи што играле во Премиер.

А да...И гледам многу од навивачите на Манчестер се во заблуда со мислењето дека Кантона бил подобар од Анри :)
Малиот го знае на радио читал за него:pos2:Утре ја ке идам у а1 телевизија ке барам да ме снимаат да изјавам нешшто ке кажам Панчев е подобар од насри и точно е тоа?Дај жити се не се бламирај...Поготово немој да се бламираш со тоа дека Анри е подобар од Кантона...очигледно е касно ти се спие незнаеш што збориш ај у кревет или директ у Фан клуб арсенал...
пс.А персијанецот да не е подобар од Солскер?:bip:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Нема врска дали го кажал тоа или не, јас можам се да изјавам, работата е колку тоа држи вода, а дека Беркамп вреди 5 пати повеќе од Гигс, тоа е речено само за инает, сите знаеме дека е обратно:toe:
Иронично го кажах тва брат. Да видам дали стварно е толко глуп да ми дава линкове од некој си холанѓанец за друг холанѓанец. Си мислеш топла вода е измислил, со душа е чекал да постира за да ме заќуте! :)
Не за џабе ного поголеми личности од ван Бастен на прашањето "Најголем фудбалер на сите времиња, Пеле или Марадона?" одговарат со "Рајан Гигс", а они па и 5пате подобар го праат! Стварно незнам дали да плачам или да се смеам ама преку КУР ми е да читам такви искомплексирани навиваче на ривале на Јунајтед шо само си го дупат нивното, оти нели другото не е нивно! :)

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
А да...И гледам многу од навивачите на Манчестер се во заблуда со мислењето дека Кантона бил подобар од Анри :)[/QUOTE]Тука нема заблуда брат, за сите навивачи на Јунајтед Кантона и Кин секогаш ќе бидат подобри од Анри и Виера(кој јадеше ќотек од Кин дури и на Хајбери), како и во обратен случај! Тука не се работи само за игра и голови, веќе за карактер на играчите кои за тимот се жртвувале и секогаш влегувале во оган и со противничките играчи и со судиите а богами и со навивачи на противничките екипи! Легенда не се станува само на терен туку и надвор од него! Ако не си знаел, за Кантона и ден денеска се пеат песни на стадион, кажи ми дали се пеат за Беркамп, Анри и Виеира? п.с. можеби се пеат ама јас не сум разбрал такво нешто до сега!

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Aндерсон да не е англичанец?
За Андерсон финтата е што го пикна Фабрегас во џеб играјќи одбрана против него,далеку дека е подобар технички, ама не му дава да дише кога игра против него!
За Руни немам коментар, за Арсенал и неговите играчи во овој момент е измислен!
Не реков дека Беркамп е слаб, ама дека вреди 5 пати повеќе од Гигс тоа е претеризам, а и самиот го знаеш тоа!
Он е Јужно Американец, него Јужно Американците го фалат и форсират! :)
Фала Богу и јас не викам оти Андерсон е подобар мозок и техничар од Фабрегас, ама да прааш маабет кој повеќе го остава срцето на терено, кој играа со муда и да викаш Фабрегас, треба стварно да гледаш само у една точка.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Он е Јужно Американец, него Јужно Американците го фалат и форсират! :)
Фала Богу и јас не викам оти Андерсон е подобар мозок и техничар од Фабрегас, ама да прааш маабет кој повеќе го остава срцето на терено, кој играа со муда и да викаш Фабрегас, треба стварно да гледаш само у една точка.

Абе сите сте многу вицкасти тука, ама ти си им највицкаст. Треба да те постават за маскота на фан клубов.

Да му одговорам на малиот само од минатата страна...Друже НЕ НЕ БОЛИ :) Хаха, ама чим вие први искоментиравте на потписот изгледа вас ве боли :)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.561
Поени од реакции
29.153
Абе сите сте многу вицкасти тука, ама ти си им највицкаст. Треба да те постават за маскота на фан клубов.

Да му одговорам на малиот само од минатата страна...Друже НЕ НЕ БОЛИ :) Хаха, ама чим вие први искоментиравте на потписот изгледа вас ве боли :)
Сеа ке се слушнам со Acid да те стај маскота на форумов и на порталот...Сигурно и Венгер е подобар од САФ :pos2:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Следен гаф...Алмунија 20 пати подобар од Ван Дер Сар....ах деца, деца.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583

Е треба, ама не сам јас толко искомплексиран как тебе, па да ми дават утешни награди. :)
Знааш ли как ме боле? Ак му се радуваш нек си стое, немам ништо против, нема потреба јас да ставам потпис за тва колко пати повеќе вреде Гигс од Беркамп, башка шо си го ставил за некој да ти го чита и да ти најде замерка. Па ќе кажам-комплекс. :)

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Обично така одат работите.
Барем јас такво искуство имам со навивачите на Арсенал со кои се гледам секој ден. Алмуниа е подобар од Ван дер Цар, Вермален е подобар од Видич, Фабрегас е подобар од Флечер, Насри е подобар од Нани, ван Перси е подобар од Руни, Венгер е подобар од Фергусон... а кога ги прашаш зошто се светлосни години зад Јунајтед, одма Господ им е крив, повредите или судиите.
carter не го сметам за таков, ама во врска со Гигс и Бергкамп прави грешка. :)
Нема да се правам луд и да кажам дека Кантона е подобар од Анри, затоа што, за жал, ерата на првиот не ја фатив и не можев да уживам во неговите мајстории. За Анри само можам да кажам дека е еден од најдобрите фудбалери кои што јас сум ги гледал како играат.
Епа, Гигс и Бергкамп ги имам гледано и слободно можам да кажам дека нашиов е подобар. Тоа мислам дека треба секој да го признае, па и навивач на Арсенал. Неверојатно е она што го има Гигс направено во неговата кариера, а и сеуште го прави. Секој реален фан на ФУДБАЛОТ ќе знае што да каже во врска со ова ''прашање''. Толку од мене. :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Обично така одат работите.
Барем јас такво искуство имам со навивачите на Арсенал со кои се гледам секој ден. Алмуниа е подобар од Ван дер Цар, Вермален е подобар од Видич, Фабрегас е подобар од Флечер, Насри е подобар од Нани, ван Перси е подобар од Руни, Венгер е подобар од Фергусон... а кога ги прашаш зошто се светлосни години зад Јунајтед, одма Господ им е крив, повредите или судиите.
carter не го сметам за таков, ама во врска со Гигс и Бергкамп прави грешка. :)
Нема да се правам луд и да кажам дека Кантона е подобар од Анри, затоа што, за жал, ерата на првиот не ја фатив и не можев да уживам во неговите мајстории. За Анри само можам да кажам дека е еден од најдобрите фудбалери кои што јас сум ги гледал како играат.
Епа, Гигс и Бергкамп ги имам гледано и слободно можам да кажам дека нашиов е подобар. Тоа мислам дека треба секој да го признае, па и навивач на Арсенал. Неверојатно е она што го има Гигс направено во неговата кариера, а и сеуште го прави. Секој реален фан на ФУДБАЛОТ ќе знае што да каже во врска со ова ''прашање''. Толку од мене. :)
Конечно асално мислење...Види, за мене Беркамп бил подобар и од Анри, а не па од Гигс и толку.

И ZZanchy ако ти ставаш потписи за некој да ти ги коментира и наоѓа замерки, јас не го правам тоа. Ако сакаш на потпис пиши и дека Гибсон е подобар од Фабрегас мене нема да ме заболи курот. Така да во овој случај искомплексираниот си ти.

Ziak92 дете(најверојатно 92 си роден), слободно можеш да видиш во фан клуб Арсенал како ги викам нашиве голмани(не само Алмунија).

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.561
Поени од реакции
29.153
Конечно асално мислење...Види, за мене Беркамп бил подобар и од Анри, а не па од Гигс и толку.

И ZZanchy ако ти ставаш потписи за некој да ти ги коментира и наоѓа замерки, јас не го правам тоа. Ако сакаш на потпис пиши и дека Гибсон е подобар од Фабрегас мене нема да ме заболи курот. Така да во овој случај искомплексираниот си ти.

Ziak92 дете(најверојатно 92 си роден), слободно можеш да видиш во фан клуб Арсенал како ги викам нашиве голмани(не само Алмунија).
Така искажи се дека за тебе е подобар а не за сите...Ако гледаме така и ВАРДАР е појјак од Арсенал според мене и толку.
Големиот ти 91 роден а он 92....:kesa:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Епа види...кога ги немаш гледано двајцата, тогаш неможе "да држи вода" било каков муабет.

--- надополнето ---

Добро бе да му ебам мајката не биди буквалиста:) Пет пати не е ни од Џеферс :)

Бергамп беше тој што се плашеше да патува со авион и секаде шпараше со кола? xD

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462

Шо се палиш бе ? мислиш 19 години имаш и господ за јајца си го фатил напнуваш тука без факти празни муабети онака без везе. Дај ти викам чоечки не замарај си имаш фан клуб ај.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Шо се палиш бе ? мислиш 19 години имаш и господ за јајца си го фатил напнуваш тука без факти празни муабети онака без везе. Дај ти викам чоечки не замарај си имаш фан клуб ај.

Хаха.. и ти си бил тука, се јави!! :) Јас цела вечер читам глупи постови и сватив дека и самите фанови на Арсенал се глупи т.е. најглупи ко што е и нивниот цигански клуб..!!! Така да остај ги нека си лечат комплекси тука.. :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom