Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.532
Поени од реакции
29.080
Абе и Бербатов е Македонец ама е деклариран како Бугарин : ))))))
Фала што ми скрати малце од постов :)
Иначе Dovicinski се е по логиката у случајов...Ај глеј вака...Макств ставаат спортклуб у ке ги иа утакмиците од пл, а бум тв тотал тв и другите не и цела Македониа освен некој си 20-30.000 што редовно идеме на македонски утакмици кој друг гледа тоа ?НИКОЈ!Сите да не речам се палат на пл,премиера, серија а и ке сакаат пл да гледаат нормално една од најдобрите лиги е...И сите ке се префрлат на макс тв..И неверувам некој да губи клиенти за една програма или едни ке ја стават и сите по нив или ниеден нема да ја стави...Ако ја стават на било кој пакет ти гарантирам дека на сите ке ја стават.
Фабрегас пичка озил педер и сите други....дај не заебавајте више и вие сите вакви онакви..Шо ми е гајле каков е важно да се исплати таа цена што ке му се даде а дали е педер и дали е нешто друго не ме интересира мене играта ме интересира...Иако и ја нејкам да дојде нити озил нити фабрегас.Иначе денес во спорт читав дека барселона му пратиле понуда...
И пак да пишам оти никој не ми одговара со сајтот застанав банер да правам и лого или имате?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Хелз нека ти одговори дали може истите од блогот, негови се тие :)))

--- надополнето ---

Daniel Taylor of The Guardian says Ferguson stayed back after Fulham friendly and was with Bremen directors/entourage in boardroom.

Да беше извадок од The Sun или Daily Fail може немаше да поверувам ама Гардијан е бр. 1 весник во ВБ.

--- надополнето ---

P.S. Каков слободен удар изведе сега ФабрегаЗов, О`Шеј кај нас знае подобро :tv:

--- надополнето ---

http://veetle.com/index.php/channel/view#4b3a31f6e460c тука гледам јас Meксико - Шпанија, Англија губи од Унгарија 1-0, тапа е играта, фановите на Англија имаа транспарент за Руни - We still love you :)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.081
Поени од реакции
1.638
Комито, направи да видиме шо имаш да понудиш, шо се тиче мени.Ако не те мрзи that is :))

Daniel Taylor of The Guardian says Ferguson stayed back after Fulham friendly and was with Bremen directors/entourage in boardroom.

Да беше извадок од The Sun или Daily Fail може немаше да поверувам ама Гардијан е бр. 1 весник во ВБ.
Фергусон НИКОГАШ нема отидено на стадион за да го анализира противникот, секогаш ги праќа скаутите и остали staff members.Еве од истиот Даниел Тејлор на твитер шо има напишано.

# Confirmed, from high at #MUFC, that Fergie was at Fulham last w-e purely to see Ozil - not, as he said, to see forthcoming opponents

# Fergie ALWAYS delegates staff to spy on opposition unless it's, say, a big Champions League tie (but definitely not a friendly) #MUFC

B

boki10messi

Гостин
Абе, Чичарито и на Касиљас голови почна да дава.:)
Додека е жив Фергусонот, Манчестер ќе биде во топ3 клубови во светот и најконстантен тим во светот. Свака част!

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={F9E570E6-407E-44BC-800F-4A3110258114}&newsid=6651318

Шо е финтава со напаѓачиве стварно не сваќам, позајмвиме 2ца надвор за купиме уште еден?!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Навистина не знам зошто го купивме и овој. Таман 2 пративме на позајмица, малку се намалија сега нов купуваме. 7мил, па да дадеа уште најмногу 10 мил ќе го имавме Озил како плејмекер, позиција на која немаме играч кога играме со формација 4-5-1. Како и да е, нека му е со среќа на Бебе :pos2:, се надевам ќе има успешна кариера во Јунајтед.

van Postar

поштен ко поштар
Член од
8 јули 2010
Мислења
173
Поени од реакции
16
Навистина не знам зошто го купивме и овој. Таман 2 пративме на позајмица, малку се намалија сега нов купуваме. 7мил, па да дадеа уште најмногу 10 мил ќе го имавме Озил како плејмекер, позиција на која немаме играч кога играме со формација 4-5-1. Како и да е, нека му е со среќа на Бебе :pos2:, се надевам ќе има успешна кариера во Јунајтед.
јас мислам дека Ферги знае што прави со напаѓачиве ке ги направи играчи како Роналдо па ке ги продава :pos2:

B

BooBojan

Гостин
После некое време се вракам на овој форум и читам се што се е случувало околу клубот и размислувам и си мислам на две работи.
Дали Ферги со ова купување на млади напагачи уште сега се спрема за наредниот преоден рок.Мислам дека Ферги мисли на едно од овие две сценариа првото:Ферги купува млади напагачи како играчи кои ке се промовираат во тимот наредната сезона на местата најверојатно на Бербатов и Овен можеби и го планира(недај боже и не верувам)заминувањето на Руни за трансфер периодот за сезоната 2012/13.Па сака да си обезбеди достојни замени.
Второто сценарио Ферги сега купува млади играчи кои за 2-3-4 години ке бидат во врвна форма и се надева дека ке остави силен состав за неговиот наследник.
А Озил е друга приказна јас не сакам Озил да дојде во Јунајтед.Затоа што повеке сакам во средниот ред барем догодина да ни играат многу повеке Гибсон,Клеверли,Метју Џејмс,Андерсон,Нани,Валенсија,Обертан и друштво.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Нека му е на среќа на Бебе во новиот дрес! Се надевам на мн голови и добри игри и од него :)
Ако може некој видео од голот на Чичарито против Шпанија?

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Ах ти повторно со твоите глупости...:):) Мореее ако има во светот на пример 1000000 навивачи на Манчестер тогаш од нив 999999 би сакале Фабрегас да игра во Манчестер. ;) Ти незнам колку си запознаен ама еве ќе ти кажам дека Фабрегас беше изгласан на форум на Манчестер за "Кој играч од ПЛ би сакале да игра во Манчестер" и тоа од Енглези ;) И не е Цеск еден од најпреценетите играчи, туку е најдобар плеј моментално во ПЛ(ај да речеме втор во свет позади Чави :)), не дека е наш туку и фактите си го покажуваат тоа ;)
И дај доста со споредби...срамота е еден играч како Цеск да се споредува со Андерсон :)
Твојто фудбалско (не)искуство не ти ги ни отвара очите да видеш оти е ного тешко да споредуваш 2 играча, макар и двујцата да се напаѓаче, плејмејкери или штопери. У некои сегменти Цеск е подобар, у некои Андерсон е подобар. Се зависе од тва кој как ќе се оклопе у играта и тактиката на екипата, а тука има милион комбинации. Такви играче как балерини јас неможам да гледам у тим за кој јас навивам и за тва не сакам да дојде (на пример). Ми здосади да отварам спортски страни заради него. Секоја втора вест е "Цеск во Барса"-"Цеск не сака во Барса" исто как Агуеро, Бензема и ного други. Едни Педро и Бускетс ги играат утакмиците на Шпанија, да не праам маабет за Чави или другите мозоци од други клубове и репрезентации. Фабрегас нема муда да играа как Андерсон, да се боре, да трча, да се тепа, да се инате, да се труде па и за тва Арсенал се посерува играјќи за да дојде до 3-4 место, за разлика од времето на Виера.
И да, одамна го имам поздравено твојоо потпис, шо ме насмева секојпат коо ќе го ѕирнам. :)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Твојто фудбалско (не)искуство не ти ги ни отвара очите да видеш оти е ного тешко да споредуваш 2 играча, макар и двујцата да се напаѓаче, плејмејкери или штопери. У некои сегменти Цеск е подобар, у некои Андерсон е подобар. Се зависе од тва кој как ќе се оклопе у играта и тактиката на екипата, а тука има милион комбинации. Такви играче как балерини јас неможам да гледам у тим за кој јас навивам и за тва не сакам да дојде (на пример). Ми здосади да отварам спортски страни заради него. Секоја втора вест е "Цеск во Барса"-"Цеск не сака во Барса" исто как Агуеро, Бензема и ного други. Едни Педро и Бускетс ги играат утакмиците на Шпанија, да не праам маабет за Чави или другите мозоци од други клубове и репрезентации. Фабрегас нема муда да играа как Андерсон, да се боре, да трча, да се тепа, да се инате, да се труде па и за тва Арсенал се посерува играјќи за да дојде до 3-4 место, за разлика од времето на Виера.
И да, одамна го имам поздравено твојоо потпис, шо ме насмева секојпат коо ќе го ѕирнам. :)
Ааа да,он кажува на весниците да трачарат за него.:tv:
Де наброј у кои сегменти е подобар Андерсон?
Добро,тка од газо си го извади мабето,оти немаше шо да кажаш,не се борил,не трчал,не се трудил.Ако се тепаше как Виера ќе бееме шампиони.:pos2::pos2::pos2:
Де не ме разочарувај со такви мабете.:))

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Ааа да,он кажува на весниците да трачарат за него.:tv:
Де наброј у кои сегменти е подобар Андерсон?
Добро,тка од газо си го извади мабето,оти немаше шо да кажаш,не се борил,не трчал,не се трудил.Ако се тепаше как Виера ќе бееме шампиони.:pos2::pos2::pos2:
Де не ме разочарувај со такви мабете.:))
Не бе, он е толко добар шо Барса со душа чека да го врате назад и да го ставе на клупата. Кој е кажал оти он е кажал весниците да трачарат по него? Шо се прааш интересен? :) Демек незнааш оти новините се најголеми мутанти и од нив излеват притисоци, издигнувања, падови, дека од них фактички свето слуша за "ѕвездите"? Как шо му направија на Руни, цело време додека даваше голове немаше ден а да не се говоре за него, го напумпаа как ненормални, па после сите коо очекуваа на Светското он да напраа растур сите ги разочара, а фактички он си е истио тај Руни... ако можеш да разбереш шо сакам да ти кажам, оти гледам се прааш луд или па стварно не сфаќаш. И прочити уште еднач, не кажах оти Фабрегас не трче, не се боре, не се труде итн, туку направих споредба со Андерсон у тие сегменти, па и за тва според мене е пичка. И тва сакаах да кажам, ак се тепаше как Виера ќе беете друг тим, а не вечно романтичарски губитници, как шо всушност е и Арсен Венгер. Веќе коо говореме за разочаруване, со самио факт шо ти навиваш за Арсенал ме разочаруваш. :)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Не бе, он е толко добар шо Барса со душа чека да го врате назад и да го ставе на клупата. Кој е кажал оти он е кажал весниците да трачарат по него? Шо се прааш интересен? :) Демек незнааш оти новините се најголеми мутанти и од нив излеват притисоци, издигнувања, падови, дека од них фактички свето слуша за "ѕвездите"? Как шо му направија на Руни, цело време додека даваше голове немаше ден а да не се говоре за него, го напумпаа как ненормални, па после сите коо очекуваа на Светското он да напраа растур сите ги разочара, а фактички он си е истио тај Руни... ако можеш да разбереш шо сакам да ти кажам, оти гледам се прааш луд или па стварно не сфаќаш. И прочити уште еднач, не кажах оти Фабрегас не трче, не се боре, не се труде итн, туку направих споредба со Андерсон у тие сегменти, па и за тва според мене е пичка. И тва сакаах да кажам, ак се тепаше как Виера ќе беете друг тим, а не вечно романтичарски губитници, как шо всушност е и Арсен Венгер. Веќе коо говореме за разочаруване, со самио факт шо ти навиваш за Арсенал ме разочаруваш. :)
Па јасно дека весниците се тие шо прават приказни,ама ти не напиша/кажа тка.Да те потсетам.:smir:
ТМи здосади да отварам спортски страни заради него
Цеск не е тип на играч шо се тепа на теренот,иако се има десено и тва на неколку пати(вс Челзи),ама го остава срцето додека играа.Пример на утакмицата со Барса,со скршена нога трчаше,па со Астон Вила,влезе повреден,даде 2 гола,излезе си.Тоа ти се вика жртвување,пичките не го прават тва.И на Андерсон задачата ако му е да трче по секоо топка,на Цеск не му е.И нем молим те,нем Виера и Цеск да ми ги споредуваш.:)
Aма океи,нека биде как шо викаш...Everyone thinks they have the most beautiful wife at home,шо би кажал Венгер.:))
Цеск ако е пичка,Роналдо шо беше?
Кога веќе го спомна Руни,одличен играч е,ама и голем преварат,тежок дајвер.:icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom