- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 11.532
- Поени од реакции
- 29.080
Фала што ми скрати малце од постовАбе и Бербатов е Македонец ама е деклариран како Бугарин : ))))))
Иначе Dovicinski се е по логиката у случајов...Ај глеј вака...Макств ставаат спортклуб у ке ги иа утакмиците од пл, а бум тв тотал тв и другите не и цела Македониа освен некој си 20-30.000 што редовно идеме на македонски утакмици кој друг гледа тоа ?НИКОЈ!Сите да не речам се палат на пл,премиера, серија а и ке сакаат пл да гледаат нормално една од најдобрите лиги е...И сите ке се префрлат на макс тв..И неверувам некој да губи клиенти за една програма или едни ке ја стават и сите по нив или ниеден нема да ја стави...Ако ја стават на било кој пакет ти гарантирам дека на сите ке ја стават.
Фабрегас пичка озил педер и сите други....дај не заебавајте више и вие сите вакви онакви..Шо ми е гајле каков е важно да се исплати таа цена што ке му се даде а дали е педер и дали е нешто друго не ме интересира мене играта ме интересира...Иако и ја нејкам да дојде нити озил нити фабрегас.Иначе денес во спорт читав дека барселона му пратиле понуда...
И пак да пишам оти никој не ми одговара со сајтот застанав банер да правам и лого или имате?