Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290

What a FUCKING legend!
kiz,cmok,mwa:D:pos2:
Овој гол може да биде вреден како тој на Македа,но ако Челзи киксне вечерва со Тотенхем и после со Ливерпул. Ќе видиме што ќе се случи,кикс на Челзи вечер ќе ја направи трката за титулата ептен интересна.
Челзи мора да изгуби барем на еден од натпреварите.Со две нерешени пак ке е прв.Тешко за верување дека толку искусни играчи ке ја изгубат таа пресност што ја имат.Сепак спортски е да се надеваш...среќно до крајот,ама тешко дека Челзи ке ја испушти оваа прилика.:smir:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229

Челзи мора да изгуби барем на еден од натпреварите.Со две нерешени пак ке е прв.Тешко за верување дека толку искусни играчи ке ја изгубат таа пресност што ја имат.Сепак спортски е да се надеваш...среќно до крајот,ама тешко дека Челзи ке ја испушти оваа прилика.:smir:
Баш не ми изгледаат којзнае колку искусни од челзи играчите! Ако споредуваме искуство, на манчестер како тим и тренер вода можат да им носат! Топка е тоа, се тркала! Има многу фактори, повреди, судии..... не мислам дека сезоната е завршена, и сигурен сум дека челзи ќе пропушти минимум 2 поена до крај

Колку да се знае кој е кој у Манчестер !!!
тоа е јасно од стално:)

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Незнам шо да кажам, така се граде историја! И јас как Миле, оште сам у транс и преживеах срцев удар. За 5мин. дерење го изгубих гласо. Атмосферата у Шенклис цело време беше напната и по малко нервозна, дојде Сколс и ни даде еден голем лексилиум. Вредеше да се чека! И ме интересира, кои други навиваче имат доживеано такви моменти. Според мене тие се најсреќни моменти и најдолго се памтат. А ние ги имаме ного и за тва сме голем клуб. Тва е Јунајтед. Поздрав до Џену и Хелз за пријатното друштво. :)
П.С. Ни стана добра навика да ги клецаме Сити после 12. :)

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583

Зашо со две нерешени пак да е прв? :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ох, ох, ох ... Два пати го примаат у 90+ мераци, мераци :back::back::back::back:

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
Проста математика.:pipi:
математиката вика дека со две нерешени гол разликата е иста а манчестер ако победува ја прави својата гол разлика подобра

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Коо проста математика? Как шо знам пред тва коло беше 5 гола, со тај еден гол денеска ние сме на -4, па ако сметаш они 2 нерешено, значи на 2 да победат, а ние на останатите 3 да победеме излева оти ние на утакмица повеќе треба да надокнадеме 4гола. плус они мош тие ќе ги тепат со по 1 гол разлика а ние со по 2 на пр. и? МЈ шампион со 1 гол подобра гол разлика, как шо пишах на темата на ПЛ на "зајбанции". :)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
математиката вика дека со две нерешени гол разликата е иста а манчестер ако победува ја прави својата гол разлика подобра
Да,но следните 2 натпревари на Јунајтед му се тешки/со Тотенхем и Сандерленд,тешко дека тука Утд ке даде по 3/4 гола.
Челзи дома има со Стоук и Виган...и да изигра нерешено на дуелите со Ливерпул и Тотенхем(шо според мене тешко за верување),има да ги отвори,54 гола на 17 натпревари не се малце.=)
:smir:

Коо проста математика? Как шо знам пред тва коло беше 5 гола, со тај еден гол денеска ние сме на -4, па ако сметаш они 2 нерешено, значи на 2 да победат, а ние на останатите 3 да победеме излева оти ние на утакмица повеќе треба да надокнадеме 4гола. плус они мош тие ќе ги тепат со по 1 гол разлика а ние со по 2 на пр. и? МЈ шампион со 1 гол подобра гол разлика, как шо пишах на темата на ПЛ на "зајбанции". :)
Абе заеби ти шо сакаш/гледи колку реално е тва=)):pos2: Праваме математики Челзи АКО киксне 2 пати,шо мислам оти нема да се случи.:toe:

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
дај боже тотенхем да победе 1-0 па нека се санкаат после

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.008
Aбе,а да почекаме Челзи да заврши па да праиме математики,оти ако тепат они,се е џабе после.. :nesum:

Едит: Осеќам оти Гудијонсен ќе им ебе мамето :)

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Абе реално е и да изгубе после од Тотенхем па и јас не се бунам ти шо мислеш оти и со две нерешени пак ќе бидат шампионе или нема да кикснат. Не се знаа. :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
И по втор пат ако не свирнеше пенал, ќе беше и повеќе од очигледно :wink: Дефо :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom