Луѓе За Вакви МОМЕНТИ СЕ ЖИВЕЕ !!! Неможам да го опишувам чувството што беше во мене во таа 93-та минута од натпреварот, бев во Транс
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Верував до крај дека можеме да успееме да постигнеме гол и пред да центрира Евра, како нешто да ме боцна во градите :wink: ... Ајде сега да ве видам пак да зборите зошто на "старците" им биле продолжувани договорите, зошто биле во состав и други разни глупости. Можеби ретко постигнуваат голови, но тоа го прават кога е највеќе потребно, доказ за тоа се натпреварот против Барса и денешниот. Ги издвојувам овие два, бидејќи со тој против Барса влеговме во финале, а подоцна и го освоивме, а со денешниот гол ќе станеме Шампиони во една од најинтересните сезони во Премиер Лигата, а притоа ќе станеме и првиот тим во Историјата со 19 титули во Првенството и први во Историјата со 4-та титула во серија, верувајте
... Со оваа победа денеска, дополнително ќе се зголеми моралот во екипата и вербата дека можат да дојдат до Титулата, а додека пак Челзи, знаејќи го резултатот од денешниот натпревар, ќе игра под голем притисок и мислам дека денеска нема да победат, дај Боже да сум во право
.
Сега ни преостануваат натпреварите со Тотенхем и Стоук на домашен терен и со Сандерленд на гости... освен ако не дај Боже Тотенхем ни направи проблеми (ама играме дома, така да не верувам), другите ги добиваме... Него да не зборам пред време, чекор по чекор е најсигурно :helou:
П.С. dido1302 не замарај, тргај се од фан клубот, во овие убави моменти, ти ми расправаш Историја...
GLORY, GLORY MAN UNITED