Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 март 2009
Мислења
795
Поени од реакции
702
Ха ха вие сте много смешен народ. Македонец бил Бербатов ха ха . За вас беше македонец секи пат кога играеше добро и дадеше гол. Кога се представува слабо и нема ден е бугарин. Ние за разлика от вас македонски фенове на Манчестер му даваме подкрепа после секи мач без значение дали е играл добро или слабо. И вие ли така сте кога имате политички успехи сте македонци , кога имате политички проблеми сте бугари ?

• Ми се допаѓа
Reactions: RTM

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.374
Поени од реакции
30.795
Шо слушам, Реал сакаат да го купат Руни?

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Ха ха вие сте много смешен народ. Македонец бил Бербатов ха ха . За вас беше македонец секи пат кога играеше добро и дадеше гол. Кога се представува слабо и нема ден е бугарин. Ние за разлика от вас македонски фенове на Манчестер му даваме подкрепа после секи мач без значение дали е играл добро или слабо. И вие ли така сте кога имате политички успехи сте македонци , кога имате политички проблеми сте бугари ?
Димче Македончето ??? Не му доликува прекарот шо му го дале ! Типот е чисто бугарче и мило ми е за тоа, ке бев засрамен Македонец да играше вака слабо цела сезона.

RTM

Член од
4 септември 2008
Мислења
846
Поени од реакции
218
Бербатов бе играч на Мanchester United за месец октомври /преди повредата/.

Член од
3 март 2009
Мислења
795
Поени од реакции
702
Епа като е бугарин Бербатов си го оставате ние да се срамеме со него недејте се занимава со него. Гледајте си го големиот футбалер Пандев. Ние за разлика от вас не пишуваме дека Пандев е бугарин.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Не друже, ние никоагаш не сме бугари и нема ни да бидеме! И во добро и во лошо ни сме Македонци.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Значи неможеш ни да се нашалиш со бугариве, баш затоа што реагирате вака на секоја глупост, за инат ке пишуваат дека Бербатов е Македонец, не дека веруваат у тоа тука дека им е интересно да ве гледаат изнервирани. Кога ке сфатите? :zid:

M

Mario Gómez

Гостин
Епа като е бугарин Бербатов си го оставате ние да се срамеме со него недејте се занимава со него. Гледајте си го големиот футбалер Пандев. Ние за разлика от вас не пишуваме дека Пандев е бугарин.

Член од
3 март 2009
Мислења
795
Поени од реакции
702
Добре сега зашто си полните своиот форум со глупости. Какво обшто има сега Бербатов и јунајтед со Азис. И аз мога да постирам слика на некои македонски циганин и да пишувам отдолу Macedonians , ама тоа не ме прави по-голем герој нали ?

Член од
3 март 2009
Мислења
795
Поени од реакции
702
Еве браво ова са хубави слики от мача. Вие си полните форумот со глупости само со надеждата да обидите и засегнете нас бугарите.јас сушто пишувам во овој форум често и мене ми е хубаво кога гледам хубави слики. Па јас знам дека Азис е бугарин и какво требва да направам. Па правете си го по хубав форумот да ви кеф на вас како се вика.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
^Дај бе олабави, постирај ако сакаш ако не, лог аут.

Да изгубевме денес или да беше 0-0 темата за натпреварот ќе имаше 20 страни минимум, сега никој го нема :tv:

Фала за сите што честитаа. :smir:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Луѓе За Вакви МОМЕНТИ СЕ ЖИВЕЕ !!! Неможам да го опишувам чувството што беше во мене во таа 93-та минута од натпреварот, бев во Транс :) Верував до крај дека можеме да успееме да постигнеме гол и пред да центрира Евра, како нешто да ме боцна во градите :wink: ... Ајде сега да ве видам пак да зборите зошто на "старците" им биле продолжувани договорите, зошто биле во состав и други разни глупости. Можеби ретко постигнуваат голови, но тоа го прават кога е највеќе потребно, доказ за тоа се натпреварот против Барса и денешниот. Ги издвојувам овие два, бидејќи со тој против Барса влеговме во финале, а подоцна и го освоивме, а со денешниот гол ќе станеме Шампиони во една од најинтересните сезони во Премиер Лигата, а притоа ќе станеме и првиот тим во Историјата со 19 титули во Првенството и први во Историјата со 4-та титула во серија, верувајте :) ... Со оваа победа денеска, дополнително ќе се зголеми моралот во екипата и вербата дека можат да дојдат до Титулата, а додека пак Челзи, знаејќи го резултатот од денешниот натпревар, ќе игра под голем притисок и мислам дека денеска нема да победат, дај Боже да сум во право :).

Сега ни преостануваат натпреварите со Тотенхем и Стоук на домашен терен и со Сандерленд на гости... освен ако не дај Боже Тотенхем ни направи проблеми (ама играме дома, така да не верувам), другите ги добиваме... Него да не зборам пред време, чекор по чекор е најсигурно :helou:

П.С. dido1302 не замарај, тргај се од фан клубот, во овие убави моменти, ти ми расправаш Историја... :tapp:

GLORY, GLORY MAN UNITED

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.008
Ај и јас да пишам нешто.. Уште сум премногу возбуден,таман се помирив со надежите за титула,Сколс ми ги врати. Вакво дерење немаше дема од голот на Овен,на мечот на ОТ со сељациве. Друго шо да кажам..премногу сум среќен,навистина. Ептен ги мразам овие и ќејф ми е што и по 3 пат сезонава им го ставивме у судиското продолжение. Овој гол може да биде вреден како тој на Македа,но ако Челзи киксне вечерва со Тотенхем и после со Ливерпул. Ќе видиме што ќе се случи,кикс на Челзи вечер ќе ја направи трката за титулата ептен интересна.

GLORY GLORY MAN UNTIED!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom