За тие шо го мислет ова, не се достојни да бидет навивачи на Манчестер Јунајтер и может слободно да попу*ет. Мислам како е можно фан на Манчестер да го рече ова. Чоекот го даде животот за Манчестер,а вие сакате да си оди?!
И сеа вака, во овие да ги наречеме тешки времиња се гледа кој е прав навивач на Манчестер, а кој навива од Роналдо па навака. Сите вие пи*ки кои цела сезона плачите по нови играчи, и немате доверба во нашите играчи и во САФ едноставно не заслужувате да бидете фанови на најголемиот клуб на светот. Или пак можете да навивате за Сити, тие секако ќе имаат 5-6 нови играчи секоја сезона!
На сите убави работи им доаѓа крајот, така ни фергусон не е вечен.
Кај и да е ќе почне уште повеќе да забушава на моменти со играчи, измени, секој го прави тоа, јбг се случува.
Арно ама кај ферги не е муабетот дека е излитен или дека мозокот му чади, тоа не го знам, Но знам дека веќе сите ја читаат играта и самите играчи на манчестер, башка има и други фактори како години, среќа, гол/автогол, атмосфера, прилагодување и што не...
Треба ремонт? Треба, златната генерација изумира, редно е да се посветат на градинарство или да се пробаат како тренери, секоја чест за сите нив, кај секој од нас имаат место во срцето и ги сакаме, ама кога не ти оди бе брат, не играј со сила...
Нови играчи? Да, ама ѕвезди и проверени имиња, а не wannabe таленти кои имаат блескава иднина...фино е што нани транзитираше во сенка на роналдо, да го немавме манчестер полуфинале немаше да стигне на лш...
Додека роналдо се оформуваше други работеа ко луди, сега само руни е и еве среќа нани се открива полека...и само толку???
Сите други се работници, имаат пас, прв контакт, шут, допир..но немаат магија! Најбитното!
И не е муабетот дека се нема или има доверба...муабетот е дека самиот тренер и играчи кои се нудат се одговорни за одалечување/зближување со навивачите! Љубовта кон клубот е сосем друга работа...и се цени највеќе !
А нај нај нај реално е дека сезонава манчестер нема шампионски тим...тешко ми е и мене и ми се рика, ама тоа е реалноста, тешко ми е што сите гаврани чекаат да искочам надвор и да ми серат и што не и тешко ми е што сегде по медиуми го серат манчестер дека е слаб и дека во потесните избори за јаки фудбалери и состави ги има само руни и евра и чат пат видич!!! Значи, има причина за тоа...
Здравје, само тоа и нерви...можеби сме на прагот на уште еден период на транзиција и може други екипи ќе владеат, но големиот манчестер ќе се издигне како и секогаш!
Не верувам дека овде никој не го сака тимот ради роналдо или руни или не знам кој...од мало до големо сите го сакаат знакот, логото, тимот, традицијата...
Но ете ги моментите кога ти иде се да отераш у пичку матер...
Доста јадам бурек...само не се карајте меѓу себе...ако нешто ве обединува тоа е манчестер...
поздрав