Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Незнам зошто свите очекувате минимален резултат 1-0 пример, мене па ми изгледа дека ќе се распукаат гадно вечерва и све нешто ми вика дека ќе излезе 5+ натпреваров! Друго, мислам дека доволно ќе биде Валенсија да биде расположен за да тепаме вечерва
+1..Вечер победа и само победа! 5-6 комада бе, нека видат Баварците што значи голем тим...Не се ни сомневам дека нема да извоиме победа, затоа да чекаме 20:45 и да уживаме...Glory Glory!

We're the boys in Red and we're on the way to Santiago Bernabe!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Незнам, се освен пласнам понатаму за мене е неуспех, а и за секој фан на Јунајтед се надевам.

Што ни треба за пласнам понатаму?Па според мене, агресивност од прва до последна минута, газење на теренот ... Растрчан Флечер, добри топки од Керик, добри центар шутеви од Нани, Валенсија, а Бербатов ќе си ја заврши работата верувајте, само да има топки за него.Играв многу на 1 сингл, едноставно верувам во нашите момци, играме на Олд Трафорд и се што треба да направиме е да ја земеме топката уште од прва минута и да им докажеме кој е кој на Олд Трафорд.:back:

S

StereoLove

Гостин
Браво за одлуката за суспензија на дебилот наречен Мајк Дин.Можеби ке му дојде паметот за нареден пат да суди како што треба,ма каква втора лига тој не е ни за во регионалната:tapp:или па во нашата лига да го пратат копук еден.

За вечерашниов натпревар сакам ПОБЕДА ништо друго.
Со или без Руни мораме да победиме и да докажиме дека Јунајтед не е зависен од еден играч !

Вечерва ке гори ОЛД ТРАФОРД !
Ке се пее химната на сет глас.

Ви препорачувам по еден лексилиум за секој случај:tv:

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Дојде еден од најважните денови оваа сезона. Вечер ќе биде многу тешко, Баерн се добар тим, го покажаа тоа и во првиот натпревар. Сега играме дома и очекувам да ја превземе играта во наши раце уште од почеток. Доколку одиграме најдобро, колку што можат и не можат играчите, верувам дека можеме да им дадеме и повеќе голови на Баерн. Но, мислам најдобро ќе биде да им дадеме гол во периодот од 75-90 минута, и потоа до крајот да се затвориме. Ќе биде многу лошо доколку први примиме гол, ќе биде после тоа тешко да се дадат 2, а и психички ќе паднат играчите. Во врска со Руни, можно е да биде на клупа, но не верувам САФ да комплицира, сепак може многу посериозно да се повреди.

Очекувам пред се добра игра на Флечер и Керик, Нани да одигра најдобро што може, а Валенсија барем еднаш да помине покрај Бадштубер, зошто последниве 2 натпревари не успеа да мине кај него, а ни кај Жирков. И Бербатов, се молиме во тебе да постигнеш гол, ако не во тебе Мачеда, синко. :wink:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ај да ве загреам за вечер...За вас сум...:tv:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дечки, јас одам во Шенклис ама ќе ве чекам директно таму, имам нешто работа со мајка ми пред тоа, ви кажувам да не ме чекате на Рекорд, ќе се задржиме така.
Ќе ве чекам пред Шенклис, ако ме нема влезете, ќе дојдам :)

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Сите што мислат дека ќе победиме со висока разлика се лажат. Вечер ќе биде пеколно тежок натпревар. Запамтете и 1-0 е доволно. Најверојатно по подолго време ќе имаме гласен Олд Трафорд. Се гледаме вечер во Шенклис. GLORY, GLORY MAN UNITED

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Сите што мислат дека ќе победиме со висока разлика се лажат. Вечер ќе биде пеколно тежок натпревар. Запамтете и 1-0 е доволно. Најверојатно по подолго време ќе имаме гласен Олд Трафорд. Се гледаме вечер во Шенклис. GLORY, GLORY MAN UNITED

А мислиш јас незнам дека ќе биде тежок натпревар?Но неможам да се замислам, 1-0, 85-90 срцев удар ќе добијам, затоа барем 2-0 :)

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
А мислиш јас незнам дека ќе биде тежок натпревар?Но неможам да се замислам, 1-0, 85-90 срцев удар ќе добијам, затоа барем 2-0 :)
Е па ти 85-90 дај да не чекаме толку ногу :back:

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
вдс

рафаел рио вида евра

валенсија флечер керик сколс нани

бербатов

тимот што мислам дека ке излезе вечерва...

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
---------------ВДС----------------

Гери------Рио------Видиќ-----Евра

------Флечер----------Керик------

----Валенсија----Парк----Нани----

---------------Берба--------------

Замени: Кушчак, Рафаел, Гигс, Сколс, Македа, Еванс, Обертан

S

StereoLove

Гостин
Пак ли бе Рафаел на клупа:nesvest:
Не ми се верува еј.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.916
Поени од реакции
11.683
Мачеда ќе биде разликата меѓу баерн и манчестер !
Добар провод вечер во шенклис, јас уште сега сум на дијазепами да не задавам некој...имам гости дома вечер, навивачи на баерн, ќе биде весело :icon_lol:

Дај Боже да победиме вечер!

United United Glory!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom