HIM

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Точно, можеби немаат некоја којзнае каква разновидност во темите на текстовите (можеби и премногу тупат со тоа) ама и Ван Гог едно време цртал само сончогледи и Пикасо едно време цртал само плаво... Сепак тврдам дека поседуваат одреден квалитет.
Арно ама во времето кога Ван Гог цртал сончогледи, самите сончогледи не биле најпопуларната инспирација во уметничките кругови што на најлесен бајат начин ги погодувала луѓето во срце ;), а најбитно од се, него тоа и не му била поентата.

KohlBass

Dechak iz vode
Член од
1 јуни 2006
Мислења
1.485
Поени од реакции
36
Арно ама во времето кога Ван Гог цртал сончогледи, самите сончогледи не биле најпопуларната инспирација во уметничките кругови што на најлесен бајат начин ги погодувала луѓето во срце ;), а најбитно од се, него тоа и не му била поентата.
За поентата нема да зборувам, прибидејќи строго се противам на унифицирање на уметноста.
Ако ништо друго, ХИМ се едни од првите кои го направија популарно сето тоа што го пропагираат.

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
За поентата нема да зборувам, прибидејќи строго се противам на унифицирање на уметноста.
Ако ништо друго, ХИМ се едни од првите кои го направија популарно сето тоа што го пропагираат.
Eте, тука се слагам, ама за тоа не мислам да им ракоплескам, тоа им се случило и на многу други, а и за да ти успее ти требаат само неколку усогласени параметри, никаква уметност.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Како и на секое женско и мене ми се допаѓаат ХИМ, ги обожавам.... особено Виле со неговиот прекрасен длабок глас мммммм :wub:
Женско сум, а не да не ми се свиѓаат него *censored*:icon_razz
Иначе најмогу ме иритира кај ваквите бендови и нивните фанови е шо обично женската публика(која е мнозинство) ги слуша само затоа што фантазира некој ко Виле да и биде дечко. Појма немаат од ништо друго за бендот, освен за тоа каква боја на очи има Виле,што е у хороскоп, блабла. Совет:Купете си постер и гледајте си го!:helou:

Лично не ги ценам и не ми се свиѓаат. Премногу патетични текстови, просечна музика, претенциозност на тони и немање вредност од уметнички аспект. На ниво се на pop boy band, with a darker shade, though. But just a shade, not an essence.

B

black angel

Гостин
Женско сум, а не да не ми се свиѓаат него *censored*:icon_razz
Иначе најмогу ме иритира кај ваквите бендови и нивните фанови е шо обично женската публика(која е мнозинство) ги слуша само затоа што фантазира некој ко Виле да и биде дечко. Појма немаат од ништо друго за бендот, освен за тоа каква боја на очи има Виле,што е у хороскоп, блабла. Совет:Купете си постер и гледајте си го!:helou:

Лично не ги ценам и не ми се свиѓаат. Премногу патетични текстови, просечна музика, претенциозност на тони и немање вредност од уметнички аспект. На ниво се на pop boy band, with a darker shade, though. But just a shade, not an essence.

dobro ok ako ti mislis deka se pop boy bend misli si,imaat zenska publika sto ne znaci deka i maskite gi slusaat ville si e ville i zenskite go sakaat zs e ubav

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Ја искрено не познавам машко шо ги слуша.
Можда се кријат?

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
ne gi slusam ali dopaga mi se gone with the sin
stvarno dobra pesna

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
dobro ok ako ti mislis deka se pop boy bend misli si,imaat zenska publika sto ne znaci deka i maskite gi slusaat ville si e ville i zenskite go sakaat zs e ubav
Епа тоа е проблемот.Шо ги сакаат зошо Виле е убав, а не зошто како бенд имаат квалитетна музика. Од таму споредбата со pop boy band. Обично и за такви бендови одбираат барем еден машки лепотан у кој ќе се затреска женската публика, и ќе им ги купува албумите само зошо се физички убави, а не поради добрата музика. И на таквата публика ќе и биде сеедно дали фронтменот има глас ко Павароти или мучи туѓи уши со својот вокал
BTw, машки многу ретко слушаат ХИМ.

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Јавно кажуем,ја ги слушам ХИМ....има нешто лошо у тоа? има некој нешто против тоа?

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.502
Поени од реакции
8.065
Јавно кажуем,ја ги слушам ХИМ....има нешто лошо у тоа? има некој нешто против тоа?
Jaс имам против, и не ми бриши мислења!!!
Ќе вииш што ќе добиеш за следниот роденден од синдикатот на поклон :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Све дур не ги слушаш само зошо ти се свиѓа бојата на очи на Виле, или пошо ти е згоден, а не поради песните, нема нишо лошо. Онда ти се свиѓа нивната музика(т.е у суштина си нежна душа која во мрак, кога никој не ја гледа лее солзи за несреќните љубови:pos:..Just kidding!:smir:) и тоа е сосема ок. За вксуови не се расправа:)

ПојзонГрл

Оne in a Million
Член од
22 јули 2007
Мислења
264
Поени од реакции
1
Никад не сум ги сакала, песните им се едно те исто (како што рече некој пред тоа) - heart, hearts etc. Ниту составот не ми се свиѓа - а и Виле ми е некако офуцан...

pojma_nemam

Пиво
Член од
27 јуни 2007
Мислења
288
Поени од реакции
1
HIM = срање. Има многу подобри бендови од финска јас многу повеќе ги поштувам TIAMAT бидејќи се некомерцијални како хим а и музиката и е добра, cain и е закон песна

Kajgana Shop

На врв Bottom