HIM

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
иако нашиве демек металци јадат бурек дека само цури ги слушаат. Додуша таквите дегенски морони ги има колку сакаш а појма си немаат од музика. Ја си ги слушам мислам дека се одлични и кој мисли различно мо`е да ми се фати за .. гитарата хахаха

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Smert напиша:
Kakov idiot... mene pari da mi davaat nema vakva tetovaza da si staam.
Не е финтата баш у тетоважата, туку причината поради која си ја истетовира Ville си го смета телото за "дневник од месо" на кој на некој начин ќе го запише својот живот - окцата се на Edgar Allan Poe, поет на кој му се восхитува! А богами и фати пара на тетоважава, гага му е :pos2:

Сепак.....се е до вкус

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
DObri se HIM so se Vile Valo heh, porano nekako ne mi se dopagaa pesnite sega pomeko nekako, sto znam mada ima mnogu dobri pesni

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
бев на концерт во солун, лудница..ги слушав многу во средно, омилена ми беше heartless, for you, when love and dead embrace...

B

black angel

Гостин
ednostavno THE BEST BEND IN FINLAND AND THE WORLD
go obozavam sekoja nivna pesna ja znam na pamet

Член од
24 јули 2007
Мислења
69
Поени од реакции
1
Како и на секое женско и мене ми се допаѓаат ХИМ, ги обожавам.... особено Виле со неговиот прекрасен длабок глас мммммм :wub:

FrEaKy GiRL

...FaLLeN AnGeL...
Член од
20 јули 2007
Мислења
623
Поени од реакции
28
Со зборите бе ХИМ се кул, откачени, забавни,едноставно ЗАКОН!!!Ептен ми се свигаат особено Виле Вало!А најдобра песна дефинитивно им е Funeral of hearts.....

lile_rock

Олд сКул...хD
Член од
22 јуни 2007
Мислења
902
Поени од реакции
7
Ne gi slusam tolku mnogu ama sepak imaat odlicni pesni.Mislam deka se super i Ville e :zver:

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Марина дазент лајк Виле Вало анд HIM. ЅВЕР! :pos::pos:

Комерцијала тешка. Си прават филмови дека имаат свој правец во метал музиката (wtf? HIM metal bend?), т.е. love metal (кхм, BS на квадрат). Просечен бенд...

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500

Комерцијала тешка. Си прават филмови дека имаат свој правец во метал музиката (wtf? HIM metal bend?), т.е. love metal (кхм, BS на квадрат). Просечен бенд...
За едно 7-8 години ќе смениш мислење за нив:helou:.
Сега се уште влинајинето на другарчињата што висат у парк и слушаат хардкор е преголемо на тебе.

Јебига годините си го прават своето.

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
бев на концерт во солун, лудница..ги слушав многу во средно, омилена ми беше heartless, for you, when love and dead embrace...
Ако мислеше на The Heartless 666 Ways..... верзијата поштовање, не дека другата не ја сакам, ваа ми е некако по :)

KohlBass

Dechak iz vode
Член од
1 јуни 2006
Мислења
1.485
Поени од реакции
36

Дека се просечен бенд, не се. Можеби треба да погледнеш подлабоко од комерцијалата и да видиш дека сепак поседуваат одреден квалитет.

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
abe.
kvalitet.
hmm.

ај, ионака да не ја коментирам музиката сега оти друго ми е поентата.

за нив имам лош впечаток само бидејќи ТОТАЛНО ПАТЕТИЧНИ и bellow average metal words ми се последнине песни, албуми, спотови, текстови и што и да е нивно со тоа тупење околу hearts, dead hearts, heartless, heartless eyes, dead love, death, embracing death, dark angel, lost angel, frozen angel, и тако даље.
Па буквално друга верзија на манијата по турбофолкот пичку матер! Пуцај ми у срце! Скршена сум и срцево ми крвави додека ја прегрнувам темнината!

А кој побогу спомна горе дека биле најдобри на метал сцената у финска, да се преиспита малце. :tapp:
И ја имам омилени бендови па не тресам такви глупости за нив само бидејки лично ги доживувам како најдобри.

KohlBass

Dechak iz vode
Член од
1 јуни 2006
Мислења
1.485
Поени од реакции
36
за нив имам лош впечаток само бидејќи ТОТАЛНО ПАТЕТИЧНИ и bellow average metal words ми се последнине песни, албуми, спотови, текстови и што и да е нивно со тоа тупење околу hearts, dead hearts, heartless, heartless eyes, dead love, death, embracing death, dark angel, lost angel, frozen angel, и тако даље.
Па буквално друга верзија на манијата по турбофолкот пичку матер! Пуцај ми у срце! Скршена сум и срцево ми крвави додека ја прегрнувам темнината!
Точно, можеби немаат некоја којзнае каква разновидност во темите на текстовите (можеби и премногу тупат со тоа) ама и Ван Гог едно време цртал само сончогледи и Пикасо едно време цртал само плаво... Сепак тврдам дека поседуваат одреден квалитет.

Kajgana Shop

На врв Bottom