Повреден е, и ќе бидеме среќни ако се врати на време за почетокот на наредната сезона. :smir:Честито победа :smir:
Што е со Андерсон сеуште ли е повреден ?
незнам што се замарате со лузери?!Овај филе па провоцира леле само да се паднеме со таа негова "Блаунграна" па да и кажеме кој е кој.
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=044bc9d8-5455-48ee-b4f7-71f96e829c6b&ln=3&typeBack=%D0%9F%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B8%20%D0%92%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8
Тва вчера ако беше одлична игра, јас сам пинг понг топче. Ако продолжеме така, формата ќе ни оде у надолна линија, без разлика на резултато. Болтон вчеера се покажаа как подобар противник и од Ливерпул у минатто коло. Нашта игра не беше на потребното дисциплинирано ниво и се осеќаше притисок врз играчето. А коо ќе видам оти не излезееме со најдобрио состав и некои играче целосно или делумно се чуваа ќе кажам как шо кажа Руни'с темпер-одличен ден за нас. И Челзи не ме плаше, мош они дадеа на 2 утакмици 12 гола ама тва не значе оти имат подобрување у играта, напротив, од една страна повеќе се трошија, а од друга страна АВ си ги ладеа јајцата, па зашо некој не си помисле дека АВ играат за Челзи и им дават да праат гол разлика, а утакмицата против Портсмут им беше ного тешка, ако победија со петарда, имаа среќа и ного грубо играа. Се на се, мислам оти фудбалеерто на Челзи се понервозни и потешко ќе играт.Одлична игра вчера. Ако продолжиме вака не ни бега една од титулите. Јас би сакал да биде европската. Нека се теши Челзи со англиската. :pos2:
Искрен да бидам,имав добро мислење за Филе.Повреден е, и ќе бидеме среќни ако се врати на време за почетокот на наредната сезона. :smir:
Бај д веј. Еве една група на фејсбук, против Филе и неговите глупави ставови...
Многу чудни луѓе има овде, алоо што сакаш да летат по теренот ? 0-4, одморени Руни, Рио, Парк, Керик не било добро.Боже мој :nesvest:Тва вчера ако беше одлична игра, јас сам пинг понг топче. Ако продолжеме така, формата ќе ни оде у надолна линија, без разлика на резултато. Болтон вчеера се покажаа как подобар противник и од Ливерпул у минатто коло. Нашта игра не беше на потребното дисциплинирано ниво и се осеќаше притисок врз играчето. А коо ќе видам оти не излезееме со најдобрио состав и некои играче целосно или делумно се чуваа ќе кажам как шо кажа Руни'с темпер-одличен ден за нас. И Челзи не ме плаше, мош они дадеа на 2 утакмици 12 гола ама тва не значе оти имат подобрување у играта, напротив, од една страна повеќе се трошија, а од друга страна АВ си ги ладеа јајцата, па зашо некој не си помисле дека АВ играат за Челзи и им дават да праат гол разлика, а утакмицата против Портсмут им беше ного тешка, ако победија со петарда, имаа среќа и ного грубо играа. Се на се, мислам оти фудбалеерто на Челзи се понервозни и потешко ќе играт.
Според мене главен акцент треба да се ставе на ПЛ, а не на ЛШ, мада шо имме играче и на двата фронта да атакуваме. ПЛ е приоритет!!!
Молам ти се прочити уште 1-2 или ако има потреба уште 10 пате. :back:Многу чудни луѓе има овде, алоо што сакаш да летат по теренот ? 0-4, одморени Руни, Рио, Парк, Керик не било добро.Боже мој :nesvest:
И не очекував многу добра игра вчера, со оглед дека играме ЛШ у вторник, а и јасно беше дека Ферги ќе одмора играчи. Сети се како игравме со Волфс пред три недели, а како против Милан по три дена.Тва вчера ако беше одлична игра, јас сам пинг понг топче. Ако продолжеме така, формата ќе ни оде у надолна линија, без разлика на резултато. Болтон вчеера се покажаа как подобар противник и од Ливерпул у минатто коло. Нашта игра не беше на потребното дисциплинирано ниво и се осеќаше притисок врз играчето. А коо ќе видам оти не излезееме со најдобрио состав и некои играче целосно или делумно се чуваа ќе кажам как шо кажа Руни'с темпер-одличен ден за нас. И Челзи не ме плаше, мош они дадеа на 2 утакмици 12 гола ама тва не значе оти имат подобрување у играта, напротив, од една страна повеќе се трошија, а од друга страна АВ си ги ладеа јајцата, па зашо некој не си помисле дека АВ играат за Челзи и им дават да праат гол разлика, а утакмицата против Портсмут им беше ного тешка, ако победија со петарда, имаа среќа и ного грубо играа. Се на се, мислам оти фудбалеерто на Челзи се понервозни и потешко ќе играт.
Според мене главен акцент треба да се ставе на ПЛ, а не на ЛШ, мада шо имме играче и на двата фронта да атакуваме. ПЛ е приоритет!!!