Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај малце глупо шо у 1/2 финале (ако влеземе) ќе играме првата дома,ама па можеа да ни се паднат Барса/Арсенал или Интер,вака многу полесно со Лион/Бордо..

И да,добро е..Ако влезиме у Финале играме со црвени :)

Сега значи мора да ги поминеме Баерн, потоа ќе следи полесен меч со Бордо или Лион, и повторно во финале :vozbud:
Во случај да стигнеме во финале, ќе играме како домаќини.

Торпедо против своите :pos2:
Хахахаха :pos2:
Туку глеам ја уште едно финале за нас, овојпат со трофеј да се надеваме.
Само да бидеме комплетни до крај, нема кој да не запре.

Јас сум задоволен од ждрепката... ако ги минеме Баерн Минхен, играме против Лион/Бордо... малку е глупо што во 1/2 финалето би играле на гости... ама така беше и лани па ги срамнивме Арсенал на Емирати... ајде да не брзам одма со 1/2 финалето... прво да ги минеме Баварците па после отом-потом :helou:

solskjaer-winning-goal.jpg

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Многу подобро вака што сега сме на гости, па после дома, полесен противник ќе ни се падне од Лион и Бордо. Плус овие поголемиве ќе се испоелиминираат меѓу себе :D

Добро е. Ги избегнавме Арсенал, Интер и Барселона. Единствено во финале може да играме со нив, и да ги победиме се разбира.

уништете ги стоките ! ! !

очекуем лесен пролаз, 6-1 agg. :tv::smir:

Koга се игра првиот меч со Баварците?

Одлично. Очекувам да ги поминеме Баварците, па Бордо и финале со Интер... Ферги против Мурињо...:vozbud: , сакав да ги избегнеме Интер и Барселона, за другите не му ја мислам многу....

Честито полуфинале! :)

Честито полуфинале и на вас :)

Можеше и потешко, еден од Барса и Интер ќе испадне, според мене најголемите кандидати за трофејот.Баерн на среќа поминаа, Лион и Бордо се опасни, не смеат да се потценуваат.Сепак, ако споредиме со Барса и Интер овие се ништо :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom