Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Леле другари швабите а?:wink:
Ќе ги поминеме, Евра ќе му напраи стоп на Робен по левата страна, само ќе биде малце тешко Рафаел со Рибери да се чува, ако ги поминеме овие 90% сме во финале:helou:

Ќе ги поминеме, Евра ќе му напраи стоп на Робен по левата страна, само ќе биде малце тешко Рафаел со Рибери да се чува, ако ги поминеме овие 90% сме во финале:helou:
На Рибери ќе му го ставиме Гери Невил, жив ќе го изеди:vozbud:

Одлично го чуваше Рафа на Рони,кој е тој Рибери? :toe:

30/31.03 - гости со Баерн
03.04 - дома со Челзи
06/07.04 - дома со Баерн

На овие натпревари треба да покажеме зошто сме најдобри.

Леле се успав еј не ја гледав ждрепката у пи*ку ку*ац :nerv:
Ама ок играме со Баерн па 1/2 финале со победникот од Бордо Лион се на се поволна ждрепка и реално би требало да играме у финале со Барса :)

Хехе,репетиција на натпреварот од 99`,секако пак во наша полза.Не е најидеалното,никогаш и не можа да биде,многумина ја посакуваа Цска,ама и овоа не е лошо.Треба да се напомене дека и во евентуалното полуфинале,во кое сум уверен,ждрепката
ни оди во прилог за пласман во финалето.

30/31.03 - гости со Баерн
03.04 - дома со Челзи
06/07.04 - дома со Баерн

На овие натпревари треба да покажеме зошто сме најдобри.

6/7 не е реваншот 6/7 другата група натпревари!

Значи или ќе играме на 30/31 или на 6/7 не на двете!:D

Баерн а?:smir: Не смееме да ги потцениме швабиве! не летајте затоа уште од сега.Смирете ситуација не се без нозе и тие.:helou: Мора максимално да се пристапи на двата меча,а богами и полуфиналето не е нај-нај(Лион ваљда и тоа втората на гости ја играме)...затоа полека се со ред нога по нога...На ред е Лузерпул!:vozbud: Поздрав и Glory United!:salut:

Тhe quarter-finals are played on a home-and–away basis, with the first legs scheduled for 30 and 31 March and the return matches the following week, on 6 and 7 April. :helou:

Баерн а?:smir: Не смееме да ги потцениме швабиве! не летајте затоа уште од сега.Смирете ситуација не се без нозе и тие.:helou: Мора максимално да се пристапи на двата меча,а богами и полуфиналето не е нај-нај(Лион ваљда и тоа втората на гости ја играме)...затоа полека се со ред нога по нога...На ред е Лузерпул!:vozbud: Поздрав и Glory United!:salut:

Не мора да летате ниту пак да трчате. Доволно е да одите, тие ни тоа не знаат :pos:

а кога ке се знае дали се игра на 30 или 31??:smir: имам купено карта за 50cent:pos2::pos2:

Еј значи поубава ждрепка не можеше да има, Баерн :tv:

Обожавам кога играме со нив, одма ми текнуе на 99' и мераци ми се праа. После исто така релатвно лесно полуфинале ни се отвара (иако французине се покажаа како незгодни) и у мај да се глеаме на финале со Интер.
Сакам финале Ферги-Мурињо :smir:

а кога ке се знае дали се игра на 30 или 31??:smir: имам купено карта за 50cent:pos2::pos2:

И јас исто иам карта за него и сега ако биде на 31 први ќе биде густо!

П.С. Моја грешка! Јунајтед Фан!:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom