Партнерка за матура

• Креатор на темата Креатор на темата nekk1
  • Време на започнување Време на започнување
N

nekk1

Гостин
Хах :) Признавам ова е многу noob-ско прашање, ама ја не сум упатен воопшто во темава, па барам малку совети/помош. :)))

Епа вака:
Знаете, се ближи матурска вечер(има време, ама убаво е од сеа да се знае :) ) , јас имам најдено партнерка за матура, ама не знам што треба да правам :$ Како на пример, што да и’ купам, што треба да правам вечерта со неа...(разбирате, нели?)

И btw, како би ми предложиле да се облечам? Нешто спортски/свечено?

Чекам help од вас :)))

Хах :) Признавам ова е многу noob-ско прашање, ама ја не сум упатен воопшто во темава, па барам малку совети/помош. :)))

Епа вака:
Знаете, се ближи матурска вечер(има време, ама убаво е од сеа да се знае :) ) , јас имам најдено партнерка за матура, ама не знам што треба да правам :$ Како на пример, што да и’ купам, што треба да правам вечерта со неа...(разбирате, нели?)

Потруди се:

ra9de9.jpg

Облечи се спортско,тоа држи,каков костим какво сако какви бакрачи...
Предлог за поклон:Може некој парфем и букет цвеке,највеке се тоа подарува.
Како треба да се однесуваш?па како и секогаш нормално:toe:

Ме потсети на мојата матура коа ја изгубив партнерката XD Ај барем си се загрижил ти, не ко мене да ја бараш да ве сликаат пред влез во континентал хахахахаха

ќе и врзеш тоа тракатанците на рака, ќе и купиш некој пристоен поклон, ќе резервираш некое кичерајско лимо и правец на матура :wink:

Прво партнерка за матура е личност од женски пол со кој си бил најблизок 4те години.
Второ на матура се оди во свечена облека,наместо на пижами.(колку свечено,сам си бираш)
Трето ако ти е партнерка не значи дека ќе ти ги рашири нозете.Многу амерички филмови сте гледале,ова не е Америка,таа ти е другарка пред се.
И четврто купи и ружичка за на рака да си ја носи вечерта.

ах заборавив... и на крај од што ќе биде воодушевена ќе си резервираш двособна у Палас(уште боље ако таму ја праите матурската) :wink:

Коментарите у стилум мора да ја ебнеш партнерката се жива глупост. Премногу американски тинејџерски романтики гледате.

ах заборавив... и на крај од што ќе биде воодушевена ќе си резервираш двособна у Палас(уште боље ако таму ја праите матурската) :wink:

Една соба за нејзе, една за него? :pos:

Прво партнерка за матура е личност од женски пол со кој си бил најблизок 4те години.
Второ на матура се оди во свечена облека,наместо на пижами.(колку свечено,сам си бираш)
Трето ако ти е партнерка не значи дека ќе ти ги рашири нозете.Многу амерички филмови сте гледале,ова не е Америка,таа ти е другарка пред се.
И четврто купи и ружичка за на рака да си ја носи вечерта.

Quote3: Naf, I'm not even hoping for this :D

---

BTW, фала на сите за помошта :))

Хаха абе батче ептен ти е noob-ско прашањево. Ке и купиш цвеќе и ќе изиграш едно танго со нејзе.. Немам искуство мал сум ама сега и мене ми се ближи полуматура па и јас си најдов партнерка па планирам едно цвеќе и еден парфем да и купам и то е то..

Една соба за нејзе, една за него? :pos:

токму така, дур ги наредиш свеќите и ружите у твојата, а и да не делува нападно, може кутрото девојче ќе се уплаши :kesa:

добро ова важи само ако си фатил партнерка која 70% од мажите ја посакувале за нивна партнерка :wink:

иначе стандардно си оди...

- ја викаш кај прославата на твојата матура, и ставаш цвеќе на рака, палиш колата и ајт, ако немаш кола такси јебига, али у никој случај не се шверцај со друг пар кој имаат кола многу е моронски :nenene:
- потоа покушај да ја начукаш и носи ја во парк или водно :mara:

Хаха абе батче ептен ти е noob-ско прашањево. Ке и купиш цвеќе и ќе изиграш едно танго со нејзе.. Немам искуство мал сум ама сега и мене ми се ближи полуматура па и јас си најдов партнерка па планирам едно цвеќе и еден парфем да и купам и то е то..

Полуматурантите многу се замишљаат матуранти а и самиот знаеш дека не е исто полуматура и матура.Така ние не бевме толку обврзани со партнерки,поклони и слични срања(поклоните ми најболна тема).

Епа вака:

Ќе ти кажам како се дешаваше кај мене на матура у врска со партнерката/ите.

Ти и купуваш цветче за на рака (има по цвеќари), она на тебе нешо друго (пр. парфем или нз, нешо слично). Влагате тамо, осмех на лице, ве сликаат, и толку, послем тоа, исто ко да не ти е партнерка.

А, да. И пред тоа договорете се ако сака/ш да ја земеш од таму каде што она слави, ако не, чекајте се пред ресторанот. Толку.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom