Како да се дојде до девојка?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Копни нафта - купи женска.
Мераци.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.179
Поени од реакции
18.255
Со оглас во весник во кој ќе бидат наведени потребните квалификации!:pos2:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Што да направам јас на пример сега? Деновиве ептен ме излудува девојката од локалниот маркет, ама ептен ептен ептен :back: И како да и пријдам сега? Си викам едно време, да и одам директно и очи во очи да и кажам и да ја прашам дали сака да излеземе. Ако каже да супер :) ако каже не, барем ќе ми олесни и ќе знам дека сум се обидел :)

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
Што да направам јас на пример сега? Деновиве ептен ме излудува девојката од локалниот маркет, ама ептен ептен ептен :back: И како да и пријдам сега? Си викам едно време, да и одам директно и очи во очи да и кажам и да ја прашам дали сака да излеземе. Ако каже да супер :) ако каже не, барем ќе ми олесни и ќе знам дека сум се обидел :)
пробај прво со keep the change, чисто да видиш дали е спонзоруша :Р

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
- Излези со мене или не пазарам више тука!

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
:pos2: знаеш колку ќе ја погоди.... :pos2:
Ако не ја погоди он, ќе ја погоди газдата што му избркала еден редовен муштерија од дуќан!!!11
Па ко ќе ја удри по џебот, ќе вииш како ќе го бара да го дејта!!111

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
Ако не ја погоди он, ќе ја погоди газдата што му избркала еден редовен муштерија од дуќан!!!11
Па ко ќе ја удри по џебот, ќе вииш како ќе го бара да го дејта!!111
.

ама зависи бе пак колку редовно го посетува маркетот и која сума ја троши кога пазари...ако се шуња само по мастики и за шмекање.... :toe:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Абе видете, не е ова дуќанче локално, маркет е од познативе и одам скоро секој ден, а неделно сигурно фрлам по 500-600 ден +

Член од
20 мај 2011
Мислења
71
Поени од реакции
66
а шо ако биде тоа што е и не е дружељубив фин дечко кој е воедно и нехумористичен и неромантичен? :)

Be yourself според мене е најлошиот начин начин за пристап кон женска. Пошто сите луѓе се длабоко во нив безвредни души кои знаат само за зло. Но она што го прави човекот човек е неговиот морал и неговата маска која ја става и го избира тој пат.

Така да немој да бидеш каков што си, одбери да бидеш добар фин и смешен и остани таков!
brat za ova cista desetka !!!!!!!

K

kalimer0

Гостин
Наоѓаш девојка.
Одиш накај неа и застануваш веднаш до неа.
Така доаѓаш до девојка.
Може гужва да има, особено ако сте у дикотека или на концерт, ама до девојка лесно се доаѓа:)
Ако мислиш као да си фатиш жемнска, ондак биди комичен, не биди непристоен, давај и внимание ама не премногу да не и здодееш и биди алфа мажјак у друштвото :)
Разбирам дека на девојките им се допаѓаат овие дечки но како да бидам алфа мажјак кога не сум?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Разбирам дека на девојките им се допаѓаат овие дечки но како да бидам алфа мажјак кога не сум?
Ќе глумиш.
Човекот не е она со кое е роден, туку она што избира да биде.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479

Kajgana Shop

На врв Bottom