L
Lu
Гостин
Сега гледав нешто на you tube и случајно најдов некој алтернативен крај на Salt. 
Знае ли некој што е работава?

Знае ли некој што е работава?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Јонзе победи во весела математика, инаку е нерешеноУште се расправате бе? Кој победи?

Da be, zensko, ne se vazi![]()
ДискриминаторШетни.

Фала за исцрпната рецензија,а воедно ќе кажам дека си лажго,а ако јас се лажам во твојот вкус(со оглед дека даваш цела 8-ца за филмот не верувам дека се зафркаваш )ќе речам дека си кока-кола во парламето:pos2:EXAM
Хм,да кажам дека не ме бендиса ке излажам доста добро сработено од страна на Uknown актери интересно поставена приказна и делумно одлично реазлизирана.Викам делумно затоа шо како и секогаш имам си проблем со креавите на филмовите како и овај случај зашо да не се завршеше поинаку ама таа е.Него околу филмо да спомнам троа.......8 кандидати за едно работно место одат да полагат испит додуша малку необичен испит и целата mindfuck сотуација почнува кога ке видат дека листовите се празни и имат одредено некој правиле шо и ги врзува рацете да направат било каква природна постапка за да дојдат до било каков одговор.Значи морат да најдат начин да го најдат прашањето и да го одговорат мислам дека неколку пати е рецензиран погоре и ногу го имат изгледано така да да не ја тупам.Ај од мене една 8
мица.
Очекуван коментар. Не ги лажи луѓето. Можи е меѓу лошите ама е меѓу добрите лоши.Psyside напиша:Alone in the Dark, полош филм амин![]()
Очекуван коментар. Не ги лажи луѓето. Можи е меѓу лошите ама е меѓу добрите лоши.
Има нешто што го дели од лошите лоши. Сцена или две се тие што го делат ама вредат. Незнам дали се сеќаваш на таа акционата сцена - брканицата со тој ќелавиот. Тоа е ремек дело од акциона сцена, филмовине со Џејмс Бонд плачат за таква. Имало слично кај нив ама послабо.

Просто неверојатно е филм со такви глумци да има 2.3... Сум рекол многу пати, IMDB не е најдобро мерило, ама филм под 3.0 нема теорија да е добар. Нешто мора да е мноооогу лошо тргнато за да влезе во таа дупка.

Види во целина е слаб филм. Ама најлош не е. Јас дури и би го избегнал зборот лош и би го опишал само како слаб.Филмот има добри специјални ефекти но целиот остана само на тоа, добра сценографија и несомнено фотографија ама како целина? слабо многу слабо. А тоа очeкуван коментар, далеку од тоа, него така се погодува. Знаеш дека сакам и акции, ама мора да бидат целосни да имаат силни страни од секој поглед, не одлични сцени а бледи дијалози и бедна атмосфера-контакт со гледачот.
Забележан.Ако сакаш добра акција/хорор нискобуџетен филм погледни го Feast
Знаеш зошто е до толку? Мислам многу јасно е дека има други уште полоши што го заслужуваат тоа место.П.С. Alone in the Dark = Bottom 100: #75 на Imdb.
П.П.С. User Reviews : I went on a quest for the worst movie ever made that had a high budget, and It has been discovered.![]()
Ете види погоре.Просто неверојатно е филм со такви глумци да има 2.3... Сум рекол многу пати, IMDB не е најдобро мерило, ама филм под 3.0 нема теорија да е добар. Нешто мора да е мноооогу лошо тргнато за да влезе во таа дупка.
Друго, не ми се верува дека 20000 корисници за инат го оцениле со 1/2 еве ако го мразат Uwe, и aко причината за оценките е политичката определба, зашто Rampage не е со слаба оцена? има 6.5 а треба да има 7.5 малце пониска оцена да, но сепак доста солидно! значи нема логика. Според мене и многу други, доста од филмовите му се слаби, фклучувајќи го и House Of the Dead кој е многу лош, еве го коментарот за него,
Bottom 100: #48
User Reviews: quite possibly the worst movie ever made.
.Прва работа значи секој со својот вкус.Втора работа е тоа што немаш доволно почит према друг вкус па навредуваш и лепеш етикети .Трета работа ке ти набројам мин. 10 филма што на тебе ти се фетиш а мене ми смешни (значи пак сме кај вкусот).Четврта работа ,да не се зафркавам и стојам озади мојата рецензија колку и да ти е смешна на тебе и да не ја троламе темата ке прекинам тука,понатаму е и бесцелно.Како и да е го почитувам твојот вкус и не сакам мојот пост да биде сватен како одење контра туку како бранење на ставот нормално е дека со многу луге имаме различен вкус и критериуми но сето тоа може да се искаже во содржаен и предизвикувачки пост кој води кон дебата .А вака.....Фала за исцрпната рецензија,а воедно ќе кажам дека си лажго,а ако јас се лажам во твојот вкус(со оглед дека даваш цела 8-ца за филмот не верувам дека се зафркаваш )ќе речам дека си кока-кола во парламето:pos2:
Еве јас да си рецензирам филмот(по што по некое правило од све нешто можеш да научиш)всушност додека го гледав филмот се чувствував како да играм некоја escape room game склопена од некој аматер...верувај не ми вреди спољери да ставам за вакво срање,глупости невидени се хахахха
ај еден спољер колку да се речиете така!!стражаро најак беше...цело Титово пионерче беше,се зазив од смеа ко му чепкаа по џебовите