_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
Buried во главно е добро смислен и уште подобро реализиран филм. Е сега, гледам голем дел од членовите имаат некои забелешки, се фаќаат за некои детали што е сосема нормално. Нормално е ради тоа што целата сценографија е сведена на еден ковчег и тоа е тоа, веројатно во сите остали нормални филмови има слични грешки но никој не успева да ги забележи.
Мене баш поради тоа ми се допадна филмот, во ситуација кога нема некоја екстраординари приказна, сепак успева да ја наметне тензијата кај гледачот и нормално она чувство на паника и клаустофобичност, па гледачот се соживува со филмот и почнува да размислува за можните опции за излез, за тоа колку го цениш својот живот, за тоа како луѓето ти го вртат грбот кога највеќе ти требаат и така...
Плус актерот беше над ниво, Рајан Рејнолдс, читав некаде дека нему му предвидуваат добра кариера, дека има потенцијал и дека најдоброто од него допрва треба да дојде.
Мене баш поради тоа ми се допадна филмот, во ситуација кога нема некоја екстраординари приказна, сепак успева да ја наметне тензијата кај гледачот и нормално она чувство на паника и клаустофобичност, па гледачот се соживува со филмот и почнува да размислува за можните опции за излез, за тоа колку го цениш својот живот, за тоа како луѓето ти го вртат грбот кога највеќе ти требаат и така...
Плус актерот беше над ниво, Рајан Рејнолдс, читав некаде дека нему му предвидуваат добра кариера, дека има потенцијал и дека најдоброто од него допрва треба да дојде.
И тоа ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)