Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.083
- Поени од реакции
- 62.202
Да, имаше 10-тина мислења темата и за да не ја бришам ја префрлив овде, па се створи мала збрка...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе ви се умешам малку со еден глуп муабет. Сеа ги изгледав филмовите Goal 1 и 2. Првиот ме бендиса, вториот беше ок (се гледаше дека за пари е правен).
Ме интересира за третиот. Го има некој гледано и дали вреди да се гледа? Ко што читав некаде, ептен бил катастрофичен и видов оцена на ИМДБ 3 и нешо. Некој да го има гледано?
Ќе игра во Mission Imposible следниот дел по се изгледа.Абе оти типацов го немам видено во ниеден филм или пак серија после Лост? Според мене беше еден од најдобрите глумци таму.
![]()
Абе оти типацов го немам видено во ниеден филм или пак серија после Лост? Според мене беше еден од најдобрите глумци таму.
![]()
Да, ако го чита форматот на филмот и преводот.Незнам дали е за овде прашањево ама ај...
Дали може некако да изрежам на CD филм заедно со дополнителен превод и после да го гледам на dvd, заедно со преводот шо сум стадол во CD-то?
штотуку изгледав 35мин, од најновиот Хари Потер и можам само да кажам дека навистина не очекува епски крај.:smir:
На македонски е, ама на латиница.И што е финтава што на имдб вториот дел од Deathly hallows е на српски?