Z
zmej gorjanin
Гостин
Да тој му е наредниот иако не значи дека Да тајгер нема да го прави, а не гледам причина зошто не би режирал и комерцијални филмови. Со ваков филм десет пати повеќе пари ќе направи него ли со филм ко Пи или Фонтаната. Иако тоа што мене ме интересира е Блек Свон, психолошки трилер/ хорор кој доби неверојатни критики до сега, а е инспириран од стилот и работата на големиот Полански кој што му е идол на Аронофски. Аронофски има поприлично еклектичен пристап во правењето на филмовите, и при секој негов нареден проект експериментира во неговата работа и сака да презентира нешто што обичниот гледач не навикнал да го гледа. Така да ќе видиме што ќе направи и со Вулверин иако ја до сега од серијалов со X-men и ова со Вулверин имам гледано само еден филм (сеа ќе морам да ги изгледам сите) и не верувам дека мене ќе ми се свиѓа.Наредниот негов проект ќе биде најверојатно
X-Men Origins: Wolverine 2
Зашто би режирал нешто вакво комерцијално.....Изгледа сака да го направи својот Д Дарк Најт Пошто ја не знам да гледам филмови, нали (жмиг-жмиг), не знам дали ќе го разберам овој. :icon_mrgr Првиот дел не го гледав ни мислам, овој можеби поради Аронофски и ако добие добри критики, пред се...
Бај д веј, или ти или Иосоно треба да го смените аватарот
Ова за аватаров мислам дека малце е глупо да расправаме за тоа зошто на некој му се свиѓал некој филм, бар ја за мене си зборам, секој со своите вкусови али више кога расправаме за вкусови не по дифолт се добри само оние филмови кај што има голи пички и колење или ванземаљци у сф хорори.