- Член од
- 30 јули 2009
- Мислења
- 1.770
- Поени од реакции
- 1.058
Да, содржат многу шеќер.Карамели дебелеат?
Да, содржат многу шеќер.Карамели дебелеат?
ce debelee brat, ako se jade preku norma se ke te zdebeli.маслинките и сирњето дебелеат ли?
маслинките и сирњето дебелеат ли?
Ако внимаваш колку калории дневно внесуваш еве ти плус податок за тоа колку дебелеат:
Во 100 грама црни маслинки имаш околу 420 калории, а во кравјо сирење имаш околу 180 калории. Мешаното има повеќе над 250, а овчото 350 некаде.
kuti isto , ako najdesh resenie pisi ppнемам спојлери туку нешто полошо...мноогу полошо...надуен стомак.....:nesum:....надуен ми е кај пупакот и делот под него...мнооогу ме нервира
Ух, браво!!Значи пред 1 месец си реков да почнем со еден режим на исхрана за прочистување на организмот пред да почнем да спортувам. Значи секое утро јадам овошје (јаболка портокал) и зелен чај . За оброк у меѓувреме обавезно си јадем едно јаболко. За ручек јадем све освен леб и благо. Навечер јадем овошје (јаболка портокал) Не јадем после 9 максимум 10. Од течности само вода, кисела вода ретко и јогурт ретко. Е сеа прашањето ми беше дали е доволно ова што го јадем да не нарушим нешто имунитет или крв или не знам што Исто така еднаш до два пати у недела отстапувам и јадем премногу малу благо. Алкохол не пиев 1 месец ама сега пак почнав до 2 пива максимум преку викенд. Мислим дека и смалив на килограми, и поубаво се осеќам и некако мозоков ми функционира подобро. Дали е здраво ова или да престанам да го правам? Сега да пројде четврток (имам колоквиуми) ќе фатим пак активно со спорт барем 4 дена во недела. Би требало апетитот да ми се зголеми ама ќе го гаснем со строго со овошје.
Десет дена ги пиев и вчера завршив во брза помош,па со болничка кола во интерна,дехидрирана.ee sega vaka sakam jas da si prasam dali ekoj od ovoj nas forum ima slusnato znae nesto za ovoj vid na apcinja iskustvo nekoe..... nekaa pise slusam kaj ida se dvizam sekoj za niv mi zbori i si vikam aj da vidam uste nekoj so kekaze i sto mislitte za ovoj nacin na slabenje...