Х
Ханзо
Гостин
Овој пат ќе побарам предлог место да дадам. Знаете ли некој добар германски филм? По можност со достапен превод на англиски, германскиот ми е зер капут.
интересен филм! Имаш превод на англиски.Овој пат ќе побарам предлог место да дадам. Знаете ли некој добар германски филм? По можност со достапен превод на англиски, германскиот ми е зер капут.
Лош јас, не се изјаснив како што треба, имаат нешто трилери ова она? Не сум баш по романтични комедии. Не значи дека нема да го гледам овој инаку, фала сепак.интересен филм! Имаш превод на англиски.
Животот на другите.Овој пат ќе побарам предлог место да дадам. Знаете ли некој добар германски филм? По можност со достапен превод на англиски, германскиот ми е зер капут.
white ribbonОвој пат ќе побарам предлог место да дадам. Знаете ли некој добар германски филм? По можност со достапен превод на англиски, германскиот ми е зер капут.
The Baader Meinhof ComplexОвој пат ќе побарам предлог место да дадам. Знаете ли некој добар германски филм? По можност со достапен превод на англиски, германскиот ми е зер капут.
Da voa e dobro filmce.
Немој Tekken. И јас се заебав и го згаснав негде на пола. Го спуштив најмногу ради шо сум љубител на играта.Следни на ред A pure formality, Tekken и Black death.
Вкус и вкус, ама да речиш за Moon дека е без врска.........Да бе..и ја кога ми го кажаа си викам воа чудо некое од филм.Ама без врска
Мислев да го одморам мозокот малку со ваков филм после гледање на A pure formality (психолошки), Accidents happen (опис комедија, во суштина големи трагедии), Moon и The man from earth. Малку ме изморија со размислувањата па да пуштам малку мозок на одморНемој Tekken. И јас се заебав и го згаснав негде на пола. Го спуштив најмногу ради шо сум љубител на играта.
Глуп филм, сличен на Undisputed. Слаба глума, слабо сценарио, потпросечен филм.
Вкус и вкус, ама да речиш за Moon дека е без врска.........
Арно ама, можда тебе Tekken ќе ти се бендисат. Лека ноќ.
Во последно време, многу ретко се воодушевувам од некој филм. Арно ама денес гледав еден филм кој ме падна од стол.
Mr. Nobody (2009)
Мој тип на филм.
Филмов би им се допаднал на тие што им се допаднале The Fountain, Eternal sunshine of the spotless mind, итн... Не би сакал да откривам побитни моменти за содржината, иако филмов премногу конфузен од почеток.
Воглавно е за тип кој целиот живот му е избор помеѓу повеќе работи, и премногу what if ситуации за него. Се обработуваат и доста други интересни теми, димензии, вселена, време... се то вклопено многу интересно.
Едитирањето е совршено, преминувањето од една сцена во друга, од еден живот во друг е перфектно, уф уште сум под импресии.
Саундтракот е гром, wot ако го гледат сигурно ќе се изненадит позитивно, не кажвам зш.
Дефинитивна препорака за сите на форумов кои се расположени за еден поинаков филм. И да, потценет е бајаги на имдб според мене.
Француска продукција е, од непознат режисер за мене. И баш ми е криво шо еден ваков филм ќе е заборавен и негледан.
И еден прејак цитат за крај:
"You have to make the right choice. As long as you don't choose, everything remains possible."
Сличен, ама различен и појак. Абе гледај го.Да не е филмот нешто сличен со Butterfly effect?
Се извинувам за офтопикот. x)
Kaко бе срце не ти се допадна? (srcee; pun intended)Office space
Се работи за еден страшно иритирачки тип кој не сака да иде на работа. Идиот. И ќе направи план со колегите да му вратат на шефот за се што тој им прави на нив. Прилично досаден филм, без поука. Уствари има поука - направете вирус, ограбете 300 000 долари и не се секирајте, ќе имате среќа да не ве фатат. 2/10, ептен колку да не биде 1. Појма немам зошто филмов има 7.9 на имдб. Нека ме просветли некој.
Ок . Секако очекував црвенко за Jacob's ladder, знам дека ви е фаворит на сите. Абе не сакам драми ич, тоа е работата. Еве доказ е Office space, American beauty...Kaко бе срце не ти се допадна? (srcee; pun intended)
И јас му имам дадено 8ца. Има специфичен хумор, и не допира до сите. Не е реченицата у стил "не си го сфатила, иди гледај американска пита" туку вкусови во прашање. И друго, that's strike two. Ова и Jacob's Ladder. На трет пат стварно добиваш црвенко.
:devil3: