Какви патувања посакувате?

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Какви патувања посакувате? :trepka:

Кога би можеле да одбирате би одбрале егзотика, море, плажа, палми, класичен одмор на место од соништата Малдиви, Куба, Тајланд, Сејшели, Хаваи, Палма де Мајорка, Тенерифе итн.

Или пак повеќе сте за посетување на нови градови/држави, знаменитости за кои сонувате, повеќе би оделе на тура низ Европа, во Лондон, во Франција, на Скандинавија, Ерусалим итн. Оној стандарден одмор со плажа и море не ве привлекува толку како посетување и запознавање со градовите/државите кои ве фасцинираат.

Jaс би радо стари градови. Не сум баш по плажите.

Дефинитивно, Италија... прекрасна држава, со многу убавини

Под одмор сеуште подразбирам песочна плажа,солена вода,добра музика и пиво (коктел).За шетање по градови,ги користам останатите месеци во годината.
Уште буџетов да се подобри годинава и ќе биде супер :)

Најубата плажа што досега сум ја видела и уживала на неа е оваа :
12925-big.jpg

Сонце, вода, плажа...незаменливо...ниту некоја урнатина, куќа зграда, музеј не знам ти шо нема да ги замени...

И за море сум и за стари градби и светски знаменитости.Обожавам да патувам.:helou:

би сакал да пробам сам така.. некое по долго патување на некои егзотични места :pipi:

Со 30 одбрани другари и 63 топ женски, со 700,000 евра за 7 дена, со изнајмена јахта ...

Dream destination...:vozbud:South-East Asia
Pred poagjanje dobra priprema so kisnenje na internet po forumi pravenje itenerary backpack na grb so osnovni stvari stigas se opustas dnevni aktivnosti plaza, beer bar, soapy massage, gogo-bar, opet massage so happy end pa na zurka na plaza ili disco se budis mamuran do tebe dve cure za ednu nesto se secas za drugu nemas poima.... nema nikoj da ti sere gjubre sto si se napija i koja ti e ovaj do tebe a ti se pravis budala nemam pojima sga ce vu ebu familiju sto e legnala do mene ...:toe:

Mene najprivlecni zemji od sekogas mi bile skandinavskite. Mnogu sakam da odam vo Island, Norveska, Farskite Ostrovi i Finska! :)

Егзотични патувања:pipi: Сонце,плажа,палми,море,придружба мх мх мх !!!:pipi:

Некаде каде што нема човечки суштества.
Гајби пиво и скара.

Прајслес!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom