- Член од
- 8 април 2008
- Мислења
- 6.419
- Поени од реакции
- 777
не бе дојте вие ќе бидеме Кајгана - xMsFxxaxaxax не бе вие дојдете и името ке биде xMsFx-kajgana![]()
не биди геец
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
не бе дојте вие ќе бидеме Кајгана - xMsFxxaxaxax не бе вие дојдете и името ке биде xMsFx-kajgana![]()
Што ви е бе на сите? Дневно мора некој паметен да се најде и да ми пише да ги споиме фамилиите и да отидеме кај нив. Ако сакате да се спојувате идете во некоја фамилија.a da se spojte so xMsFx i ke se dogovorime okulu imeto![]()
dojdi vo mojata familija keti dadam don i ne mora da doniras pozzzне мрдаме
ако и овој пат се растури некако Кајгана си праам сам фамилија и сам ќе си седам![]()
иако не верувам дека ќе се деси ..
Спојувањето ке ви помогне, иначе не не стигате на нас но.1!Што ви е бе на сите? Дневно мора некој паметен да се најде и да ми пише да ги споиме фамилиите и да отидеме кај нив. Ако сакате да се спојувате идете во некоја фамилија.
А шо демек, ти си некој манга у фамилијата? Те подлажале со Дон и ти се дигна курето.Спојувањето ке ви помогне, иначе не не стигате на нас но.1!
Не не, јас сум брат на легенда и ако сакам ке бидам и капо, ама несакам да си ставам огин на главата .. :smir:А шо демек, ти си некој манга у фамилијата? Те подлажале со Дон и ти се дигна курето.
Огин на главата? Мхм океј.Не не, јас сум брат на легенда и ако сакам ке бидам и капо, ама несакам да си ставам огин на главата .. :smir:
:pos2:dojdi vo mojata familija keti dadam don i ne mora da doniras pozzz
не мрдаме
ако и овој пат се растури некако Кајгана си праам сам фамилија и сам ќе си седам![]()
иако не верувам дека ќе се деси ..
епа кажикајгана нема да се растури ама како што прочитав од предходните постови во врска со спојувањето на фамилијата ништо не сте разбрале ...