Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
a da se spojte so xMsFx i ke se dogovorime okulu imeto :)
Што ви е бе на сите? Дневно мора некој паметен да се најде и да ми пише да ги споиме фамилиите и да отидеме кај нив. Ако сакате да се спојувате идете во некоја фамилија.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Дојдете кај нас ќе бидеме Кајгана - xMsFx

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
не мрдаме :)
ако и овој пат се растури некако Кајгана си праам сам фамилија и сам ќе си седам :)

иако не верувам дека ќе се деси ..

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
ако и овој пат се растури некако Кајгана си праам сам фамилија и сам ќе си седам :)

dojdi vo mojata familija keti dadam don i ne mora da doniras pozzz

nikaТa

Mr.Lover Lover
Член од
16 април 2010
Мислења
524
Поени од реакции
60
Што ви е бе на сите? Дневно мора некој паметен да се најде и да ми пише да ги споиме фамилиите и да отидеме кај нив. Ако сакате да се спојувате идете во некоја фамилија.
Спојувањето ке ви помогне, иначе не не стигате на нас но.1!

nikaТa

Mr.Lover Lover
Член од
16 април 2010
Мислења
524
Поени од реакции
60
А шо демек, ти си некој манга у фамилијата? Те подлажале со Дон и ти се дигна курето.
Не не, јас сум брат на легенда и ако сакам ке бидам и капо, ама несакам да си ставам огин на главата .. :smir:

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362

кајгана нема да се растури ама како што прочитав од предходните постови во врска со спојувањето на фамилијата ништо не сте разбрале ...

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
кајгана нема да се растури ама како што прочитав од предходните постови во врска со спојувањето на фамилијата ништо не сте разбрале ...
епа кажи :) објасни ...

Член од
8 октомври 2009
Мислења
310
Поени од реакции
79
Распишувам конкурс за главата на vane3
цена за главата: 23 милиона.
НАВАЛЕТЕ НАРОДЕЕЕЕ!

Член од
24 август 2009
Мислења
535
Поени од реакции
72
до тие што се убиец или лидер.. колку проценти е кај вас шансата да успеете да го извршите последното злосторство со страната на мвр ? кај мене од 32 % не мрдна, на убиец 32.. станав лидер пак исто :mad: само кај мене е вака или кај сите?

Kajgana Shop

На врв Bottom