Ajs Nigrutin & Timbe + Bvana live @ club COLOSSEUM @ 05.03.2010

• Креатор на темата Креатор на темата ZS_
  • Време на започнување Време на започнување
Овде се иде стриктно за Бвана, овие двајца не се више тоа што беа.

Еве ја темата назад. Ја користам приликава да се извинам за грешката.

Добар провод на сите што ќе одат :)

Да го ебам... значи ќе банкнотирам порано одколку што си мислев...

Еј требале да направат тројцава + Прти бее гее. Така настапуваа у Хрватска и од тоа што го гледав било прејебано, но и сега очекувам да се баца штрокаво-масан реп.:vozbud::vozbud::vozbud:

Муабетот е што покрај Бед Kопи, во петок доаѓа и Juice во B2 :/:
Сакав еднаш да му отидам и на момакот.. не е фер.
Ипак Бед Копи <3

атендинг, вогавном ради Бвана на кој единствена изгледа публика ќе му бидеме ја, зокиарсенал и марко мзт :icon_lol:
другово ми е чуено и видено, а со оглед на новите албуми што ги извадија очекувам да потрае концертов, а не да киднат за 40 минути ко последниот пат и да ме остават да ги слушам баунсерските помии на Панчо :|

200-че карта, али не ги жалам за Бвана из Лагуне ... сеа и кој знае кога? :)

За Прти ќе почекаме оште малце, се надевам на лето дека ќе се видиме со курајберот и маусот. Исто ја очекувам и најандерграунд фацата од сите со непрејебливиот стил на реп ====> Seven ...

пс. Стрит денс, со кој памет би идела само за Џус? ... и ја не знам од каде инфово дека он би дошол у комбинација со гореспоменатите али тоа би му дало негативна конотација на целиот настан ...

пс. Стрит денс, со кој памет би идела само за Џус? ... и ја не знам од каде инфово дека он би дошол у комбинација со гореспоменатите али тоа би му дало негативна конотација на целиот настан ...

Пер потврдено е дека доаѓа Џус во петок. И се збори дека со него се Vox и Dejo. И мене не ми е јасна комбинацијата на ист ден :toe: Ама јас ќе си идам на Ајзак и Тимбе, а Џус чисто сакав да отидам еднаш да видам како е ..али нема везе.
Инаку и ваму и таму 200че. Иронии.

Ова е тоа.

24823_365172460916_543765916_4825769_1002389_n.jpg

:icon_lol: поштуем, посебно Бвана.

Кажавме дека Бвана е спешл гест? Ок.
Перформансов ќе трае (наводно) 90 мин.
Влезниците до 1h се по 200, после по 250.
Останува само да дојде петок. :ooh_ooh:

Преку кур ми е од артистиве шо не посетуваат кога цената на музичката берза ќе им падне под еден денар. -.-

Сум бил на Ајс Нигрутин и Тимбе , во Хавана минатата година, не беше ништо посебно. Затоа решив да не одам. Ке го чекам Марчело на саем :)

Преку кур ми е од артистиве шо не посетуваат кога цената на музичката берза ќе им падне под еден денар. -.-

не е баш така, Бвана моментално баш у зенитот е може да се каже, Нигрутин можда е паднат малце, ама има што да се види и чуе, Тимбе е исто така во добар момент, фин албум извади и он сега...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom