Кој е тој многу ме интересира
И мене
Многу. Уште од чера ме интересираше ама касно паљам.
Барем е задоволен вашиот интерес
Ќе ми беше задоволство да ве запознаам ...ама ај некој следен пат
Capitano.
Фала:smir:
Требало Магде да ја прашаш
Леандра па одма ми залепи афера:jaj:
...Остај тоа туку и ме направи 18- :smir: :helou:
Шо убаво го држи цефчето...
Кажи а?
Магде може ќе добие желба да ме линчува, ама за цефчето кој сака да лицитира може по ПП да се договориме
Инаку од кога ги средив колку-толку впечатоците...
Честитки за одговорните за успешно организираната забава.
На почетокот владееше невидено затегната атмосфера, меѓутоа се промени кон подобро со тек на време.
Можев да се запознаам со некои членови на форумот кои стварно ми ја направија вечерта многу интересна и во добро сеќавање.
Некои ми оставија посебен впечаток.
Искра - прво ми изгледаше на срамежлива девојка која ќе си седи некаде во ќош...меѓутоа се излажав.Фино девојче, несебично за насмевка, кое успеа да им го одвлече вниманието на многу форумџии и да биде една од главните на подиумот
Со
Меги капачето ми беше најинтересно да си муабетам, како да има во себе бесконечни поводи за зафрканции и позитивна енергија.
Вештица ич ама баш ич не личи на Вештица
Лејди сатори беше предадена целосно на некое денсање кога ја запознав.
Фантом ми кажа дека не е убаво исто да ги сакам и Интер и Челзи, меѓутоа поради ФЕИТ ми прогледа низ прсти.
ТонИнтет беше насекаде, кога и да се завртам. Даде се од себе сите да се чувствуваат пријатно, да не беше он немаа многу познанства да се остварат синоќа. Стварно треба да му се пружи посбен орден за пример на совршено воспоставување на меѓучовечки односи
Извинување за
Натурал грл што ја измачив 10 пати да ми го повтори името, ама постојано мозоков ми перцепираше некое премногу комплексно име составено од 3-4 збора. За
Леандра спомнав претходно.
Маца мк постојано насмеана во ритам со музиката. На
Маца Кака и недостигаше Пирло21:smir:
Мали Капитано иако не е толку мал, сепак му беше незгодно да воспоставува контакти.
Глупо ми е што или не ги чув убаво или не се сеќавам на имињата на уште десетина членови
Криво ми е што знаев дека се таму а не успеав да ги познаам, Бон Џови и Стефи.
Најдогу ми недостигаше РокнРола. Исто така ќе беше уште поубава журката ако можеа да дојдат Зајче, Цаци Крис, Стереолав и Овче Поле.
Друго, требаше да има пива кои не се пијат толку лесно како вода...
Се надевам на уште многу дружења и уште пофеноменални забави