Кајгана журка - Club Midnight! (импресии тука, фотки во галеријата) :)

Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
дај стајте ги сликите :):vozbud:

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Музиката... Секогаш ќе има некој што нема да му се допаѓа, затоа што сите слушаат различен тип на музика. И сега не беше поинаку. Музиката беше тупачка на почеток, али после се подобри диџејот :)
Ко ти велев да бидам дискоџокеј :pipi:
Иначе ептен ми е криво што не дојдов, али јбг таква ми е работата, ај здравје другата.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
:pos: Едно време група на луѓе (поголемиот дел членови на редакција) шетавме од група на група да се упознаваме со луѓе, и не знам зошто ама голем дел од нив нè гледаа онака :ОМГ:
Иако имаше и некои солидно расположени за комуникации и ширење познанства.

И некој ми го здрпа третото пиво од маса:ќевидишти:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Убо интересно беше, запознав некој нови фаци , на поќето не се ни сеќавам ( баги бев напиен) плус стандард муабети со веќе познатите форумџи и то е то :)

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Ацид погоре пиша за срамежливоста и е у право ...еве и јас признавам дека не се ногу ангажира да упознаам некој повеке запозна се само со 4-5 члена и не дека ме беше срам или слично шо знам некако сите беа така расположени беше ко пратија шах....потег па потег.....па чекаш......па па потег......нормално имаше и исклучоци кој шо беа доста расположени за дружба.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
тачно, на форумов еден куп зборливи, у живо ни збор :)

ChaLL3nGeR

Кајгана's APEX PredaTor
Член од
15 април 2009
Мислења
721
Поени од реакции
66
Leandra како ме помина, како да сум transparent :kesa::kesa::kesa:

С

Сатори

Гостин
Најубава вечер до сега,полна со хаце моменти:самоубиство:
Ама кога ќе сумирам лудница во еден збор.поздрав до комшиката :pos2:
Постојат две веројатности, или ќе умрам од тебе или ќе ми дојде паметот.Ха-це, ха-це, ха-це ... :icon_cool
Патем, си поминав феноменално, запознав многу луѓе, испив многу коњаци и мартинија и ова е една од најдобрите забави до сега.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.485
Поени од реакции
7.972
Фотките се пратени. Кај и да е, ќе ги има моите на сајт. Мислам дека се некои 150 од мене само. Плус Бидиков да се разбуди, плус се надевам и другите што чкрапаа ќе му пратат на Acid по мејл :)

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
За оваа чест чекам Дивајн да искоментира! Ако си бил пијан и си ја газел, наку*чена ќе биде. Само чекам да си каже таа околу ова. Само ако се пожали!:vozbud:

Баш ми е мило што сте си поминале супер и што сте задоволни, што сте запознале нови членови.
Мислиш дека некој што е awesome као ја може да згази дури и да е пијан СТАП? Нема шанси, и така сум прогласен за најбоље денсер на форумов и пошироко и подолго :)

ChaLL3nGeR

Кајгана's APEX PredaTor
Член од
15 април 2009
Мислења
721
Поени од реакции
66
Точкест абе ја сакав да се запознаам со fellow Barney, али никако немав шанса :( јбг, нареден пат

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Постојат две веројатности, или ќе умрам од тебе или ќе ми дојде паметот.Ха-це, ха-це, ха-це ... :icon_cool
Патем, си поминав феноменално, запознав многу луѓе, испив многу коњаци и мартинија и ова е една од најдобрите забави до сега.
Тебе памет не ти иде :pos2:
Ти текнува на момент ко измешавме чаши и пијам ја гледам друг вкус, ти во исти момент пиеш друг вкус и имаше инстанто погледнување и менување на чашите :pos2:
ПреТсобиранка- убаво дружење беше :)
Главна собиранка- омладина машалаа :):) Весело беше, само да за срамежливоста се согласувам, добив и ја такви погледи :)
Афтрпарти- лудница :vozbud: Паднаа ха це моментите, прајслес дешавки :)
Поздрав до таксистите :pos2:
Имаше и изненадувања на вечерта не велам не :pipi:
Добро е да се видиш по долго со некои лица и да запознаеш по некое ново :)

С

Сатори

Гостин
Поздрав до таксистите :pos2:
На многу работи не се сеќавам, ама се сеќавам на таксистот ... Леандра душата му ја извади на сирот човек, да бев потрезна ќе ми беше жал за него.:pos:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Точкест абе ја сакав да се запознаам со fellow Barney, али никако немав шанса :( јбг, нареден пат
Баш сакав да пишам кој беше ти?
Ништо друг пат сигурно :wink:

Најдобриот момент од вечерта беше фацата на Леандра кога и реков дека ја запознавам со Ljupco :D

Kajgana Shop

На врв Bottom