Адриана Лима да (кад би се зезали), нејзиниот пешкир или гаќи не. Мада од нашиот јунак до Лима...разлика не да имаАдриана Лима да ви се поти...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Адриана Лима да (кад би се зезали), нејзиниот пешкир или гаќи не. Мада од нашиот јунак до Лима...разлика не да имаАдриана Лима да ви се поти...
Гледајќи така има разлика. Едно е пешкир 1 саат вртен тртен мртен и друго е супер модел да ти се поти во кревет. Со пешкир не можам да имам секс.А на вас брилијантни мажиња...Адриана Лима да ви се поти...во кревет...а и вие со неа...?Ајде одговорете му го ова прашање на мојот женски пилешки мозок.
Прашање до Acid:
Ако се зачлени Натали на форумот, ќе добие VIP како thegirl1?

Адриана Лима да (кад би се зезали), нејзиниот пешкир или гаќи не. Мада од нашиот јунак до Лима...разлика не да има

јок. Али за мене има...ко преди све е женско, друго...Остај ја објективноста пред врата. Мислиш дека на Натали Ло и има разлика?![]()
, али нивните

Браво дете, отвори група од туѓа замисла. :хура:
јок. Али за мене има...ко преди све е женско, друго...
ама никако дури ни чорапи или пешкир од било која јок (и коа би имал шанси у десет животи...хаха 1 према милион, и тоа е шанса:wink, али нивните
, е тоа да богамиакхм..мх, мх
Ја преферирам она... на Јововиќ, скромност ми је врлина
:icon_roll
Браос еј шо напраивте, се истакнавте со темава и со групата.
Тоа што ВИЕ не сакате одредена особа, не треба да значи дека никој не треба да ја сака.
Toa што некој паѓа у несвест пошо ја има потта од својот идол или што и да и е, не е причина за исмевање.
Искрено, мене повеќе сте ми ВИЕ смешни и патетични отколку она.
Нејзе можам да ја сфатам и можам да ја разберам, вас од друга страна, не можам.
Ебате ниското его што го имате па што мора да си го полните на девојчиња ко Натали.
Браво, нормални сте, ако веќе сфршивте на тоа, ќе ви го обесиме сеа по еднашка..
:icon_roll
Браос еј шо напраивте, се истакнавте со темава и со групата.
Тоа што ВИЕ не сакате одредена особа, не треба да значи дека никој не треба да ја сака.
Toa што некој паѓа у несвест пошо ја има потта од својот идол или што и да и е, не е причина за исмевање.
Искрено, мене повеќе сте ми ВИЕ смешни и патетични отколку она.
Нејзе можам да ја сфатам и можам да ја разберам, вас од друга страна, не можам.
Ебате ниското его што го имате па што мора да си го полните на девојчиња ко Натали.
Браво, нормални сте, ако веќе сфршивте на тоа, ќе ви го обесиме сеа по еднашка..