Популарната Натали ЛО!!

• Креатор на темата Креатор на темата ФорцаМилан
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
E вакви дегенерици како оваа мразам бе! Ебате генерациите што се, не сум ја нешо постар ама разликата помеѓу 90 и 94 по памет на генерацииве е ОГРОМНА! Да си замислам како ќе им е на тие родени у 2000 -.- Не вреди за покемон генерацииве веќе да се замараш.

Јас сум 94 па не прам вакви глупости :tapp: нема врска генерацијата, проблемот е до пилешкиот мозок на женските (со исклучоци,да не навредувам ) али повеќе од пола се напалени на слаткар (незнам шо гледаат во него) и прават вакви глупости. Деца со пилешки мозок. :jaj:

Во ред е да обожаваш некој, и да бидеш потајно затрескан во него, и да ти биде идол, ама да свршуваш на неговата пот е малце манијачки:nesum:

манијачки??не би рекол,повеќе оди на тоа болна работа:toe: пак на прашањето не и е гадно да ја реди на лице неговата пот одговори со НЕ исто како да е моја :nenene:

Јас сум 94 па не прам вакви глупости :tapp: нема врска генерацијата, проблемот е до пилешкиот мозок на женските (со исклучоци,да не навредувам ) али повеќе од пола се напалени на слаткар (незнам шо гледаат во него) и прават вакви глупости. Деца со пилешки мозок. :jaj:
Значи секоја чест на исклучоците, се подразбира дека ги има затоа што не може се монотоно да е и сите да се исти. Ама во теков на годините еден слој на луѓе се зголемува додека другиот постепено се намалува. Хинт ако го немаш гледано <span style="visibility: visible;" id="main"><span style="visibility: visible;" id="search"><h3 class="r">Idiocracy (2006)<a href="javascript:void(0)" id="LXPLSS_343065949U1">

Епа Слаткар сега стана славен со тоа што пее за малолетни крвави пички,за курви и куртони,за што знам ти што и овие прснаа по него па и уште свшуваат на него,а зошто бе не се палевте кога беше у Единствена Опција,зошто не свршувавте на Внимание! и на другите песни,или пак сега е поинтересно кога ги псуе и ги вреѓа во песните па ајде скокај кога ке го видат СЛАТКААР ТЕ САКАМ!!! ма дај молим те претеруваат.

ми даде нова идеја за отварање на група :pos2:

Ај агри вит бладитампон, агри вит димче...дисагри вит
пилешкиот мозок на женските
Тек што ли би правело девојчево со
непрани гаќи
ака користен долен веш од некој свој идол :nesvest:

Ај агри вит бладитампон, агри вит димче...
Тек што ли би правело девојчево со непрани гаќи од некој свој идол :nesvest:

Ќе се онесвести,ке се слика со нив ке пиши коментар со ѓакиииичките на кој има мокрача најубаваааа од слааааткааар

Lurtz затоа напишав не сакав да навредам ( со исклучоци напишав ) знам дека не се сите такви,ама 30% се .:smir:Ги гледам по концертите од слаткар. Бев на летниот концерт на слаткар во Охрид (од Охрид сум) ,беше добро,направи добра сцена,али сепак не го сакам... Кај и да се свртев гледав напалени “пички“ од 5то одд. Навистина беше неподносливо. Не знам што гледаат во СЛАТКАР, дали неговата ПОТ или слатките ? :nenene::nenene::nenene:

Во ред е да обожаваш некој, и да бидеш потајно затрескан во него, и да ти биде идол, ама да свршуваш на неговата пот е малце манијачки:nesum:

Којзнае кои перверзни мисли потајно се разгоруваат во неа.Со оглед на тоа што не спиела цела вечер и немало да спие еден месец.Можам да замислам што ќе се случува во тие темни осамени и очајни ноќи.

А на вас брилијантни мажиња...Адриана Лима да ви се поти...во кревет...а и вие со неа...?:pipi: Ајде одговорете му го ова прашање на мојот женски пилешки мозок.

А на вас брилијантни мажиња...Адриана Лима да ви се поти...во кревет...а и вие со неа...?:pipi: Ајде одговорете му го ова прашање на мојот женски пилешки мозок.

Реков без навреди (ако си се наоѓаш во тие со пилешки мозок добро) а ако не се наоѓаш ,нема потреба да оставаш вакви постови .:toe:
Според сите твои постови што ги имам видено, и мое размислување, мислам дека не си таква :smir:

Едит : Бракот е заедница од 2ца ,каде што едниот е секогаш во право а другиот жена :baeh: Кидинг :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom