Популарната Натали ЛО!!

• Креатор на темата Креатор на темата ФорцаМилан
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Адриана Лима да ви се поти...
Адриана Лима да (кад би се зезали), нејзиниот пешкир или гаќи не. Мада од нашиот јунак до Лима...разлика не да има

А на вас брилијантни мажиња...Адриана Лима да ви се поти...во кревет...а и вие со неа...?:pipi: Ајде одговорете му го ова прашање на мојот женски пилешки мозок.
Гледајќи така има разлика. Едно е пешкир 1 саат вртен тртен мртен и друго е супер модел да ти се поти во кревет. Со пешкир не можам да имам секс.

Прашање до Acid:
Ако се зачлени Натали на форумот, ќе добие VIP како thegirl1?

Прашање до Acid:
Ако се зачлени Натали на форумот, ќе добие VIP како thegirl1?

Јас мислам дека треба да и се отстапи местото од Хед Администратор :vozbud:

Добро би било Натали д Вери Импортант Персон на форумов :pos2:

Адриана Лима да (кад би се зезали), нејзиниот пешкир или гаќи не. Мада од нашиот јунак до Лима...разлика не да има

Остај ја објективноста пред врата. Мислиш дека на Натали Ло и има разлика? :)

Остај ја објективноста пред врата. Мислиш дека на Натали Ло и има разлика? :)
јок. Али за мене има...ко преди све е женско, друго...
ама никако дури ни чорапи или пешкир од било која јок (и коа би имал шанси у десет животи...хаха 1 према милион, и тоа е шанса:wink:), али нивните
акхм..мх, мх
, е тоа да богами :)
Ја преферирам она... на Јововиќ, скромност ми је врлина

Треба да ја прашам дали би свршувала на неговите секси испотени чорапи и дали и нив ќе гушка и парадира со нив...

Браво дете, отвори група од туѓа замисла. :хура:

Појќе од луѓево (децава) го користат фејсбук за праење групи и реметење... За секоја интересна фраза (и глупа фраза) прает групи. Мислам дека не е потребно до толку,се отвори 1 група за Ју хот ми и Слаткаркава, па немораше уште 1,али ај нека стои,гледам многу се радуваат со правењево на групи на фејсбук :kesa:

јок. Али за мене има...ко преди све е женско, друго...
ама никако дури ни чорапи или пешкир од било која јок (и коа би имал шанси у десет животи...хаха 1 према милион, и тоа е шанса:wink:), али нивните
акхм..мх, мх
, е тоа да богами :)
Ја преферирам она... на Јововиќ, скромност ми је врлина

Ти имаш 30 години повеќе, имај на ум. :smir:

Затоа и треба да се ограничи користење на фб од недозреани деца (и возрасни) :smir:
А на нејзини години имавме и ние идоли али нивни долни вешш и крпи...:nenene:

Нек ја изреметат за памет, на свои грешки најдобро се учи. После 2-3 вакви киксеви ќе му дојде (ваљда) памет да не отвара вакви профили.

Порака до 50 cent :icon_lol:

South_Park_Towel_Black_Shirt.jpg

:icon_roll

Браос еј шо напраивте, се истакнавте со темава и со групата.
Тоа што ВИЕ не сакате одредена особа, не треба да значи дека никој не треба да ја сака.
Toa што некој паѓа у несвест пошо ја има потта од својот идол или што и да и е, не е причина за исмевање.

Искрено, мене повеќе сте ми ВИЕ смешни и патетични отколку она.
Нејзе можам да ја сфатам и можам да ја разберам, вас од друга страна, не можам.
Ебате ниското его што го имате па што мора да си го полните на девојчиња ко Натали.
Браво, нормални сте, ако веќе сфршивте на тоа, ќе ви го обесиме сеа по еднашка..

Тоа што ВИЕ не сакате одредена особа, не треба да значи дека никој не треба да ја сака.
Toa што некој паѓа у несвест пошо ја има потта од својот идол или што и да и е, не е причина за исмевање.

Ебате ниското его што го имате па што мора да си го полните на девојчиња ко Натали.
Браво, нормални сте, ако веќе сфршивте на тоа, ќе ви го обесиме сеа по еднашка..

Да не сакаш пешкирче ??????

care.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom