- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Ја би идел ако го вратат пак , од коа ке завршам факс
Таму стануеш маж бе ! ! !
Таму стануеш маж?!? Стануеш маж кога ќе опипаш пи*ка со рака/јазикЈа би идел ако го вратат пак , од коа ке завршам факс
Таму стануеш маж?!? Стануеш маж кога ќе опипаш пи*ка со рака/јазик
а не кога се бањаш гол со група мажи! :tv:
Од друга страна пак секој си има различни потреби,зависи накај те влече....:icon_mrgr
Јас бев БЕ БРАТ!Абе ти беше тоа МАЖИШТЕТО ... :pos2:
пс:Имаш пички и у војска бе :tv:
па изгледа само кај нас се станува МАЖ во дискотека,со кола,татини и мамини пари, итнЈас бев БЕ БРАТ!
А ако под женски у војска мислиш тие куварките боље батали ги,добри се исто како и храната што ја прават.:tv:
Не е точно,самоувереност се стекнува никој не те учи такво нешто исто како и снаодливост,а за доверба и почит треба мама и тато да те научат од мали нозе.п
војската те учи на самоувереност,почит,доверба,снаодливост,дисциплина како во воениот живот така и за понатамошниот секојдневен живот...али јбг сите не ја разбираме така војската:salut:
Добар пост, секоја чест...па изгледа само кај нас се станува МАЖ во дискотека,со кола,татини и мамини пари, итн
војската те учи на самоувереност,почит,доверба,снаодливост,дисциплина како во воениот живот така и за понатамошниот секојдневен живот...али јбг сите не ја разбираме така војската:salut:
па изгледа само кај нас се станува МАЖ во дискотека,со кола,татини и мамини пари, итн
Дефинитивно војската и војничкиот живот ви е животен филм, ако толку напнувате - повелете имате професионална војска одете и издувајте се.Добар пост, секоја чест...
........па гледам колку луѓето се самоуверени,се гледаат нешто да не направат а другиот да не го критикува,т.е. важно му е другото мислење отколку сопствениот начин на животНе е точно,самоувереност се стекнува никој не те учи такво нешто исто како и снаодливост,а за доверба и почит треба мама и тато да те научат од мали нозе.
А врв е што нашава војска не е ни војска туку губење време во вистинска смисла на зборот да беше така како што треба да биде прв ќе одев сам без да ми пратат покана.......како и да е уште еднаш ќе кажам редовна војска нема да се воведува пак така да темава.......
Јас бев БЕ БРАТ!
А ако под женски у војска мислиш тие куварките боље батали ги,добри се исто како и храната што ја прават.:tv:
ако тебе ти е филм пацифизмот-повели си имаш ООН,UNICEF,OSCE и биди си хипик:smir:Дефинитивно војската и војничкиот живот ви е животен филм, ако толку напнувате - повелете имате професионална војска одете и издувајте се.
НЕ не ги правдам опишаните во постот и да, тврдам дека војската ќе ни даде такви особини, ама дрво си е дрво што и да му правиш - на тој што му е пишано да биде воин во душата ќе биде воин, не за џабе воините порано ги земале по природна селекција... војската не е за секој.
Професионалната/платената војска ги праќа војниците во Авганистан или Ирак, јас несакам да се борам за туѓа држава.... не мешај баби и жаби...Дефинитивно војската и војничкиот живот ви е животен филм, ако толку напнувате - повелете имате професионална војска одете и издувајте се.
НЕ не ги правдам опишаните во постот и да, тврдам дека војската ќе ни даде такви особини, ама дрво си е дрво што и да му правиш - на тој што му е пишано да биде воин во душата ќе биде воин, не за џабе воините порано ги земале по природна селекција... војската не е за секој.
Секако дека би сакал редовна војска и да отидам барем 2 до 3 години у војска!И секоја чест за постов ете тоа е значењето на војската.А не за се фураш пред женски и не знам што.Со повторно воведување на редовна војска и во државата би имало повеќе мир и нема на секој чекор дечишта да се прат мангупи да се тепаат и да ми се дрогираат!па изгледа само кај нас се станува МАЖ во дискотека,со кола,татини и мамини пари, итн