Погоре со Гарфиелд кажавме дека ракувањето со огненото оружје е најнебитниот дел од служењето на војскаНема враќање !
Јас сум мирољубив човек кој ракува со огнено оружје (стрелач сум) и немам потреба да одам да се мрцварам по касарни имајќи да си терам работа и да си гонам пички.
Истото што и со дечковцитеЗамисли што ќе прават пичките додека нивните дечковци се на отслужување на воена обука. Не иде така.
Еден од уроците беше и вешто избегнување да ти падне сапунот додека се „сапунаш“, не заради друго, туку заради туширање еднаш неделно, па ќе се изначекашСега можеби немањето на задолжитело отслужување на воена обука е фактор за појава на многу гејци, не значи дека треба да се воведе или да се подржува таа идеја.
600 denari :uvo:Koja plata crni Lavrentije? :jaj::nesum::nesum:
Епа ќе одам на обука ако ме научат како се вози тенк или авион. Друго се знам.Погоре со Гарфиелд кажавме дека ракувањето со огненото оружје е најнебитниот дел од служењето на војска
Финтата е што нема да ги регрутираат нив така да ќе си шетаат едно 9 месеци убаво и кога ќе се вратиш ќе ти рече постао си тата.Истото што и со дечковците![]()
Абе да, ама замисли си сега. Гејци на сите страни!Еден од уроците беше и вешто избегнување да ти падне сапунот додека се „сапунаш“, не заради друго, туку заради туширање еднаш неделно, па ќе се изначекаш![]()
![]()
Дечки си правиме предпоставка, филмови, поставуваме хипотеза предизвикана од некоја шпекулација.Абе луѓе што ви е вас каква РЕДОВНА ВОЈСКА?:nenene:Нема ни теорија ова што го зборитеСфатите еднаш дека го поминавме периодот на Добриот стар Комунизам и дека сеа проминуваме во катастрофалниов лош Капитализам:salut:
Да, но прво нели треба да поминеш возење „точак“ и слични теоретско- практични подготовки.Епа ќе одам на обука ако ме научат како се вози тенк или авион. Друго се знам.
Финтата е што нема да ги регрутираат нив така да ќе си шетаат едно 9 месеци убаво и кога ќе се вратиш ќе ти рече постао си тата.
Сега ќе се питаш себеси WTF? стерилен сум...
Ај да не се вреџаме ти си отслужил воен рок и сега сакаш тука и ние, а има многу гејци и ќе си гледаш сеир. Не иде така.Да, но прво нели треба да поминеш возење „точак“ и слични теоретско- практични подготовки.
Тоа ќе ти биде најголема радост, „да си постао тата, без да си ангажирао сопственог алата“, па додека го лулаш имаш време да размислуваш и за стерилноста
![]()