Погоре со Гарфиелд кажавме дека ракувањето со огненото оружје е најнебитниот дел од служењето на војскаНема враќање !
Јас сум мирољубив човек кој ракува со огнено оружје (стрелач сум) и немам потреба да одам да се мрцварам по касарни имајќи да си терам работа и да си гонам пички.
Истото што и со дечковцитеЗамисли што ќе прават пичките додека нивните дечковци се на отслужување на воена обука. Не иде така.
Еден од уроците беше и вешто избегнување да ти падне сапунот додека се „сапунаш“, не заради друго, туку заради туширање еднаш неделно, па ќе се изначекашСега можеби немањето на задолжитело отслужување на воена обука е фактор за појава на многу гејци, не значи дека треба да се воведе или да се подржува таа идеја.
600 denari :uvo:Koja plata crni Lavrentije? :jaj::nesum::nesum:
Епа ќе одам на обука ако ме научат како се вози тенк или авион. Друго се знам.Погоре со Гарфиелд кажавме дека ракувањето со огненото оружје е најнебитниот дел од служењето на војска
Финтата е што нема да ги регрутираат нив така да ќе си шетаат едно 9 месеци убаво и кога ќе се вратиш ќе ти рече постао си тата.Истото што и со дечковците
Абе да, ама замисли си сега. Гејци на сите страни!Еден од уроците беше и вешто избегнување да ти падне сапунот додека се „сапунаш“, не заради друго, туку заради туширање еднаш неделно, па ќе се изначекаш
Дечки си правиме предпоставка, филмови, поставуваме хипотеза предизвикана од некоја шпекулација.Абе луѓе што ви е вас каква РЕДОВНА ВОЈСКА?:nenene:Нема ни теорија ова што го зборитеСфатите еднаш дека го поминавме периодот на Добриот стар Комунизам и дека сеа проминуваме во катастрофалниов лош Капитализам:salut:
Да, но прво нели треба да поминеш возење „точак“ и слични теоретско- практични подготовки.Епа ќе одам на обука ако ме научат како се вози тенк или авион. Друго се знам.
Финтата е што нема да ги регрутираат нив така да ќе си шетаат едно 9 месеци убаво и кога ќе се вратиш ќе ти рече постао си тата.
Сега ќе се питаш себеси WTF? стерилен сум...
Ај да не се вреџаме ти си отслужил воен рок и сега сакаш тука и ние, а има многу гејци и ќе си гледаш сеир. Не иде така.Да, но прво нели треба да поминеш возење „точак“ и слични теоретско- практични подготовки.
Тоа ќе ти биде најголема радост, „да си постао тата, без да си ангажирао сопственог алата“ , па додека го лулаш имаш време да размислуваш и за стерилноста