Редовна војска повторно?

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Нема враќање !

Јас сум мирољубив човек кој ракува со огнено оружје (стрелач сум) и немам потреба да одам да се мрцварам по касарни имајќи да си терам работа и да си гонам пички.
Погоре со Гарфиелд кажавме дека ракувањето со огненото оружје е најнебитниот дел од служењето на војска

Замисли што ќе прават пичките додека нивните дечковци се на отслужување на воена обука. Не иде така.
Истото што и со дечковците :)

Сега можеби немањето на задолжитело отслужување на воена обука е фактор за појава на многу гејци, не значи дека треба да се воведе или да се подржува таа идеја.
Еден од уроците беше и вешто избегнување да ти падне сапунот додека се „сапунаш“, не заради друго, туку заради туширање еднаш неделно, па ќе се изначекаш :) :)

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Погоре со Гарфиелд кажавме дека ракувањето со огненото оружје е најнебитниот дел од служењето на војска
Епа ќе одам на обука ако ме научат како се вози тенк или авион. Друго се знам.

Истото што и со дечковците :)
Финтата е што нема да ги регрутираат нив така да ќе си шетаат едно 9 месеци убаво и кога ќе се вратиш ќе ти рече постао си тата.

Сега ќе се питаш себеси WTF? стерилен сум...

Кралот Марко

Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Имаше плата, не се сеќавам колку беше, ама беше симболично, колку за хигенски препарати..

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Еден од уроците беше и вешто избегнување да ти падне сапунот додека се „сапунаш“, не заради друго, туку заради туширање еднаш неделно, па ќе се изначекаш :) :)
Абе да, ама замисли си сега. Гејци на сите страни!

Јас не делам соба, ни ве це, нитупак сакам да сум у близина на геј што држи АК47.

Екстремна ситуација ќе бидит.

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Абе луѓе што ви е вас каква РЕДОВНА ВОЈСКА?:nenene:Нема ни теорија ова што го зборите:toe:Сфатите еднаш дека го поминавме периодот на Добриот стар Комунизам и дека сеа проминуваме во катастрофалниов лош Капитализам:salut:

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Абе луѓе што ви е вас каква РЕДОВНА ВОЈСКА?:nenene:Нема ни теорија ова што го зборите:toe:Сфатите еднаш дека го поминавме периодот на Добриот стар Комунизам и дека сеа проминуваме во катастрофалниов лош Капитализам:salut:
Дечки си правиме предпоставка, филмови, поставуваме хипотеза предизвикана од некоја шпекулација.

Не ни руши филм сега.

Кралот Марко

Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Епа ќе одам на обука ако ме научат како се вози тенк или авион. Друго се знам.

Финтата е што нема да ги регрутираат нив така да ќе си шетаат едно 9 месеци убаво и кога ќе се вратиш ќе ти рече постао си тата.

Сега ќе се питаш себеси WTF? стерилен сум...
Да, но прво нели треба да поминеш возење „точак“ и слични теоретско- практични подготовки.

Тоа ќе ти биде најголема радост, „да си постао тата, без да си ангажирао сопственог алата“ :) , па додека го лулаш имаш време да размислуваш и за стерилноста :)

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
Ах колку би било супер да се врати старата редовна војска....

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Да, но прво нели треба да поминеш возење „точак“ и слични теоретско- практични подготовки.

Тоа ќе ти биде најголема радост, „да си постао тата, без да си ангажирао сопственог алата“ :) , па додека го лулаш имаш време да размислуваш и за стерилноста :)
Ај да не се вреџаме ти си отслужил воен рок и сега сакаш тука и ние, а има многу гејци и ќе си гледаш сеир. Не иде така.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Мусака мас(т) сака, работа газ сака - затоа велам работно да ги ослободиме хомиславите и другите девијантни лица, а ние, во армија, за да може да ја имплементираме слободата на абоминантните.

Kajgana Shop

На врв Bottom