pcjodamaster
:trololo:
- Член од
- 20 мај 2006
- Мислења
- 4.180
- Поени од реакции
- 127
Абе по војската ако се гледаа мажите, арно ќе беше.
Да не се гледаат по тоа како живеат надвор од војска?
Да не се гледаат по тоа како живеат надвор од војска?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еј, јебига, ама излеговме мажој, а не овие ко подмочани, ко со разводнета сперма праени, никакви, заникојникаде, пишман мажиња и маженца бе.

Богаму јебем, ни Бром не помагаше, како сме тарабле, на непсано, за куптија цигари на капијаш, да те пушти, тука, поред ограда да и го втераш на некоја, хахахаха!Мужој, мужишчаа за дигањето шо прашува...ма ќе гаѓа и врабец у лет. Тоа Арм нешто многу олабавија, гледав дома си одеа као студенти у петок. Имаа и храна. Ако така ги држат, ништо од челичење
Гарфилд, пријателе, јас за дундиве што се нарекуваат мажи сметам дека ни војска не ги оправа. Се измеша све живо и диво, све поише машки се испурјачија, се спремаат за искачање у град повеќе од жени.
Ама кога од дома не му даваат да си игра надвор, гадно било, што ти е крива војската јеботе, заеби таа работа.
Чудно ми е, од другата страна сите се патриоти. А кога ќе дојде јајцето на гзот (пример таканаречениот конфликт во 2002) Сите трчаат да извадат некои си лекарски уверенија дека се малоумни, без ребро, бубрег, што ти ја знам...или се запишуваат на факултет.
Зошто?
Затоа што никој не знае да држи пушка, и од пукање слушале само петарди. Не викам дека и јас не сум тој, ама јебига....таков испадна законот
Јас сум за војска, па да нема веќе посрани гзишта на мама и тато туку ред и проред

Сеа ни цигара не би им земал на тие...тие...ама вршеа работапоред ограда да и го втераш на некоја, хахахаха!

Башка Гарфилде, ако им дадат (бајрам малце на памет нели) еден месец пробно, уф...ќе останат само десетари. Од Конверс у ѓон чизма носена од кузнај колку генерации-искривена, леб стар минимум 2-3 дена (ради здравје), нелупен варен компир, устај у 5 саат, трчај ко луд на минус и плус, чистење од патос до оџак и ред други, да не ги редам (сигурно од татковците слушнале)...ако е месец и доброволно продужување, мислам дека само неколицина ќе останат. Се друго ќе се откаже.
Сеа ни цигара не би им земал на тие...тие...ама вршеа работа![]()
доволно за и ја да се пријавам. Године нису важне.Јас не сум била (иако сакав)
Војска бате дефинира кој е муж, а кој е скапаница. Нормална војска, не АРМ.