И што ако паднал коеф?каква врска има тоа?Само од срце и без грешки да се игра и добро ќе поминеме..Не е Русија некоја си ептен јака репрезентација,и они имаа пад во играта..кога можевме Хрватите да ги тепа зошто да неможеме и Русите?имајте малце воља за победа да го е**м..Ау аууу како ќе го јадеме од Русите....Ја милсев не сме до толку слаби али чим коефициентот од 2 на 1.50 падна не е на добро работава...
И што ако паднал коеф?каква врска има тоа?Само од срце и без грешки да се игра и добро ќе поминеме..Не е Русија некоја си ептен јака репрезентација,и они имаа пад во играта..кога можевме Хрватите да ги тепа зошто да неможеме и Русите?имајте малце воља за победа да го е**м..
Изгледа многу е преценет овој Виља.Ова и најголемиот почетник ќе го дадеше,сам пред празен гол од 2 метра.Koj виде што промаши Виља?? Ако најте видео ставете го обавезно..
Edit:
Да бе, дека ова го утна е преценетИзгледа многу е преценет овој Виља.Ова и најголемиот почетник ќе го дадеше,сам пред празен гол од 2 метра.
:tv:
Ќе остаат и они срце 100%,ваљда нема да биде ко со Ерменците,башка Русија нема што да се брани за разлика од овие педериве што не излегоа од нивната половина...Ја иам воља за победа колку сакаш,ама што ако иам јас кога ја не играм на терен.Они играат,до нив е колку ќе остават срце на терен.Што е до мене фала богу дека сакам да ги тепаме,ама ако играат ко со Ерменците тогаш џабе ми е вољата.
Нека дадат они максимум па после ќе збориме..кога можеле и со други да играат ќе играат и со Русија!Абе и да дадат маскимум џабе е кога толку му е силата на играчите...90% во составот се физички неспремни и неможат да истрчаат 6 км а вие очекувате да остават срце??