Квалификации за Европско Првенство - Полска и Украина 2012

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ау аууу како ќе го јадеме од Русите....Ја милсев не сме до толку слаби али чим коефициентот од 2 на 1.50 падна не е на добро работава...

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Ау аууу како ќе го јадеме од Русите....Ја милсев не сме до толку слаби али чим коефициентот од 2 на 1.50 падна не е на добро работава...
И што ако паднал коеф?каква врска има тоа?Само од срце и без грешки да се игра и добро ќе поминеме..Не е Русија некоја си ептен јака репрезентација,и они имаа пад во играта..кога можевме Хрватите да ги тепа зошто да неможеме и Русите?имајте малце воља за победа да го е**м..

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
И што ако паднал коеф?каква врска има тоа?Само од срце и без грешки да се игра и добро ќе поминеме..Не е Русија некоја си ептен јака репрезентација,и они имаа пад во играта..кога можевме Хрватите да ги тепа зошто да неможеме и Русите?имајте малце воља за победа да го е**м..

Ја иам воља за победа колку сакаш,ама што ако иам јас кога ја не играм на терен.Они играат,до нив е колку ќе остават срце на терен.Што е до мене фала богу дека сакам да ги тепаме,ама ако играат ко со Ерменците тогаш џабе ми е вољата.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Мораат да дадат максимум за со Русија,а не да играат на сила.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Абе и да дадат маскимум џабе е кога толку му е силата на играчите...90% во составот се физички неспремни и неможат да истрчаат 6 км а вие очекувате да остават срце??

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.089
Koj виде што промаши Виља?? Ако најте видео ставете го обавезно.. :)

Edit:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Koj виде што промаши Виља?? Ако најте видео ставете го обавезно.. :)

Edit:

Изгледа многу е преценет овој Виља.Ова и најголемиот почетник ќе го дадеше,сам пред празен гол од 2 метра.
:tv:

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Ја иам воља за победа колку сакаш,ама што ако иам јас кога ја не играм на терен.Они играат,до нив е колку ќе остават срце на терен.Што е до мене фала богу дека сакам да ги тепаме,ама ако играат ко со Ерменците тогаш џабе ми е вољата.
Ќе остаат и они срце 100%,ваљда нема да биде ко со Ерменците,башка Русија нема што да се брани за разлика од овие педериве што не излегоа од нивната половина...

--- надополнето ---

Абе и да дадат маскимум џабе е кога толку му е силата на играчите...90% во составот се физички неспремни и неможат да истрчаат 6 км а вие очекувате да остават срце??
Нека дадат они максимум па после ќе збориме..кога можеле и со други да играат ќе играат и со Русија!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Најдобриот корнер евр :)

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Добар гол на Вучинич.
А и интересна реакција имаше по него ! :pos::pos:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Мистер гаќаааа меееннн хахаа

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Црна Гора вчера стана држава али тоа не е пречка да игра бараж за Европско :)
Сега ако извадат бод со Англија мислам дека второ место реално им е достижно.

Kajgana Shop

На врв Bottom