- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
Ако веќе мора нешто од силниве екипи тогаш типувам на Италија.
Ни е песимист,ни предавник ни недораснат...песимист, предавник, недораснат :kesa:
Добра група...Колење баш...голема е желбата и кај раководството и кај луѓето нашиве да ги одмерат силите со Грција, по можност и Бугарија...
не се нималку наивни нашиве соседи но победата над нив ќе биде послатка дури и доколку го поразиме Бразил некогаш.
ако не да напраиме една групна балканска пресметка :wink:
1. Хрватска
2. Грција/Србија
3. Бугарија/БИХ
4. Македонија
5. Црна Гора/Албанија
6. /
ќе биде колење во ваква ситуација :tv:
дсамо не ми е јасно зашто несакаат противник од 6-от барабан односно група со 6 екипи... вајда се плашат да не се посрамотат како што знаат тоа добро да го напраат.
И мои желби1. Италија/Може и франција/Португалија
2. Грција
3. Шкотска
4. МАКЕДОНИЈА
5. Лихтенштаин
6. Сан Марино
се моите желби
Ако те добро сватив сакаш да кажеш дека ждрепката за ЛШ е после поручек?ама пак е рано, не е работата за тоа дали ќе има гала отварање и слични церемонии, супер нека има јас сум за... туку 12 или 12-30 не прави разлика, треба поручек негде, 16,17... 18 најидеално ко за ЛШ
не ти беше доста што ги виде еднаш?Дај малце да ги видиме и другите да на пример жабариве т.е пола Јувентус Џиџи уште еднаш на градскиНајголема желба за квалификацииве ми се Репрезентацијата на Шпанија како и репрезентацијата на Гејците. За другите и не ми е така битно.
Шпанија ја сакам од една едноставна причина: а тоа е дека имам симпатии спрема нив, а Гејците од една друга едноставна причина која на сите нас ни е добро позната. Сакам едноставно гејциве да видат чија мајка црно вуно предеше кога ќе дојдат на Градски.