Па и немаат баш сите... Може да има понекој детал, да се запримети нормално!Детал? -.-
еј не е фенси со детал...
зашо да не биде дрес код, на маицата да владее една од боите: црвена/портокалова/зелена (кореспондирајки со стаусот) а пантолоните/фармерките/патиките (надоле) какви било..
Ваљда сите иаме по една црвена/портокалова/зелена маица у шифуњер
:manfan:Е бравос, боиве По дрес ќе дојдам :icon_cool
Јас имав една подобра - али поради нејзината експлицитност нема да ја носам (сепак имаме помлада публика да не им даваме луди идеи) сепак ја имаш во галерија од собиранка во Диамонд (Рамстор) само незнам колку се гледаат перверзиите ...Сакам СЕМАФОООР
За среќа фотографијата на мојат црна мајца е во црвени тонови. А и ременчето на фото апаратот ми е црно-црвено.
Доколку некој извади подобра маичка од мојата го частам пиво
Ја ќе те бенгам ти ќе цутиш? (А нејќете да знаете што значи играта пролет :pos2::pos2::pos2::pos2:
Ya shur you wanna see me naked? o.0"Абе...какви маици. Дај сите голи да се соблечеме.
Ќе биде најтоп собиранка.
Жими Лејди Куир...не сакам да те видамYa shur you wanna see me naked? o.0"
Некои боље би ги глеал облечени у зимски јакни со тееееемни наочари на мене.Жими Лејди Куир...не сакам да те видам
Зборував за ВИП делот. Кадешто ќе бидам јас VIP - Very Important Penis with lots of girls...naked
Па добро сеа... Да не се праиме и ние многу ВИП па да не не јебат два посто ))Некои боље би ги глеал облечени у зимски јакни со тееееемни наочари на мене.